ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΒΑΛΤΕ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ! Βίντεο


   Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν τι συμβαίνει ή τι μπορεί να συμβεί με τον παγκόσμιο εγκλεισμό - φυλάκιση του ενεργού παραγωγικού δυναμικού, τις "πολεμικές" απαγορεύσεις και την παύση βιομηχανιών και βιοτεχνιών, το κλείσιμο συνόρων και την κατάρρευση των μεταφορών!

  Κάποιοι άλλοι όμως που Νοιάζονται, με υποδειγματική υπευθυνότητα και "πατρική" στοργή, θεωρούν χρέος τους να ενημερώσουν και να προειδοποιήσουν τον κόσμο και τους συμπολίτες τους γι΄ αυτό που έρχεται... Γιατί "κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε"...

"ΒΑΛΤΕ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ"
  Ανάμεσά τους δυο άνθρωποι στις αντικρινές ξεχασμένες γωνιές του Ελληνισμού, στα σύνορα, ο Μητροπολίτης Μόρφου της Κύπρου (δείτε εδώ τι προτρέπει) και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, που πριν λίγες ημέρες προειδοποίησε ξεκάθαρα και δημόσια για τον κίνδυνο πείνας τον  χειμώνα του 2020, λόγω κάθετης μείωσης των πρώτων υλών στα τρόφιμα κατά 54% (!) - κάτι για το οποίο έχει εγγράφως ενημερώσει το Υπουργείο και την Κυβέρνηση - και με λεβεντιά και τόλμη, γιατί φαίνεται δεν έχει εξαρτήσεις και "κρατήματα", ενημέρωσε εγκαίρως τον λαό να βάλει από τώρα κήπο και κότες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στις "Antennes 93.6" και τον Χρήστο Νατσούλη! Και σημειώστε ότι είναι Γεωπόνος και ξέρει πολύ καλά λοιπόν τι λέει...

   Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: "Φαίνεται ότι διεθνώς υπάρχει μια μείωση των πρώτων υλών για τα τρόφιμα, στον αγροτοδιατροφικό τομέα. Ακριβώς γιατί υπήρξε μια αυξημένη ζήτηση παγκοσμίως και μία μειωμένη παραγωγική δραστηριότητα, εξαιτίας του ότι έχουν παγώσει όλες οι μετακινήσεις και όλες οι δραστηριότητες.

  Αυτό εγγυμονεί κινδύνους, μετά το καλοκαίρι, αν δεν προλάβουμε τώρα την καλλιεργητική περίοδο - να σπείρουμε, να φυτέψουμε, να καλλιεργήσουμε, να παράξουμε πρώτες ύλες για τροφές - μετά το καλοκαίρι, τον χειμώνα, να έχουμε έλλειψη τροφίμωνΉ αλλιώς, αν είναι μεγάλη, να πεινάσουμε κιόλας!

  Εφιστώ από τώρα την προσοχή, κατέθεσα έγγραφη αναφορά στο Υπουργείο, ζητώντας να υπάρξει αυτή η πρόβλεψη από τώρα! Γιατί ό,τι θα κάνουμε τώρα, θα το συγκομίσουμε μετά από έξι μήνες!

   Τώρα λοιπόν, ένα κάλεσμα σε όλους τους Δυτικομακεδόνες - μέσα από την εκπομπή σας - και σ'  όλους τους Καστοριανούς που μας ακούνε, να φροντίσουν να βάλουν έναν κηπάκο στο σπίτι, να βάλουνε πέντε κοτούλες, να υπάρχει ένα απόθεμα, μια αυτάρκεια στο οικογενειακό νοικοκυριό, γιατί παγκοσμίως υπάρχει μια μείωση κατά 54% - έτσι είπε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων - στις πρώτες ύλες για τα τρόφιμα!

   Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι και αυτό το θέμα πρέπει να μας απασχολήσει τώρα, γιατί τώρα είναι επίκαιρο, άσχετα αν δεν το βλέπουμε"!

    Ακούστε στο βίντεο το συγκεκριμένο απόσπασμα:


   Φτάνει άραγε έτσι η στιγμή να μας βάλουνε κατόπιν "φόρο στις κότες και τα παράθυρα" κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό;

NOIAZOMAI


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου