ΜΟΡΦΟΥ: ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


   Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, πνευματικό τέκνο των μεγάλων αγίων γερόντων της εποχής μας, φαίνεται πως κάτι κατάφερε τελικά με τον τιτάνιο αγώνα του να μας αφυπνίσει, μέσα από τις Προφητείες για αυτά που έρχονται, ώστε και να μην χαθούν ψυχές, αλλά και να μην χαθούν Ελλάδα και Κύπρος και μαζί τους το Γένος και η ευλογημένη ατόφια και ανόθευτη Ορθοδοξία.

   Κάθε φορά όμως, παράλληλα με τις Προφητείες, πάσχιζε για την Μετάνοια, την Εξομολόγηση, την Προσευχή, την διόρθωση των λογισμών και της συμπεριφοράς μας, της παύσης των παρά φύσιν σαρκικών αμαρτιών μας, των εντός ή εκτός του γάμου, την επιστροφή μας στον Θεό, την Θεία μας ξανά Κοινωνία, ως του μόνου δρόμου και του μόνο τρόπου για να ματαιωθούν τα επερχόμενα δεινά ή τουλάχιστον για να έρθουν λιγότερα και ηπιότερα.

  Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ένα απλό καλώδιο, για να περνάει πότε πότε το δυνατό "ρεύμα" που ηλεκτρίζει και αναγεννά τις ψυχές των Ελλήνων, η φωνή αυτού του νέου "Πατρο-Κοσμά", που μας ετοιμάζει για τα σπουδαία του Γένους, την συνέχεια του ΄21 και το Ποθούμενο αιώνων, θα μεταδώσει σήμερα, μέσα στη γενική μαυρίλα και φοβία, το μεγάλο επιτέλους χαρούμενο νέο!

  Ανήμερα της Παναγιάς, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, του διπλού Ευαγγελισμού της Πίστης και του Γένους, η Ευαγγελίστρια, Ελευθερώτρια και Οδηγήτρια, η Φοβερά Προστασία του Ελληνισμού (δείτε εδώ το σχετικό προφητικό όραμα), με τις Εκκλησιές της κλειστές λόγου της φοβίας και απιστίας των πολιτικών μας, στέλνει σε Κύπρο και Ελλάδα το δυνατό χαρμόσυνο μήνυμα της, μέσω του Άγιου Γέροντος Παϊσίου και μας διαβεβαιώνει πως λόγω της μεγάλης επιστροφής και μετάνοιας των ανθρώπων (εδώ μέγας ο ρόλος Μόρφου, Εφραίμ Αριζόνας και πολλών άλλων), ο Χριστός της υποσχέθηκε πως τα δεινά θα είναι πολύ μικρότερα και άρα θα γλιτώσουμε έτσι τρομερές καταστάσεις!!!

   Ποιες είναι αυτές; Ίσως οι καταστροφικοί σεισμοί και η τουρκική εισβολή σε νησιά μας, ίσως και η μεγάλη πείνα που θα αφάνιζε πολλούς, ακόμη και ο "εμφύλιος" που είδαν κάποιοι γέροντες. 

  Γιατί ήταν να γίνει στην Ελλάδα και τρομερός καταστρεπτικός σεισμός, που θα προκαλούσε μεγάλες μετακινήσεις πληθυσμού, με την Τουρκία να ορμά τότε ακριβώς, θέλοντας να αρπάξει πάνω στην ανημποριά μας ακόμη και την ίδια την Κρήτη! Γι΄ αυτό κατέβασε άλλωστε ως εκεί την δήθεν ΑΟΖ...

   Αλλά πιθανόν και παγκόσμια να λιγοστέψουν τα δεινά, επειδή ο Θεός νοιάζεται για όλους. Ένδειξη είναι πως αντί φοβερού Παγκόσμιου Πυρηνικού Πολέμου, ήρθε Παγκόσμια Επιδημία...

  Αλλά, τα παραπάνω είναι απλές σκέψεις και υποθέσεις δικές μας. Ας ακούσουμε καλύτερα τον ευλογημένο Μητροπολίτη Μόρφου να διηγείται ο ίδιος τα καθέκαστα. Τα είχε πει σε ανύποπτο χρόνο, στις 28-1-2020, λίγο πριν ξεσπάσει η παγκόσμια κρίση του Κορωνοϊού. Περιμέναμε τότε να δούμε τι θα συμβεί και είδαμε, αντί των άλλων σκληρών δεινών που αναμενόταν, να ξεσπά η Επιδημία του Κορωνοϊού, που πιθανόν θα είναι η "ήπια" δοκιμασία μας. Χάρη στην μεγάλη ασπίδα, Μάνα και ευεργέτιδα του Γένους, την ίδια την Παναγία! Την Υπέρμαχο Στρατηγό μας! Την παρακαλούσε άλλωστε για αυτό μερόνυχτα επί γης ο Γέροντας Παΐσιος, που είχε δει τι φοβερά ερχόταν. Και ίσως για αυτό επιλέχτηκε να φέρει το καλό νέο, την ευ - αγγελία. Αρκεί και εμείς να μην χαλαρώσουμε βέβαια την προσευχή και την μετάνοια και από τον "ιό" επιστρέψουμε επιτέλους στον Υιό!

 ΜΟΡΦΟΥ: "Λένε μερικοί πως τελευταία εμφανίστηκε ο Άγιος Παΐσιος και ήταν πολύ χαρούμενος. Σε έναν πνευματικό του τέκνο. Και του είπε αυτός ο άνθρωπος, ο  ζωντανός να πούμε, ο επι γης: "γιατί Γέροντα είσαι έτσι χαρούμενος"; 

  Λε' του, "η Παναγία", λε' του, "ευρήκεν μετάνοιαν εις την γην και ο Χριστός της υποσχέθηκε να γίνουν πολύ λιγότερα απ΄ ό,τι περιμέναμε και προφητεύσαμε"!


ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
  Γι΄ αυτό φωνάζουμε με όλη πια την δύναμή μας, προς όλους τους Αρχιερείς Ελλάδας και Κύπρου: βγάλτε κοινή απόφαση - σπάστε τις "αλυσίδες" όπως στο Μαυροβούνιο - απαιτήστε, ανοίξτε και λειτουργήστε θαρρετά τις Εκκλησιές όλοι μαζί - χτυπήστε Αναστάσιμα τις Καμπάνες! Μην χαθεί και η Μεγάλη Εβδομάδα! Μην χαθεί και ο Επιτάφιος και το Πάσχα! Η Παναγιά είναι μαζί μας! Με την υπογραφή του ίδιου του παντοδύναμου Υιού της, του Χριστού! Που, όπως και το ΄21, "σαν Θεός που είναι, δεν παίρνει πίσω τον λόγο Του"! Και μπορεί άμεσα να σταματήσει και την Επιδημία και την Απιστία!

   Δόξα τω Θεώ! Και Καλή Ανάσταση!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Ευαγγελίζου Κύπρος και Ελλάς χαρά μεγάλη  

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου