ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ: ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΣΚΕΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ!


 Αμέσως μετά την σημερινή προκαταρκτική υπογραφή του Πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ από τους μονίμους εκπροσώπους των 29 χωρών μελών, ο φυγάς, πρώην Πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφκσι, προαναγγέλει με πολυσέλιδο δημοσίευμά του στο facebook, ότι θα επαναφέρει το σκέτο "Μακεδονία" στην ονομασία του κρατιδίου με Δημοψήφισμα και επομένως θα ακυρώσει την Συμφωνία - παγίδα των Πρεσπών!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
  Ως απάντηση στα όσα έγιναν με την Συμφωνία των Πρεσπών, ο Γκρούεφσκι προτείνει Δημοψήφισμα για το Όνομα του κράτους, μόλις φύγει η Κυβέρνηση του Ζάεφ! Κύριο επιχείρημά του ότι οι Σοσιαλιστές δεν κατάφεραν να πάρουν το "ΝΑΙ" στο Δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου 2018, το οποίο βγήκε άκυρο (δείτε και εδώ)

  ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ 6-2-2019: "Πιστεύω ότι η ιδέα ενός Δημοψηφίσματος για το όνομα και το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος αποτελεί σημαντική βάση για περαιτέρω αγώνα.

  Η εργασία κλειδί σε αυτή την περίοδο έχει ήδη γίνει. Η κυβέρνηση - μαριονέτα δεν έλαβε στήριξη από πολίτες σε Δημοψήφισμα. Αυτό θα πρέπει να είναι το θεμέλιο, η βάση πάνω στην οποία θα κατασκευαστεί το νέο πρότυπο του ονόματος"!

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
   Ένα Δημοψήφισμα επαναφοράς της ονομασίας "Μακεδονία", ακυρώνει όμως ολόκληρη την Συμφωνία των Πρεσπών και αφήνει στον αέρα την Ελλάδα, καθώς θα έχει απολέσει τα βέτο και την αξιοπιστία της, ενώ είναι βέβαιο ότι οι Εταίροι και Σύμμαχοι θα κατανοήσουν ευχαρίστως τα Σκόπια και όχι φυσικά την όποια - κατόπιν εορτής - αντίδραση της αφελούς χώρας μας...

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ
 Ο πρώην Πρωθυπουργός των Σκοπίων ξεκαθαρίζει πάντως πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να διακινδυνεύσει η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και προσεχώς στην Ε.Ε. και άρα πηγαίνει καταρχήν για "Διπλή Ονομασία", αφήνοντας "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο"...

   Με άλλα λόγια, εάν ξαναέρθει το V"M"RO στην εξουσία, θα προχωρήσει κανονικά η ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., ακόμη και με το προσχηματικό "Β. Μακεδονία", ενώ τα Σκόπια θα επαναφέρουν επίσημα το σκέτο "Μακεδονία" και την σχετική προπαγάνδα, με τον Γκρούεφσκι να καλεί  - μέσω του κειμένου του - τους πάντες, σε διαρκή αντίσταση και ομολογία της αληθινής τους ονομασίας και "εθνικής" ταυτότητας!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ
   Τι σημαίνουν όλα αυτά για την Ελλάδα; Ότι θα βρεθεί "και χαμένη και δαρμένη"...

   Η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι η μεγαλύτερη διπλωματική και εθνική τραγωδία μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και την Εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο! Και μάλιστα, δεν είναι μια τραγωδία που μας επιβλήθηκε δια των όπλων, αλλά διά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στην ανύπαρκτη και ομοφρονούσα στη Σύνθετη Ονομασία Αντιπολίτευση της ΝΔ... Και γι΄ αυτό ακριβώς αποκαλείται από τον λαό "προδοσία"! Και μάλιστα διπλή...

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου