ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ KAI ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ!


  του Κωστή Αλεξίου

    "ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ"
  Μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός ε.α Φραγκούλης Φράγκος, κάνει το μεγάλο ξεκίνημα που περίμεναν πολλοί και το οποίο φορτικά του ζήτησα στον "αέρα" εκείνη τη νύχτα στο Μετρόπολις 95,5 στην εκπομπή του Αχιλλέα Ασλανίδη, όταν μας έκανε τηλεφωνική "έφοδο" περί τις 2.00 τα ξημερώματα, ξενυχτώντας ο ίδιος στη "σκοπιά" της Ελλάδας (δείτε και εδώ), αναγγέλοντας σε "Εθνικό Προσκλητήριό" του, τη συγκρότηση "Ισχυρής Ομάδας Αντίδρασης στα τεκταινόμενα"!


   "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
  Εκείνο το βράδυ (20-3-2016 μ.Χ.) ο Στρατηγός, απαντώντας στην επίμονη, αγωνιώδη έκκλησή μου (που εξέφραζε και πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου) έκανε λόγο για το "όλοι μαζί", προαναγγέλοντας στην ουσία έναν εθνικό - πολιτικό φορέα, που θα ερχόταν να ενώσει όλες τις δυνάμεις του Ελληνισμού.

   "ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ"
  Το πράγμα ξεκαθάρισε μετά εννέα μήνες "κυοφορίας", τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ο Στρατηγός απευθύνει πια "Εθνικό Προσκλητήριο" όπως το ονόμασε, μέσα από το "Κοινό των απανταχού Ελλήνων" (http://greece4greeks.blogspot.gr), καλώντας όλους (ιδού το "όλοι μαζί") να εργαστούν για την επανένωση του Ελληνισμού (εσωτερικού και εξωτερικού) και την σωτηρία της Πατρίδας!

    ΤΟ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
  Ο Στρατηγός έχει πολύ καλά ιεραρχήσει τα προβλήματα του τόπου, θέτοντας ως το υπ΄ αριθμόν 1 εθνικό ζήτημα το Δημογραφικό, αφού οι Έλληνες μειώνονται με τρομακτικούς ρυθμούς, που πολλαπλασιάζει η Κρίση, η Ανεργία και η Αβεβαιότητα, ενώ από την άλλη αυξάνονται με αντίστοιχα θεαματικούς ρυθμούς οι αλλοδαποί και κυρίως οι Μουσουλμάνοι, χάρη στην πολιτική "ανοικτών θυρών" του ΣΥΡΙΖΑ προς τους λεγόμενους "Πρόσφυγες", που έρχονται - απεσταλμένοι από την Τουρκία - κυρίως από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αφρική και ολίγη Συρία...

   ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ
   Ο Στρατηγός διαβλέποντας τον τεράστιο κίνδυνο της εθνικής αλλοίωσης και της επακόλουθης πολιτικής - εκλογικής αλλοίωσης (μελλοντικά μουσουλμανικά κόμματα και απαιτήσεις για Θρησκεία, Παιδεία, Σημαία), επιλέγει ως άμεσο αντίβαρο τον Ελληνισμό του Εξωτερικού (Ομογένεια), που κατά το Σύνταγμα (51.4) έχει δικαίωμα πλέον ψήφου από τον τόπο κατοικίας του (π.χ. επιστολική ψήφος), κάτι το οποίο όμως σκανδαλωδώς ΔΕΝ εφαρμόζεται, ώστε να μην χάσουν τα ντόπια, μικρόψυχα κόμματα "τα αυγά και τα πασχάλια" ή μάλλον τα "κουτάλια"...

  "ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Άρθρο 51
  4. Oι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Νόμος που ψηφίζεται με την πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των βουλευτών (σ.σ. 200) μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια".

   Για την άμεση εμπλοκή και επομένως σύνδεση του ξενιτεμένου Ελληνισμού με την πατρίδα, ο Στρατηγός προτείνει πλέον την οδό της προσφυγής στο Συμβούλιο Επικρατείας, ώστε να κατέβει στο Κοινοβούλιο και να ψηφιστεί από 200 τουλάχιστον Βουλευτές σχετικό Νομοσχέδιο και να εφαρμοστεί έτσι το δικαίωμα ψήφου των Ομογενών από τον τόπο κατοικίας τους (εξωτερικό), ώστε να ενοποιηθεί ο Ελληνισμός σε μια μεγάλη συμπαγή εθνική δύναμη, ανατρέποντας την Δημογραφική Καταστροφή και σταματώντας τον κίνδυνο εσωιλαμικής αλλοίωσης.

    ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011
   Σημειώνεται δε ότι το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, το ΚΙΝΗΜΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ, επί χρόνια ζητούν και θέτουν τα ανωτέρω, τονίζοντας και τον μεγάλο ρόλο των Πολυτέκνων, που πλέον τιμωρούνται και διώκονται από το άστοργο κράτος... (δείτε και εδώ)

  Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ συγκεκριμένα έχει προτείνει από το 2011 στο "Σχέδιο Εθνικής Σωτηρίας" (http://www.noiazomai.net/sxsotirias.pdf) το άμεσο δικαίωμα Ψήφου Ομογενών στο άρθρο 29 και την αυτόματη ένταξη της Πολύτεκνης Ελληνίδας μητέρας (4+) και του υπερπολύτεκνου Έλληνα πατέρα (6+) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο άρθρο 47! Γιατί η Πολυτεκνία είναι Εθνική Άμυνα!

   Όσο για τον Ιωάννη Καποδίστρια (έχει σημασία το Ιωάννης) που προτείνει ως εθνικό πρότυπο ο Στρατηγός και που ανέδειξε πανελλήνια ο Ιωάννης Κορνιλάκης, τα λέει όλα το βίντεο του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ:



  ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ" ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
   Με το "Εθνικό Προσκλητήριό" του λοιπόν ο δημοφιλής Στρατηγός Φραγκούλης (το μικρό) Φράγκος (επώνυμο), αφού αποκαλύπτει την κατάθεση προσφυγής για την Ψήφο Ομογενών στο Συμβούλιο Επικρατείας, ζητά και προαναγγέλει:
   1. Τον σχηματισμό Σύγχρονου Ελληνικού Λόμπυ με πρωταγωνίστρια την Ορθόδοξη Εκκλησία για την επιβολή της Ψήφου Ομογενών
   2. Την από κοινού συνεργασία και ενότητα Ελλήνων Εξωτερικού - Εσωτερικού
   3. Την Θεσμική -  Πολιτική αναδιάρθρωση της Ελλάδας με ό,τι αυτό συνεπάγεται
   4. Την προστασία της Εθνικής Περιουσίας ώστε να μην πέσει σε χέρια αλλοεθνών
   5. Τον Ιωάννη Καποδίστρια ως εθνικό πρότυπο ήθους και πατριωτισμού (ήταν όλως τυχαίως Έλληνας του Εξωτερικού...)
   6. Την συγκρότηση "ισχυρής ομάδας αντίδρασης", κάτι που τα λέει πια όλα 
   7. Την "ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, δημιουργική Ελλάδα"
   8. Τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη
   9. Την δύναμη και τη αξία τού "Όλοι Μαζί", γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Λίγοι Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά…
ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα"

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ
   Είναι αυτονόητο ότι είμαστε σε αυτό το "όλοι μαζί", όπως άλλωστε φάνηκε και σε εκείνη τη νυχτερινή, ιστορική ίσως συνομιλία στο ραδιόφωνο. Αρκεί βέβαια αυτό το "όλοι μαζί" να πάρει άμεσα πολιτική σάρκα και οστά, γιατί όπως λέει η δημοσιογραφική εμπειρία μας από το 1991, αλλά και η ίδια η ιστορία, ο λαός βιάζεται να ακολουθήσει το νέο και φρέσκο, αλλά τιμωρεί επιδεικτικά όποιον αργεί, καθυστερεί και τον απογοητεύει. 
   Ο λαός ακολουθεί όποιον βιάζεται και ανοίγει δρόμους και όχι όποιον κρατά χαρτί και μολύβι επ΄ άπειρον.
   Ο λαός θέλει δράση. Και ηγέτη αμέσου δράσεως.

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

EΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

ΕΛΛΑΣ, Δεκέμβριος 2016
«Λίγοι Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά….
ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»

    Ελληνίδες και Έλληνες, 
   Το Κοινό των Απανταχού Ελλήνων έκανε το πρώτο βήμα για να συνενωθούμε πλέον ως ένα ενιαίο έθνος και να μην ξεχωρίζουν οι Έλληνες, που κατοικούν στην Ελλάδα από αυτούς, που κατοικούν στο εξωτερικό. 

  Κύρια επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι Έλληνες του εξωτερικού να ασκούν το εκ του Συντάγματος αναφαίρετο δικαίωμά τους του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους. Επειδή όμως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν εξέτασαν ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια προοπτική αλλά ούτε και σήμερα δείχνουν προθυμία για την υλοποίησή της,  επιβάλλεται ο Ελληνισμός του Εξωτερικού των 20 και πλέον εκατομμυρίων  να αποκτήσει ενιαία έκφραση πράγμα που θα μπορεί να επηρεάσει Πολιτικές και στην χώρα διαμονής των αλλά και την Μητέρα Πατρίδα. Η επιτυχία της ενιαίας αυτής έκφρασης απαιτεί τη δημιουργία, επιτέλους, ενός Σύγχρονου Ελληνικού Λόμπυ, όπου η Ελληνορθόδοξη  Χριστιανική Εκκλησία  να αποτελεί την κύρια έκφρασή του. Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη το Κοινό των Απανταχού Έλληνες καταθέσαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή και πιστεύουμε βάσιμα ότι το Ανώτατο Ελληνικό Δικαστήριο θα δώσει με την απόφασή του την αρμόζουσα λύση. 
Άλλως θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

   Όπως αντιλαμβανόμαστε είναι επιτακτική ανάγκη που η πατρίδα μας η Ελλάδα μας που πράγματι κινδυνεύει με αφανισμό (δεν είναι σχήμα λόγου) και όχι από ξένα στρατεύματα, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους Αποελληνοποίησης των πάντων. Με πρόσχημα δε την μείωση του χρέους των 327 δις ΕΥΡΩ εκποιούν εκχωρώντας την Δημόσια περιουσία για 99 χρόνια περιμένοντας να εισπράξουν 5 - 7 δις στερώντας με αυτόν τον τρόπο από τις μελλοντικές γενιές την Ελληνική γη και κατ’ επέκταση τον Εθνικό μας Πλούτο. Ήδη οι ανωτέρω πολιτικές έχουν κατορθώσει να μειώσουν το Ελληνικό ΑΕΠ κατά 30%, όπως και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της χώρας μας, να φθάσουν την ανεργία από 12% στο 27%, να εξαναγκάσουν 450.000 νέους επιστήμονες στην πλειοψηφία τους να μεταναστεύσουν.

   Σημειώνεται ότι δεν μιλάμε πλέον για Ελληνικό τραπεζικό σύστημα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), έχουν πουληθεί  14 Αεροδρόμια σε Γερμανικών συμφερόντων εταιρεία,  το λιμάνι του Πειραιά σε Κινέζικών συμφερόντων εταιρεία,  το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε Κινεζικών Αραβικών και σε μικρό μόνο ποσοστό, Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία, και, ίσως το καλύτερο από άποψη φυσικής ομορφιάς κομμάτι γης ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το Χίλτον, η Μαρίνα Φλοίσβου, η Μαρίνα της Λέσβου,  σε πλειοψηφικά σχήματα Τουρκικών συμφερόντων, ενώ επενδυτικό ταμείο συνταξιούχων του Καναδά εξαγόρασε το Ελ Βενιζέλος. Δηλαδή για τους ξένους υπάρχει κέρδος, ενώ εσείς έχετε μια απρόσμενα προκλητική  απουσία στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, που είναι αδικαιολόγητη για Έλληνες ομογενείς….. 

   Συμπατριώτες μας, σας τα αναφέρουμε αυτά γιατί θέλουμε να γνωρίζετε, αφ' ενός μία άλλη άποψη  για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας και αφ’ ετέρου ότι για μας το πρόβλημα είναι πλέον Θεσμικό - Πολιτικό και όχι απλώς Οικονομικό.
   Σας προτρέπουμε να ενεργοποιηθείτε πρώτα απ’ όλα εσείς οι Έλληνες της διασποράς και με μπροστάρη την Εκκλησία να απαιτήσετε να είστε μέτοχοι των κοινών στην πατρίδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία να κάνετε αυτό που κάνουν εκείνοι που προσπαθούν να αρπάξουν την Ελλάδα μας. Η λύση μπορεί να δοθεί αποκλειστικά και μόνο από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, όταν συνασπιστούμε και εργαστούμε μαζί. Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών.

  Το Κοινό των Απανταχού Έλληνες, που μας έχει ενώσει το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον και συμφέρον, έχοντας ως φωτεινό, λαμπρό παράδειγμα ήθους και πατριωτισμού τον Ιωάννη Καποδίστρια, είμαστε εδώ μαζί με εσάς, που ζείτε και μεγαλουργείτε στην ξενιτειά διαμορφώνουμε μια σιωπηλή, αλλά ισχυρή ομάδα αντίδρασης στα τεκταινόμενα. Προσβλέπουμε στην ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, δημιουργική Ελλάδα, που πάντοτε είχε ως φάρο και καθοδηγητή, τις διαχρονικές ηθικές αξίες και αρχές της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού.

 «Λίγοι  Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά….
Το κοινό ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»

Ο
Eπ. Αρχηγός ΓΕΣ
Φραγκούλης Φράγκος
Στρατηγός εα

Τα Μέλη
Μαρία Τσίπρα Δημήτριος Ζακοντίνος
Δικηγόρος      Οικονομολόγος

Tel +306932152240
+302103302240
email:mtsipra@otenet.gr
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου