ΝΤΡΟΠΗ! ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ! ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!


  Νέος εθνικός κατήφορος στη Γενεύη, όπου για πρώτη φορά, έγινε Πολυμερής/Πενταμερής διεθνοποιημένη Διάσκεψη για το Κυπριακό, με ντε φάκτο καταργούμενη τη νόμιμη Κυπριακή Δημοκρατία, αφού ύστερα από παρασκηνιακό "βέτο" της Τουρκίας, αφαιρέθηκε ο νόμιμος τίτλος του Προέδρου της Κύπρου από την πινακίδα του ολέθριου Νίκου Αναστασιάδη,  που έτσι εξομοιώθηκε απόλυτα με τον παράνομο "Πρόεδρο" του τουρκικού Ψευδοκράτους του Αττίλα (βόρεια κατεχόμενη Κύπρος από το 1974)!

    "Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ"
  Όπως αποδεικνύουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, τόσο ο νόμιμος Πρόεδρος όσο και ο επικεφαλής των σκλαβωμένων εδαφών μας εξομοιώνονται θανάσιμα για την ηθική, την τιμή και την ιστορία του Ελληνισμού, ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας και των Ξένων ΜΜΕ, απονεχοποιώντας έτσι τους Εισβολείς και Κατοχείς της μαρτυρικής Κύπρους μας...

   Αντί μάλιστα του νομίμου τίτλου, ο τραγικός Αναστασιάσης (μέγας πολέμιος του εθνάρχη Τάσσου Παπαδόπουλου) αποκαλείται "Η.Ε.", δηλαδή "η αυτού Εξοχότης" (= His Excellency)!
   Αλλά "η αυτού Εξοχότης" (Η.Ε.) αποκαλείται και ο Ακιντζί, ο αυτοαπακαλούμενος "Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου"...

   ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
   Για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, σε μια πανάρχαια ελληνικότατη Κύπρο που τουρκοποιείται, ο Αναστασιάδης στον χαιρετισμό του δήλωσε "Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας", αλλά λίγη αξία έχουν κάτι τέτοια "λόγια του αέρα", μπροστά στην τραγική πραγματικότητα της γραπτής  (έργω) αποτιτλοποίσης σε διεθνή μάλιστα Διάσκεψη!
   Κάτι που δείχνει συν τοις άλλοις ότι στο παρασκήνιο τα πράγματα ίσως έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο από όσο φαίνονται...

  ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ 4 ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ
  Για τις τραγικές εξελίξεις στη Γενεύη, αποχώρησαν διαμαρτυρόμενα από την Δεξίωση της Διάσκεψης τέσσερα Κυπριακά Κόμματα: το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ το κόμμα του γιου του Τάσσου,  Νικόλα Παπαδόπουλου), το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη και το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ενώ η μαχητική Ελένη Θεοχάρους έφυγε και γύρισε στην Κύπρο !

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΛΕΝΕ "ΟΧΙ"
  Οι μεγάλοι Έλληνες Ηγέτες στην διαρκή, ενιαία, ελληνική ιστορία, έμειναν αθάνατοι επειδή είπαν "ΟΧΙ", όπως ο Εθνάρχης Τάσσος Παπαδόπουλος το 2004, όταν ακόμη η Κύπρος ούτε είχε μπει σε Ε.Ε. και Ευρώ, ούτε είχε ξεκινήσει την εκμετάλλευση της ΑΟΖ, εκπληκτικές ενέργειες και κατακτήσεις, που κατάφερε ο Τάσσος χάρη στο "ΟΧΙ" του!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου