"ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ" ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΛΕΕΙ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! Οργή Επιτρ. Μακεδονικού Αγώνα


"Τζιχαντιστές" θεωρεί ούτε λίγο ούτε πολύ τους ηρωικούς Μακεδονομάχους ο νέος επικεφαλής της Επιτροπής Ανασχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας Αντώνης Λιάκος, που προορίζεται από τον Φίλη να αναμορφώσει (ουαί) τα προγράμματα παιδείας Δημοτικού και Γυμνασίου, όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής (28-11-2015)!

Ο Καθηγητής Ιστορίας (;) Αντώνης Λιάκος, ομοϊδεάτης της Ρεπούση, υπήρξε το αγαπημένο παιδί των εκσυγχρονιστών του Κώστα Σημίτη, ο οποίος τον έκανε και Πρόεδρο του ΟΠΕΚ, του "Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας".... Είναι οι άνθρωποι που συγκρούστηκαν με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και πήγαν να εξαφανίσουν την Ορθοδοξία από Ταυτότητες και Κράτος...

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ
Ο Αντώνης Λιάκος, σε παλαιότερο άρθρο του στις 14-6-2014, τα έβαζε με την Πηνελόπη Δέλτα και το πατριωτικό - παιδαγωνικό έργο της, κατηγορώντας ηρωικούς Μακεδονομάχους όπως ο Καπετάν Μπούας (Σπύρος Σπυρομήλιος) ή ο Καπετάν Βάρδας (Γεώργιος Τσόντος) για εγκλήματα κατά αμάχων!

ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Με αυτόν τον τρόπο η νέα αρσενική "Ρεπούση" του Υπουργείου Παιδείαςυπερασπίζεται τους φονιάδες και τρομοκράτες Κομιτατζήδες, αποσιωπώντας παράλληλα τα μαζικά Εγκλήματά τους κατά του Ελληνισμού και την πραγματική οργανωμένη Γενοκτονία των Βουλγάρων κατά των Μακεδόνων προγόνων μας, με συνολικά πάνω από 450.000 νεκρούς Έλληνες αμάχους της Μακεδονίας, σε Βαλκανικούς, Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας, είναι πάντα αυτοί που βρίσκονται μέσα! Σαν δηλητήριο στο ποτήρι του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Σαν το φαρμάκι της ιστορίας!

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Η κατάσταση της Ελλάδας είναι τραγική! Σε κατάσταση υποδούλωσης και εξαθλίωσης η χώρα, με εθνική παραλυσία της Οικονομίας. 

Σε κατάσταση φτώχειας και απελπισίας και οι πολίτες, με επικείμενη κατάρρευση των συντάξεων και της περίθαλψης, χάρη στα χρέη που αναγκάζουν να πληρώνουμε παλαιοί κατακτητές μας, που μας οφείλουν σε Πολεμικές Επανορθώσεις πολύ περισσότερα από εκείνα που μας ζητούν... 

Σε κατάσταση αυτοκτονίας και ντροπής και η Εθνική Παιδεία με Υπουργούς που αρνούνται τη Γενοκτονία των Ποντίων, κρύβουν την Γενοκτονία των Μακεδόνων και προσλαμβάνουν Λιάκους και δράκους...

Στα δε Εθνικά Θέματα η κατάσταση είναι αξιοθρήνητη, στην Εθνική Άμυνα δεν βρίσκονται εύκολα πια ούτε άρβυλα για τους Νεσύλλεκτους, ενώ στο Σκοπιανό ετοιμάζεται παράδοση του Ονόματος με συνυπογραφή της Κυβέρνησης των Τσίπρα, Φίλη και Σίας...

Αν κάποιοι τα ανέχονται όλα αυτά, εμείς, οι σύγχρονοι Μακεδονομάχοι της Αλήθειας, της Πίστης και της Ιστορίας, ΔΕΝ θα τα δεχθούμε!

Σε κάθε χωριό, γειτονιά και πόλη ξεπηδούν πλέον οι ελπιδοφόρες και ασυμβίβαστες σπίθες του Μακεδονικού Κόμματος, που σαν νέος Αλέξανδρος καλπάζει γοργά για να λύσει τους Γόρδιους Δεσμούς της Ελλάδας που αγαπούμε, υπηρετούμε και θα απελευθερώσουμε! 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.facebook.com/worldmacedonia
https://twitter.com/WORLDMACEDONIA
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου