ΜΟΡΦΟΥ: ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΒΕΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Τι λέει για Συμφωνία Πρεσπών


  Τα δύο μεγάλα και καθοριστικά σημεία των συγκλονιστικών γεγονότων που έρχονται και θα συνταράξουν Ελλάδα - Κύπρο και ιδιαίτερα τον κόσμο ολόκληρο, αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μιλώντας για τον Άγιο Πορφύριο στο Μοναστήρι του, στο Μήλεσι Αττικής, στις 7 Ιουνίου 2018, λίγες μόλις ημέρες πριν την επαίσχυντη υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών (το σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρου)!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (Ελληνοτουρκικά)
   Το πρώτο μεγάλο και καθοριστικό σημείο των επερχομένων θα αφορά τα ελληνοτουρκικά (σ.σ. τουρκικός εκφοβισμός στη θάλασσα της Κύπρου και τουρκική εισβολή σε δύο νησιά της Ελλάδας) και θα είναι η πτώση του Ερντογάν, αποκαλύπτει ο Μητροπολίτης Μόρφου! Σημειώνει πως δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η πτώση θα είναι πολιτική, βιολογική ή άλλη, αλλά θα είναι όμως πτώση, που θα δώσει την ευκαιρία να αναλάβουν δυτικόφιλοι Τούρκοι...

   Ο Πανιερώτατος τονίζει για πολλοστή φορά ότι όσο ζει ο Ερντογάν δεν θα έχουμε πρόβλημα, αφού η αλαζονεία του είναι μεγάλος συμμαχός μας... Μετά όμως την πτώση του θα γίνουν εκείνα που αναμένονται... (δείτε αναλυτικότερα εδώεδώ και στο παρακάτω βίντεο του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ)



   Σημειώνουμε εδώ, πως σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο, τα ελληνοτουρκικά σχετίζονται με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το τσιπ, που έχει ήδη ετοιμάσει ο Τσίπρας! (δείτε σχετικό βίντεο)



 Τις νέες ηλεκτρονικές όμως ταυτότητες, δεν θα προλάβουν να μας τις δώσουν, καθώς θα επιτραπεί η μερική τουρκική εισβολή, πρώτον για να μην τις παραλάβουμε και έχουμε εθνική πτώση, γιατί τότε δεν θα δικαιούμαστε να αναλάβουμε και πάλι την Κωνσταντινούπολη και την Χριστιανική μας Αυτοκρατορία και δεύτερον για να συντριβούν τελικά οι αντίχριστες δυνάμεις, ισλαμικές και άλλες, ώστε να βασιλέψει επιτέλους η καθάρια Ορθοδοξία του "μαρμαρωμένου" Βυζαντινού Βασιλέως Ιωάννη και να φωτιστεί όλος ο κόσμος στην ορθή Πίστη και τον αληθινό Τριαδικό και μόνο Θεό, σε μια λαμπρή λιακάδα, πριν έρθει η σκοτεινιά και η φρίκη του Αντιχρίστου (δείτε σχετικό βίντεο μας)


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ (Παγκόσμιος Πόλεμος)
   Το δεύτερο μεγάλο και καθοριστικό σημείο θα αφορά τα αναμενόμενα παγκόσμια επερχόμενα (Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος με τελική σύγκρουση Ρωσίας - ΗΠΑ) και θα είναι η επίθεση του Ισραήλ σε κάποιο σημείο της Περσίας (Ιράν)

   "Θα εκπλαγεί η ανθρωπότητα από αυτά που θα συμβούν! Και δεν θα είναι μόνο πολεμικά γεγονότα..." προειδοποιεί ο Μητροπολίτης της Κύπρου μας!

 Θυμίζουμε ότι για την παραλυτική επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Περσίας,  εργάζεται πυρετωδώς από την πρώτη στιγμή ο Τραμπ, που αναγνώρισε και τα Ιεροσόλυμα σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ και προχωρά επιθετικά κατά της Ρωσίας, αποχωρώντας από το σωτήριο Σύμφωνο του 1987 για περιορισμού των πυραύλων που μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, προετοιμάζοντας έτσι το τέλος του κόσμου...

   Ο Τραμπ, ανήκει όπως φαίνεται σε μια παρανοϊκή θρησκευτική ομάδα-αίρεση, που ονειρεύεται να "βοηθήσει" να έρθει μια ώρα γρηγορότερα η ...Δευτέρα Παρουσία, επιταχύνοντας τα γεγονότα, δηλαδή την συντριβή της Περσίας, για την άνετη ανοικοδόμηση του ...Ναού του Σολομώντα, που δεν πρέπει να κινδυνεύει από πυραυλικές επιθέσεις...

   Παράλληλα και σημειώστε το, ο Τραμπ, που ξεκίνησε σαν πολέμιος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), ανέβαλε ξαφνικά προγραμματισμένη επίθεση με τόμαχοκ κατά των Ισλαμιστών στο Σινά και έκανε τελικά στροφή 180 μοιρών, αποφασίζοντας να χρησιμοποιήσει, αντί να εξοντώσει τους Ισλαμιστές, βάζοντάς τους να πολεμήσουν κατά του Ιράν! Καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας τι θα γίνει, αλλά και το γιατί ανακοίνωσε εσπευσμένα αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία, όπου δεν εξοντώθηκε φυσικά ο αιμοβόρος, ακραίος Ισλαμισμός... Κίνηση που προκάλεσε την παραίτηση του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις, όπως και του εκπρόσωπου των ΗΠΑ στον διεθνή συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους, Μπρετ Μακ Γκουργκ! 

  Αυτή η ξαφνική αποχώρηση, θα σπρώξει - μέσω της πίεσης της Τουρκίας - και τους Κούρδους της Συρίας προς το "Κουρδιστάν" του Ιράν (Περσίας), ώστε να συμπολεμήσουν τελικά μαζί με τους Κούρδους του Ιράκ, εναντίον των Περσών...

  Οι ΗΠΑ θέλουν να εκμεταλλευτούν έξυπνα τους πάντες, Ισλαμιστές, Κούρδους και Τούρκους, για να βγάλουν αυτοί το "φίδι" από την τρύπα, να κάνουν δηλαδή τις αιματηρές χερσαίες επιχειρήσεις για το κομμάτιασμα της Περσίας, χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό κόστος για τους Ρεπουμπλικάνους... Ύστερα φυσικά θα έρθει η ώρα του τεμαχισμού της Τουρκίας, αυτού του τωρινού "χρήσιμου ηλίθιου"...

ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ
   Σημειώνουμε εδώ με την ευκαιρία, πως η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, εντάσσεται μέσα στο παραπάνω Τραμπικό σχέδιο, της στενής πολιορκίας της Ρωσίας, ώστε να μην αντιδράσει κατά ΗΠΑ και Ισραήλ, όταν F-35 ή πύραυλοι θα επιτίθενται στην Περσία (Ιράν), σημαντικό σύμμαχο όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά και της Ελλάδας, που θα πει τότε το πετρέλαιο πετρελαιάκι... (Εν τω μεταξύ οι Δυτικόφιλοι - Κεμαλιστές Τούρκοι που θα αναλάβουν μετά τον Ερντογάν, θα εγκαταλείψουν τα σχέδια της Νεοθωμανικής Αυτοκρατορίας και θα παίξουν καθαρά τουρκικά και νατοϊκά, εισβάλλοντας στην Ελλάδα για να μην συμπράξει με την Ρωσία, κλείνοντας και τα Στενά, ωθώντας τότε τους Ρώσους σε επιθετικό πόλεμο εθνικής επιβίωσης εναντίον της φιλοαμερικανικής τότε Τουρκίας, δίνοντας ανάσα έτσι στην Ελλάδα και αναγκάζοντας την Άγκυρα να απομακρύνει άρον άρον τον Τουρκικό Στρατό Εισβολής και Κατοχής από την Κύπρο, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την θυελλώδη προέλαση της "Αρκούδας"... Τότε η Κύπρος θα ελευθερωθεί... Δείτε το σχετικό μας βίντεο)


   Παράλληλα ο Τραμπ, προχωρά στην πίεση μέσω Ουκρανίας, στη δημιουργία τακτικού στρατού του Κοσόβου και το Κόσοβο προχωρά με τη σειρά του σε άμεση, συνοριακή καταρχήν, Ένωση με την Αλβανία, ώστε να εξοπλιστούν νατοϊκά οι UCKάδες κατά της Σερβίας και της Ελλάδας, σε περίπτωση που η μεν πρώτη δεν υποκύψει στους νατοϊκούς εκβιασμούς και σκεφτεί να γυρίσει εμφανώς με το μέρος του Πούτιν και η δε δεύτερη δεν επιτρέψει διευκολύνσεις σε αμερικανικά στρατεύματα, αεροπλάνα, πλοία και φιλοσκοπιανά και φιλοαλβανικά σχέδια, που φτάνουν ως τον ελλιμενισμό εχθρικών πλοίων και την διεκδίκηση ζώνης ΑΟΖ στο ΒΔ Αιγαίο!

ΚΑΘΕΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
  Η ομιλία του Μητροπολίτη Νεοφύτου, έγινε έξι μόλις ημέρες πριν την υπογραφή της άθλιας Συμφωνίας των Πρεσπών και έτσι, απαντώντας και σε σχετική ερώτηση, ο Μόρφου ανέφερε σχετικά, ότι τα Σκόπια θα διαλυθούν σύμφωνα με τον Γέροντα Παΐσιο και να έχουμε περισσότερο το νου μας στην Αλβανία (δείτε εδώ), ενώ τόνισε:

  "Άξιον και δίκαιον να διαμαρτυρόμεθα για την Μακεδονία και να μην δεχόμεθα αυτά τα ανήκουστα, ότι υπάρχει "Μακεδονική" γλώσσα και τα τοιαύτα"!

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
  "Αυτά που συμβαίνουν στην Ιταλία είναι αποκαλυπτικό γεγονός" υπογράμμισε ο Μόρφου (Κυβέρνηση Πέντε Αστέρων και Λέγκας), υπενθυμίζοντας και εδώ τις σχετικές προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την διάλυση της Ε.Ε. (πρώην ΕΟΚ), όταν βγουν ένας νέος "Μουσολίνι" στην Ιταλία και ένας νέος "Χίτλερ" στην Γερμανία:

  "Στην Ιταλία θα παρουσιαστεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ θα διαλυθεί"! (Γέροντας Παΐσιος - Μαρτυρίες προσκυνητών Ν. Ζουρνατζόγλου, Εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία, Α΄Τόμος, Β΄ Έκδοση, σελ. 411)

   Ο Μόρφου, τόνισε τα γεγονότα στην Ιταλία, για να καταδείξει ότι δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τι συμβαίνει στα σύνορά μας, αλλά να έχουμε το νου μας και παραπέρα, γιατί όλα αυτά θα έχουν επιπτώσεις και σε εμάς και σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο και άρα στα αναμενόμενα...

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
   Τέλος ο Πανιερώτατος, αναφέροντας σχετικό παράδειγμα από προειδοποίηση της Παναγιάς στην Κύπρο για επικείμενη τουρκική εισβολή σε 10 χρόνια (1964 - 1974), παραλλήλισε την εποχή μας με τον καιρό του Νώε, ο οποίος προειδοποιούσε επί εκατό χρόνια τους ανθρώπους ότι θα έρθει παγκόσμιος Κατακλυσμός, αλλά εκείνοι, αντί να προσευχηθούν και να ζητήσουν από τον Θεό "να έρθει το κακό λιγότερο", κορόιδευαν και περιγελούσαν τον Νώε, ώσπου ήρθε πράγματι ο Κατακλυσμός και δεν έμεινε κανένας...

   Γι΄ αυτό ζήτησε από όλους μας, όσους ακούν και όσους τα διαβάζουν, καθημερινή, θερμή, νυχτερινή προσευχή "για να έρθει το κακό λιγότερο" και σε Ελλάδα και Κύπρο και σε ολόκληρο τον κόσμο!

   Ειδικά την πολύ κρίσιμη χρονιά που έρχεται, το 2019 μ.Χ., ας διπλασιάσουμε όλοι την προσευχή αυτή, για να διπλασιάσουμε την θεία ασπίδα της πατρίδας και των παιδιών μας, που δεν γνωρίζουν τίποτα από όλα αυτά και θα πέσουν κυριολεκτικά από τα σύννεφα...

   Δείτε το σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο του Μητροπολίτου Μόρφου Νεοφύτου

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου