ΟΙ "ΧΑΛΙΜΠΑΝ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ! Άρθρο - παρέμβαση στις βαριές προσβολές Βούτση, ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ


   του Κωστή Αλεξίου

   Δεν είναι βόας. Δεν είναι κροταλίας. Είναι οι Χαλιμπάν! Οι Χαλιμπάν που μας Κυβερνάν, για να κάνουμε και ομοιοκαταληξία, μια και "όμοιος ομοίω αεί πελάζει"...

  Ξεκίνησαν με τον Λένιν, σφάζοντας τον Τσάρο και την οικογένειά του, σφάζοντας την Ρωσία, επειδή ήταν Ορθόδοξη!

  Εξήντα (60) εκατομμύρια άνθρωποι εξοντώθηκαν, εκτοπίστηκαν ή μαρτύρησαν στους πάγους της Σιβηρίας, στα "σοβιετικά τάγματα εργασίας" από την ..."πρώτη φορά Αριστερά"! Μια ολόκληρη συστηματική, εσωτερική, σοσιαλιστική - κομμουνιστική Γενοκτονία, που προκαλεί φρίκη σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, εκτός από τους απολιθωμένους και αποηλιθιομένους!

  Με Λένιν και Στάλιν η Ρωσία έγινε πράγματι κόκκινη! Κόκκινη βουτηγμένη στο αίμα! Και με σφυρί βέβαια, στις Εκκλησίες που γκρέμιζαν... Και με δρεπάνι βέβαια, στα κεφάλια που έκοβαν...

  Ήταν ο καιρός του αίματος, που η Ορθόδοξη Ρωσία έπαυσε να υπάρχει, επίσημα τουλάχιστον, στην επιφάνεια... 

  Γι΄ αυτό και ο εκλαμπρότατος Πρόεδρος της Βουλής κύριος Βούτσης, εξεμάνει όταν του είπαν δημοσιογράφοι ότι η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη χώρα! Και πού ε; Μέσα στην στυγνά και ανιαρά, θολά και γκρίζα κομματική ΕΡΤ (9-8-2017 μ.Χ.)! Και οι δικοί τους μάλιστα...

  Τρελάθηκε ο Βούτσης! "Δεν υπάρχουν κύριοι Ορθόδοξοι λαοί" είπε. Επειδή φυσικά τους εξαφανίσανε τότε με τους διαδόχους του Νέρωνα: Λένιν, Στάλιν, Χότζα!

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
 Την ίδια όμως εκείνη αιματηρή, κόκκινη εποχή, ένα μικρό παιδάκι βαπτίζεται κάπου κρυφά στην αχανή χώρα των μεγάλων διωγμών. Τότε του έδωσαν το όνομα "Βλαδίμηρος". Τώρα πια όλοι τον λένε "Πούτιν"...

  Ένα παιδάκι ξέφυγε από την Αριστερά του Στάλιν, χάρη σε μια γιαγιά, σε μια μάνα, σε μια Μαρία...

  Εκείνο το παιδάκι λοιπόν έμελλε δεκαετίες μετά να ξαναστεριώσει την Ορθοδοξία, να ξαναχτίσει τους Ιερούς Ναούς, να ασπαστεί τα λείψανα των μαρτύρων, να ξαναϋψώσει τον Σταυρό του Χριστού και να ξανακάνει την Ρωσία πανίσχυρη, οικονομικά, ηθικά, στρατιωτικά!

  Ένα παιδάκι, χάλασε τα σχέδια του Σοσιαλο-κομμουνισμού και της αθεΐας, τσάκισε δυτικούς υλιστές, ισλαμιστές, κομμουνιστές - αριστεριστές, γέμισε ευλογία και δοξολογία την Ρωσία, που λάμπει πια ως η πραγματικά μεγαλύτερη δύναμη του πλανήτη!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
  Γιατί τώρα, ναι, υπάρχουν Ορθόδοξες χώρες ξανά κύριε Βούτση! Χώρες φτιαγμένες με χριστιανική ζωή, εκκλησιασμό, ηθική και αγάπη! Και Παιδεία! Και σε αυτές τις χώρες προστρέχατε να σας σώσουν από το παραμύθι του σκισίματος των Μνημονίων και του ΕΝΦΙΑ...

  Αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής, όπως και όλοι τους σχεδόν, είναι ακόμη κολλημένοι στην σφαγή των Ρωμανώφ και στους συντρόφους - εξολοθρευτές των Χριστιανών

  Μα φυσικά και "Ορθόδοξες χώρες δεν υπήρχαν"... Τις είχαν κατασφαγιάσει οι σύντροφοι... (Με εξαίρεση την μικρή Ελλάδα και Κύπρο, που πρέπει τώρα να πληρώσουν την ανυπακοή τους...)

  Εκεί είναι κολλημένη η βελόνα... Ζηλώσανε το έργο του Λένιν. Μέρα νύχτα σκέφτονται πώς να του μοιάσουν στη "δόξα". Πώς να αφήσουν και αυτοί πίσω τους "όνομα" (να είναι σίγουροι πως το πέτυχαν"...

"ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ"
   Και τόλμησε ο κύριος Βούτσης, να κάνει λόγο για "Φονταμενταλιστές" και "Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας", επειδή θέλουμε οι καλύτεροι, συνήθως ηθικότεροι, εργατικότεροι, φιλότιμοι, προσεκτικότεροι μαθητές να σηκώνουν ως Σημαιοφόροι τιμητικά την Σημαία του Σταυρού και της Πατρίδας

   Επειδή θέλουμε τα παιδιά να έχουν Θρήσκευμα, να έχουν Χριστό, Χ.Ο. και Ορθόδοξη Χριστιανική Παιδεία, για να μην καταντήσουν αύριο νέοι Λένιν και Στάλιν! Να μην καταντήσουν αύριο η ντροπή της Ελλάδας! Να μην τους μαζεύουν με τις σύριγγες! Να μην τους αιχμαλωτίζουν η αναρχία και οι "Ρουβίκωνες"! Να μην γίνουν "Πρόεδροι της Βουλής των Ελλήνων", που να υβρίζουν υποτιμητικά τους Έλληνες και την Ιστορία τους, τους τάφους των ηρώων και τους Άγιους Μάρτυρες και Νεομάρτυρες της Ορθοδοξίας!

  Γιατί κύριε Βρούτση, οι αληθινοί Φονταμελιστές - Διαμελιστές είστε εσείς! Που θέλετε να γκρεμίσετε ό,τι βρίσκεται όρθιο, αφού δεν μπορέσατε ω, ψευτοθόδωροι, να γκρεμίσετε το Μνημόνιο, τη φοροληστεία, τη φτώχεια, την αιχμαλωσία στο Σόιμπλε! Ξεγράψατε ακόμη και τις Γερμανικές Επανορθώσεις! Και επειδή δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι υποσχεθήκατε στους αριστερούς ψηφοφόρους σας, που σας έχουν "γραμμένους", προσπαθείτε τώρα να τους κρατήσετε με τις "ιδεολογικές διαφορές"...

ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 
   Ιδού κύριε Βούτση! Δείτε εδώ στις φωτογραφίες - ντοκουμέντα, ποιοι υπήρξαν οι πραγματικοί Ταλιμπάν της Ιστορίας! Με 60.000.000 θύματα της "πρώτης φορά Αριστερά" και ανάμεσά τους με 25.000.000 Ρώσους Νεομάρτυρες!
Οι πραγματικοί Ταλιμπάν του Σοσιαλο-Κομμουνισμού ληστεύουν και γκρεμίζουν τις Εκκλησίες, ενώ 25.000.000 Ορθόδοξοι Ρώσοι μαρτύρησαν στους μεγάλους βίαιους διωγμούς του Στάλιν, μόνο και μόνο επειδή ήταν Χριστιανοί
   Να οι Ταλιμπάν της αριστερής ιδεολογίας σας! Πρώτα ληστεύουν τις Εκκλησίες, ύστερα πουλάν την πραμάτεια, έπειτα γκρεμίζουν τους Ιερούς Ναούς και στο τέλος δολοφονούν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων, λες και ήταν μύγες και κουνούπια!

   Και μην κάνετε το λάθος και ταυτίζεται την κριτική μας, με κάποιο, οποιοδήποτε κόμμα!

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Είναι η ΣΗΜΑΙΑ του Σταυρού αυτή που θα λάβει "εκδίκηση"! Κάτω από τον γλυκό και μυροβόλο ίσκιο της, όπου αναπαύονται ήρωες και άγιοι, κάποιο άλλο παιδάκι, κάποιο ατόφιο Ελληνόπουλο αυτή τη φορά, κατάφερε να μεγαλώσει και να ανδρωθεί. Μακριά από ιδεολογίες και κομματολογίες. Πίνοντας από το καθαρό και ολόδροσο νερό της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας!

  Και είναι αυτός που θα σας ρίξει σαν άγαλμα του Λένιν!





  Θα σας ρίξει σαν άγαλμα του Στάλιν!

  Είναι νόμος ουράνιος!

  Θα πέσετε τόσο βαριά, που θα τσακιστείτε! Από τα λάθη και στα ίδια σας τα λάθη και πάθη μπλεγμένοι, που σας δένουν κλωστή κλωστή στη δυνατή ανέμη της Ιστορίας!

  Οι δικοί μας, είναι παντού! Δίπλα σας! Ακούν και μαθαίνουν τα πάντα! Βλέπετε το χαμόγελό τους, αλλά όχι και την αφοσιωμένη στην Ελλάδα καρδιά τουςΈρχονται τη νύχτα "σαν Δαυίδ δίπλα στο προσκεφάλι του Σαούλ"... Ακούτε την ανάσα τους! Τρέμετε όμως να ανοίξετε τα μάτια και να δείτε αυτό που έρχεται!

  Γιατί ο Συριζαϊκός Διωγμός σκοτώνει την Ελλάδα! Και ετοιμάζει πλέον Δημοψήφισμα για αλλαγή του Συντάγματος και σοβιετικό διαχωρισμό Κράτους από τη μάνα Εθναρχούσα Εκκλησία, κατάργηση της Ορθόδοξης Παιδείας και Φιλοπατρίας, ετοιμασία το ψηφιακού χάραγματος στις Ταυτότητες με το τσιπ της ηλεκτρονικής Γκεστάπο και εγκληματική παράδοση του Ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια!

  Δηλαδή ετοιμάζουν τον Θάνατο της Ελλάδας!

ΟΙ ΧΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ
   Στο αντιχριστιανικό και ανθελληνικό έργο τους, έχουν τυφλό στήριγμα και συμπαραστάτη τούς δεξιούς ΑΝ.ΕΛ. (= ΑΝεκδιήγητους ΈΛληνες), τόσο, που όταν φτύνει την Ελλάδα κατάμουτρα πότε ο Φίλης, πότε ο Γαβρόγλου, πότε ο Βούτσης, σπεύδει ο Καμμένος και μαζεύει τα σάλια τους! Αντί να τους ρίξει σαν άντρας και παλικάρι, αυτούς τους Χαλιμπάν που μας Κυβερνάν! Παλιούς και νέους.

  Χαλιμπάν! Που έκαναν χάλια την πανώρια Ελλάδα μας! Γεμίζοντάς την φτώχεια, φοροληστεία, ψέμματα, Μνημόνια επί Μνημονίων, κόβοντας θανάσιμα μισθούς και συντάξεις, γκρεμίζοντας όλη την Κοινωνία και Οικονομία και την απελπισμένη και μπερδεμένη Νεολαία, φέρνοντας αθεΐα, ομοφυλοφιλία και μισελληνισμό, ισλαμιστές (και όχι φυσικά Χριστιανούς) πρόσφυγες, χτυπώντας την Εθνική Παιδεία, τα Θρησκευτικά και τον Εκκλησιασμό στα Σχολεία (δείτε εδώ), για να μην βγουν νέα Ελληνόπουλα! Για να μην βρεθεί ποτέ στο μέλλον ένας Έλληνας "Βλαδίμηρος" και να τους στείλει στον πολιτικά "αγύριστο"!

  Μας έκαναν ζητιάνους και πρόσφυγες μέσα στην ίδια τη χώρα μας! Και υβρίζουν ξεδιάντροπα τώρα πια και δημόσια, μπροστά μας, την Ιστορία, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια και τους προγόνους μας, την ίδια την ΕΛΛΑΔΑ μας!

 Αλλά ως εδώ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ! Γιατί το Σύνταγμα επιβάλει την Αντίσταση! Επιβάλει τον Σηκωμό! Έρχεται! Μυρίζει ήδη η βροχή της Μεγάλης Επανάστασης, που φέρνει η εντολή - διαθήκη του ευσεβούς Στρατηγού:

 "Όταν μου πειράζουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου και ΘΡΗΣΚΕΙΑ μου, θα μιλήσω, θα 'νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάμουν"!


    Έρχεται νέα 3η Σεπτεμβρίου 1.843 μ.Χ..

    Η Τρόϊκα, της και πάλι γερμανικής "Αντιβασιλείας" και οι "Όθωνές" της, ας τρέμουν!

  Είμαστε γύρω σας! Είμαστε παντού! Είμαστε ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και μόνον! Αυτό αρκεί, ανθεί και φέρει κι άλλο...

   Χαλιμπάν! Ε, Χαλιμπάν!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου