ΤΡΟΜΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΡΑΝ, ΣΥΡΙΑ, ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ!


  του Κωστή Αλεξίου

   Πανικόβλητος έτρεξε να συναντήσει προ ημερών τον Πούτιν, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπεντζαμίν Νετανιάχου στο Σότσι, στις 23 Αυγούστου 2017 μ.Χ., κατεχόμενος - όχι άδικα - από τον φόβο επερχόμενου "Αρμαγεδδώνα" που θα προκαλέσει Γ΄ Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, ισοπεδώνοντας το Ισραήλ, αλλά και την παγκόσμια ειρήνη!

   Μαζί του είχε τον Αρχηγό της Μοσάντ Yossi Cohen και τον Επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Meir Ben-Shabbat, με εμπιστευτικό μεταφραστή του τον - γεννημένο στην Ουκρανία - Ισραηλινό Υπουργό Προστασίας του Περιβάλλοντος Ze'ev Elkin.


   Η συνάντηση με τον Πούτιν κράτησε 2,5 ολόκληρες ώρες και σύμφωνα με την "Πράβδα", ο Νετανιάχου σχεδόν έτρεμε από πανικό, μπροστά στο ενδεχόμενο τον χώρο του "Ισλαμικού Κράτους" να καταλάβουν οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης, δηλαδή ο Περσικός Στρατός, ο αιώνιος εχθρός του Ισραήλ...


   Ήδη οι Πέρσες έχουν δεκάδες χιλιάδες άνδρες πλέον στη Συρία και το Ισραήλ φοβάται πως στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν το έδαφος της για να εισβάλουν με χερσαίες δυνάμεις στο γειτονικό μικρό Εβραϊκό Κράτος! Μαζί φυσικά με την Χεζμπολάχ του Λιβάνου, φτάνοντας έτσι ως τη Μεσόγειο...

  "To Ιράν βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο για τον έλεγχο του Ιράκ, της Υεμένης και σε μεγάλο βαθμό έχει ήδη στην πράξη τον έλεγχο του Λιβάνου", είπε γεμάτος ανησυχία ο Νετανιάχου στον Ρώσο Πρόεδρο!

  "Το Ιράν είναι στρατηγικός σύμμαχος της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή", ξεκαθάρισε ο Πούτιν για να του κόψει μια και καλή το "βήχα", δίνοντάς του και μια διπλωματική "καραμέλα" για τον "πονόλαιμο":

   "Αλλά το Ισραήλ είναι επίσης σημαντικός εταίρος για τη Ρωσία στην περιοχή", πρόσθεσε...

   Το Ισραήλ έως τώρα, δεν αντιμετώπιζε ούτε στο χειρότερο σενάριο χερσαία ή ναυτική εισβολή από την Περσία, παρά μόνο το ενδεχόμενο πλήγματος από ιρανικούς διηπειρωτικούς πυραύλους, που μπορεί θεωρητικά να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές. Γι΄ αυτό είχε γίνει όλος εκείνος ο "αγώνας" ώστε να ελεγχθούν οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, το οποίο επί Ομπάμα, τελικά απέδειξε ότι δεν ήταν ελέφαντας και επανήλθε στο διεθνές προσκήνιο, προς όφελος της Διεθνούς Ειρήνης. Μια στρατηγική και μεγαλοφυής τότε κίνηση του Ομπάμα, την οποία ανέτρεψε όμως αμέσως ο Τραμπ, ξαναστέλνοντας στην τιμωρία και τον "εξτρεμισμό" το ήπιο Ιράν, μόνο και μόνο για να μπορέσει να εφεύρει έναν "εχθρό", ώστε να πουλήσει όπλα αξίας εκατοντάδων δισ. δολαρίων σε Άραβες και Ισραήλ... (Παλιό αλλά πάντα επιτυχές το κόλπο στον Κόλπο)...

  Όπως αναφέρει με λεπτομέρειες εκ των έσω η Πράβδα "σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του ανοικτού μέρους των συνομιλιών, ο ισραηλινός Πρωθυπουργός ήταν πολύ συναισθηματικός και μερικές φορές ακόμη και κοντά στον πανικόΠεριέγραψε μια εικόνα της Αποκάλυψης στον ρώσο Πρόεδρο, που ο κόσμος μπορεί να δει, αν δεν καταβληθούν προσπάθειες για να περιοριστεί το Ιράν, το οποίο, όπως πιστεύει ο Νετανιάχου, είναι αποφασισμένο να καταστρέψει το Ισραήλ"!

   Τελικά, στο διαρκές παραλήρημα δίκαιου πανικού του Νετανιάχου, η απάντηση Πούτιν ήταν μόνο ένας αναστεναγμός με συμπάθεια, σαν να του έλεγε: "Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε εδώ", σημειώνει η ρωσική εφημερίδα...

Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
   Έτσι, το σοκ του Ισραήλ ήταν απίστευτο, όταν μόλις τρεις μέρες μετά από τη συνάντηση Πούτιν Νετανιάχου στο Σότσι, είδε με τα μάτια των στρατιωτών του, στις 26 και 27 Αυγούστου 2017, ακόμη και δίπλα στα παρανόμως κατεχόμενα από το Τελ Αβίβ υψώματα του Συριακού Γκολάν (όπου λέγεται πως έχουν εντοπιστεί τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου) και συγκεκριμένα στην πόλη Al Quneitra, να κυκλοφορούν μαζί με Ρώσους και άντρες της λιβανικής, φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ και των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με αδιάψευστες ισραηλινές, αυτή τη φορά, πηγές της Debka!


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
   Το Ισραήλ δεν μπορεί να δει όμως, ότι πέρα από το Ιράν, έχει εξυφανθεί μια πολύ μεγαλύτερη και επικινδυνότερη για αυτό Συμμαχία, καθώς η Μέση Ανατολή έχει πολλούς "ανέμους", που ανάλογα με το πώς φυσούν, ρυθμίζουν και τα δρομολόγια των "καμηλιέρηδων"...

   Εγκέφαλος και μυστικός Αρχηχός της νέας τρομερής Συμμαχίας κατά του Ισραήλ είναι η ίδια η Τουρκία και ο ονειροπόλος και τολμηρός Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο είχε ανοίξει κάποτε τα μάτια ο Νταβούτογλου με το όραμα της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, από Αφρική έως Μαύρη Θάλασσα...

   Έτσι ενώ ο Νετανιάχου βλέπει μόνο το "δέντρο", την απειλή του Ιράν, δεν μπορεί να δει το
"δάσος", την ενορχηστρωμένη απειλή της Τουρκίας, με την οποία συμμάχησε ξαφνικά η Ρωσία, το Ιράν και η Συρία του Άσαντ, αρχικά για την καταστροφή του "Κουρδικού Κράτους" της Συρίας (Rojava) και την εξάλειψη πια του "Ισλαμικού Κράτους"...

  Όλες οι παραπάνω δυνάμεις, με την υψηλής τεχνολογίας υποστήριξη της Ρωσίας, μόλις απαλλαγούν από Κούρδους και ISIS (Ισλαμικό Κράτος), θα συμπαραταχθούν ξαφνικά εναντίον του ίδιου του Ισραήλ! 
Ο μέγας κίνδυνος για το Ισραήλ, δεν λέγεται Ιράν, αλλά Τουρκία
   Τότε, Τούρκοι και Ιρανοί (Πέρσες), μαζί με Συριακό Στρατό του Άσαντ (για την επανάκτηση του Γκολάν), τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, συν εσωτερικά πιθανόν τους εγκλωβισμένους Παλαιστίνιους, θα χτυπήσουν ασυγκράτητα το Ισραήλ, που τολμά να πειράξει το μεγάλο όνειρο του Ερντογάν: την απελευθέρωση του Τεμένους (Τζαμί) Αλ Ακτσά, που βρίσκεται κτισμένο στα Ιεροσόλυμα, στο σημείο που υπήρχε ο Ναός του Σολομώντα! Τον οποίο και θέλουν οι Ισραηλινοί να ξανακτίσουν ακριβώς εκεί!

   Πρόσφατα μάλιστα ο Ερντογάν απήθυνε κάλεσμα σε όλους τους Μουσουλμάνους της γης να επισκεφθούν το Τέμενος Αλ Ακτσά για να το υπερασπιστούν από τους Εβραίους και "να προστατέψουν όλοι μαζί" την Ιερουσαλήμ, ενώ στο παρελθόν ο ίδιος είχε γράψει ένα ποίημα για το Τέμενος, το οποίο θεωρεί το τρίτο ιερότερο για τους μουσουλμάνους μέρος της γης!
  
  Το ποίημα και την λαχτάρα απελευθέρωσης του Τεμένους και των ίδιων των Ιεροσολύμων από τον Ταγίπ, αποτυπώνει το παρακάτω βίντεο, που δείχνει όχι μόνο την ψυχοσύνθεση του μεγάλου και ισχυρού άνδρα της Τουρκίας, αλλά και το τι έχει στο νου του:


ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, πριν επτά χρόνια, το 2.010, είχε αποκαλύψει τον Χάρτη-Ντοκουμέντο των εφιαλτικών σχεδίων του Παγκόσμιου Τουρκο-Ισλαμικού Κράτους (δείτε εδώ), όταν δεν είχε καν αρχίσει το μακελειό στη Συρία, ούτε δεν υπήρχε καν υποψία για ISIS και τον εφιάλτη του!

   Ο Χάρτης παρουσιάζει με μια εικόνα χίλιες λέξεις: το όραμα όχι μόνο της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μέσω ελέγχου ισλαμικών κρατών και μουσουλμανικών μειονοτήτων, αλλά την ανάληψη της παγκόσμιας ηγεσίας του Ισλάμ από την Τουρκία του Ερντογάν! Το παγκόσμιο ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! Ο Κεμάλ ήταν απλή παρωνυχίδα μπροστά σε αυτό το παγκόσμιο τέρας!

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

   Γι΄ αυτό να είναι βέβαιο το Ισραήλ, πως δεν κινδυνεύει από το Ιράν (Περσία), αλλά από την Τουρκία, που έχει αναλάβει τον παγκόσμιο συντονισμό των Μουσουλμάνων όλου του κόσμου!

   Η Τουρκία σκοπεύει να "εισβάλει" φιλικά βαθιά στη Συρία, έχοντας πλέον την άδεια του Άσαντ και να βοηθήσει τη Συρία να επανακτήσει τα Υψώματα του Γκολάν που κατέχουν οι Ισραηλινοί, έχοντας μαζί της τους Φρουρούς της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, αλλά - ας το προσέξει καλά το Τελ Αβίβ - έχοντας μαζί της και πολλές χιλιάδες "άνεργων" πια Ισλαμιστών του ISIS, που θα μεταστραφούν προς το νέο όραμα!


   Τότε ο Ερντογάν θα επιχειρήσει να ελευθερώσει τα Ιεροσόλυμα και το Τέμενος Αλ-Ακτσά, φτάνοντας στα Παλαιστινιακά εδάφη και χαρίζοντας την ποθητή ελευθερία σε χιλιάδες εγκλωβισμένους Παλαιστίνιους, που θα τον υποδεχθούν σαν δεύτερο "Μωάμεθ" κραδαίνοντας την τουρκική ημισέληνο (βλέπε υπόθεση πλοίου Μαβί Μαρμαρά)! Αυτό θα είναι αρκετό για να τον αναγνωρίσουν τότε σαν παγκόσμιο Ισλαμικό Ηγέτη, όλες οι ισλαμικές χώρες και όλοι οι Ισλαμιστές του κόσμου! 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΕΛΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟ
   Έτσι ακάθεκτος ο Ταγίπ θα συνεχίσει και θα φτάσει ως την Αίγυπτο για να ρίξει τον Σίσυ και να δώσει την εξουσία στην περίφημη "Μουσουλμανική Αδελφότητα", που διακηρύσει προπαγανδιστικά ότι πρέπει να ενωθούν όλοι οι Μουσουλμάνοι γύρω από έναν δυνατό Αρχηγό (Ταγίπ) για να κυριαρχήσουν παγκόσμια και να αποτελέσουν την πρώτη και πιο ισχυρή δύναμη του πλανήτη!

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

   Προσέξτε στην εικόνα - όπου βάλαμε φόντο τον "Θόλο του Βράχου" απέναντι από το Τέμενος Αλ - Ακτσά - τον μυστήριο χαιρετισμό του Ερντογάν. Προσέξτε ότι έχει ανοιχτά μόνο τα τέσσερα δάχτυλα και κλειστό και διπλωμένο τον αντίχειρα! Είναι το σήμα των 4 δαχτύλων! Το σήμα της παγκόσμιας "Μουσουλμανικής Αδελφότητας" που είναι απόλυτα πιστή στον Ερντογάν και τον οποίο αναγνωρίζει σαν παγκόσμιο αρχηγό της! Και ο Ταγίπ θέλει να φτάσει ως εκεί - με γέφυρα την Παλαιστίνη - για να "ελευθερώσει" και την Αίγυπτο!

   Αν είχε μάλιστα η εκεί, τοπική "Μουσουλμανική Αδελφότητα" είχε κυριαρχήσει στη χώρα του Νείλου,  θα γινόταν διπλή εισβολή στο Ισραήλ, από πάνω και από κάτω ταυτόχρονα, για επιτάχυνση της κατάκτησής του!

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
   Το Ισραήλ κοιμάται βαθιά και θα πληρώσει πολύ ακριβά τη λυκοφιλία του με τους Τούρκους! Γιατί ο Ερντογάν, δεν έχει πρώτο στόχο την Ελλάδα, αλλά το Ισραήλ! Ας μάθουν λοιπόν οι Ισραηλινοί, ότι υπάρχει και ένας άλλος λόγος που η Τουρκία στέλνει συνεχώς αεροπλάνα να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο των 10 μιλίων, εμπλεκόμενα σε πραγματικές αερομαχίες με τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο που είναι οι Έλληνες:

  Για να έχει πλήρως και άριστα εκπαιδευμένα πληρώματα μαχητικών ο Ταγίπ, όταν αποφασίσει να εισβάλει στο Ισραήλ! Επειδή το Ισραήλ διαθέτει επίσης πολύ καλούς και αποφασισμένους πιλότους! Αλλά εκπαιδευόμενοι οι Τούρκοι στο Αιγαίο με τα ελληνικά αστέρια, θα μπορέσουν γρήγορα να κάμψουν τα F-16 των Εβραίων... Και τότε θα είναι παιχνίδι η εισβολή...

ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
   Το Ισραήλ θα είναι αδύνατο τότε να νικήσει και να μην υποδουλωθεί (όσους Τόμαχοκ και αν ρίξουν εκ του ασφαλούς τα πλοία των ΗΠΑ) σε μια πολλαπλή εισβολή Τούρκων, Περσών, Σύρων, Χεζμπολάχ και μεταστρεφόμενων Ισλαμιστών του ISIS, που θα τελούν υπό την αρχηγία του Ερντογάν και την υψηλή τεχνολογική καθοδήγηση και προστασία της Ρωσίας... Γιατί και η Ρωσία θέλει το κομμάτι της! Θέλει τους Άγιους Τόπους και το Ελληνορθόδοξο, το δικό μας Πατριαρχείο Ιεροσολύμων!


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
   Το Ισραήλ, έχει ελάχιστα πια περιθώρια να σπάσει την Πανισλαμική Συμμαχία του Ερντογάν, που καλύπτει η Ρωσία! Και αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν απλά αναστέναξε, αφήνοντας ακάλυπτο τον Νετανιάχου...

   Τι πρέπει μπορεί να κάνει όμως τώρα το Τελ Αβίβ;

   1. Να τονώσει άμεσα τα δικαιώματα και να αποδώσει όλα τα "αρπαγμένα" του δικού μας Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κόβοντας τον δρόμο των Ρώσων!

   2. Να προτείνει την εθελούσια απόδοση των Υψωμάτων του Γκολάν στη Συρία υπό ρητούς όρους (αφοπλισμένη ζώνη - απαγόρευση εισόδου ξένων στρατευμάτων κλπ). Με αυτή την κίνηση θα φέρει κοντά της τον Άσαντ, απομακρύνοντάς τον από τη "Συμμαχία" της Τουρκίας (αντί να απειλεί ότι θα βομβαρδίσει το Προεδρικό του Παλάτι στη Δαμασκό, κάτι που δείχνει και τον απόλυτο πανικό του Τελ Αβίβ)

   3. Να ενθαρρύνει πάση θυσία τη δημιουργία και αναγνώριση του Κουρδικού Κράτους από τις ΗΠΑ! Δημιουργώντας μείζον πρόβλημα και χρονοκαθυστέρηση στην Τουρκία!

   4. Να ενθαρρύνει άμεσα την προμήθεια άνευ όρων F-35 και F-22 από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, για να έχει ισχυρή πλευρική απειλή η Τουρκία και να αναβάλει ή ματαιώσει τα σχέδια Μέσης Ανατολής. Παρομοίως να απαιτήσει με όλα τα μέσα και τους "παίχτες" που διαθέτει, την πραγματική μείωση του Χρέους της Ελλάδας στο 70% του ΑΕΠ, για τους ίδιους λόγους... Όπως και να υποστηρίξει σθεναρά τα δικαιώματα της Κύπρου στην ΑΟΖ, για να μην χρησιμοποιηθεί και η Κύπρος από τους Τούρκους κατά του Ισραήλ...

   5. Να προχωρήσει άμεσα στην γοργή κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού Φυσικού Αερίου "East Med" που θα συνδέει Ισραήλ, Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, ώστε να συνδεθεί η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης, με την στρατιωτική ασφάλεια του Ισραήλ...

   Κάθε καθυστέρηση των παραπάνω ενεργειών, θα σταθεί απολύτως μοιραία για το Ισραήλ, που δίκαια μπορεί να καυχάται άλλη μια φορά για την γνήσια φιλία της Ελλάδας. Αρκεί η Ελλάδα να είναι δυνατή και ελεύθερη. Με λυμένα τα χέρια και τα πόδια της...

   Και αν αναρωτηθεί κανείς "γιατί όλα αυτά", η απάντηση είναι: επειδή δεν θέλουμε να δούμε την Αγία Πόλη των Ιεροσολύμων, τους Αγίους Τόπους του Χριστού και τα Πανάγια Προσκυνήματα που φυλούνε επί αιώνες Έλληνες Μοναχοί (Φ.Τ.), ούτε να πέφτουν στα χέρια του Ισλάμ, ούτε φυσικά στα χέρια των Ρώσων...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου