ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΞΗΓΗΣΗ" - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


 (Ανανέωση 8) Σοκάρει κατ΄ αρχήν η φωτογραφία μικρών "Τζιχαντιστών" που μοιάζουν να χτυπούν με σπαθιά "απίστους" στη Γλαύκη, αλλά η μουσουλμανική "εξήγηση" είναι άλλη...

 Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, πρόκειται για ...αναπαράσταση της καταστροφής των "ειδώλων" που γκρέμισε ο Μωάμεθ στη Μέκκα, όταν την κατέλαβε με τους οπαδούς του περί το 629 μ.Χ.. Τα "είδωλα - αγάλματα" βρισκόταν γύρω από την "ιερή" Κάαμπα (μαύρη πέτρα - κύβος) και παρίσταναν "θεότητες", τις οποίες δεν αποδέχεται το Ισλάμ...

  Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, η εικόνα και οι συνειρμοί της είναι απαράδεκτη και παραπέμπει σαφώς σε "Τζιχαντισμό", είτε κατά ανθρώπων, είτε κατά μνημείων πολιτισμού, ενώ περνά το ανεπίτρεπτο μήνυμα στα ίδια τα παιδιά και τους θεατές, ότι δήθεν στο όνομα του Ισλάμ επιτρέπονται τα πάντα και κάθε είδους βία και καταστροφή!

  Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν συνέβη και κατά την Γενοκτονία Ελλήνων και Αρμενίων από τους Τούρκους ή από τους Ισλαμιστές του UCK εναντίον των Χριστιανικών Θρησκευτικών Μνημείων και Ναών των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο;

   Το ίδιο δεν συμβαίνει και σήμερα, στη δύση κυρίως, με ένα σωρό τρομοκρατικές και δολοφονικές ενέργειες Τζιχαντιστών εναντίον "απίστων" και "ειδώλων";

   Και κάθετε ακόμη ήσυχη η Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Παιδείας; Όταν σπέρνονται "με το γάντι" τέτοια μηνύματα σε ανήλικα παιδιά; Τα οποία μπορεί να τα οδηγήσει στα άκρα αύριο κάποιος εξειδικευμένος φανατισμός στο όνομα του Ισλάμ; Πώς το επιτρέπει αυτό στα παιδιά της η Ελλάδα; Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Ποιος κάνει κουμάντο τελικά στην ευαίσθητη Θράκη μας; Ποιος δηλητηριάζει ανεμπόδιστα ψυχές αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών; Ελληνόπουλων της Θράκης, πολλά από τα οποία είναι Πομάκοι! Απόγονοι των Ροδοπαίων στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που δίδαξε αρετή, σεβασμό και ελευθερία και στα οποία η μαύρη σκιά του Τουρκικού Προξενείου δεν επιτρέπει να μάθουν ούτε την αλήθεια, ούτε την πραγματική καταγωγή τους και πατρίδα!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ
  Η επίμαχη φωτογραφία - που ανέδειξαν αρχικά τα "Τουρκικά Νέα" (ευαίσθητο ελληνικό δημοσιογραφικό παρατηρητήριο της Θράκης) - διαπιστώσαμε ότι πράγματι δεν ήταν επινόηση ή κατασκεύασμα όπως θα υπέθεταν ίσως κάποιοι, αλλά γνήσια φωτογραφία που ανέβασε στο fb του την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 ο ίδιος ο Ιμάμης της Γλαύκης, Ερκάν Αζίζογλου!
Νεότερη εξήγηση θέλει να πρόκειται για τα είδωλα που γκρέμισε ο Μωάμεθ στην Κάαμπα (μαύρος κύβος) στην Μέκκα
  Η φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο από την "2η Καλοκαιρινή Εκδήλωση" για την εκμάθηση του ...Κορανίου στη Γλαύκη, που φαίνεται εξελίχθηκε σε ''βιωματική" διδασκαλία, παρασύροντας αθώα παιδιά, Ελληνόπουλα (νυν μουσουλμανόπουλα από παρελθόντα οθωμανικό εξισλαμισμό), σε υιοθέτηση, νομιμοποίηση και μίμηση πράξεων βίας και φανατισμού!
Το "πακέτο" φωτογραφιών της τραγικής εκδήλωσης, που ανέβασε όλο καμάρι ο φιλότουρκος Ιμάμης Γλαύκης

   Συγκεκριμένα, τα παιδιά - καθώς διδάχτηκαν με κατάλληλες πρόβες -  πλήρως φανατισμένα ορμούν με τα σπαθιά στη σκηνή για  να χτυπήσουν τα ανθρωπόμορφα χαρτόκουτα, με εμφανή χαρακτηριστικά ματιών και μύτης (κεφάλι), για να μην χαθεί ο στόχος και η ...παράδοση!

Βράβευση στον παρόντα στην παράσταση Τούρκο Υποπρόξενο Κομοτηνής Ιμπραήμ Χαλίλ Σακλί. Γιατί άραγε;
  Την "διδακτική" μάλιστα παράσταση ή αναπαράσταση, κλήθηκαν και παρακολουθούσαν ο Τούρκος Υποπρόξενος Κομοτηνής Ιμπραήμ Χαλίλ Σακλί, ο Ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, οι οποίοι και βραβεύτηκαν επιτόπου!

Βράβευση και στον παρόντα στην απαράδεκτη παράσταση Ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε

ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία των παιδιών με τα σπαθιά "επί το έργον", του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ
   Παρόν στην παράσταση ήταν και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, όπως ομολογεί στην ανάρτησή του το ίδιος ο Ιμάμης Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου!

  Σήμερα λοιπόν, (Σάββατο 25-8-2018 μ.Χ.), προσπαθώντας να εξηγήσει τα όσα περίεργα έγιναν, ανέβασε μια άλλη φωτογραφία από την παράσταση, με τα παιδιά να έχουν ήδη τελειώσει το "έργο" τους, όπου και παραθέτει δύο σχόλια: το ένα στα ελληνικά για να καθησυχάσει τους αφελείς και το άλλο στα τούρκικα, για να συγχαρεί τα παιδιά με τα σπαθιά και την παράστασή τους!
Η ανάρτηση συγχαρητηρίων για την παράσταση
από τον Βουλευτή Σύριζα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, 25-8-2018 μ.Χ.

Α. Στα ελληνικά: "Τα παιδιά στην Γλαύκη ανέβασαν μια θεατρική παράσταση το οποίο συμβολίζει το τέλος της ειδωλολατρείας και την αρχή του Ισλάμ στην Μέκκα"!

 Με το κείμενο αυτό αν προσπαθεί να μας πει πως τα ανθρωπόμορφα χαρτόκουτα ήταν "είδωλα - αγάλματα", τότε πρώτον τι γύρευαν τα σπαθιά και το χτύπημα στο "κεφάλι" όπως φαίνεται στη φωτογραφία, γιατί θα αρκούσε μια σπρωξιά και δεύτερον, υπάρχει και εδώ το μήνυμα της βίαιης καταστροφής μνημείων πολιτισμού, που θυμίζει τους βανδαλισμούς κατά αρχαιοτήτων των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και τους αντίστοιχους βανδαλισμούς των Τζιχαντιστών στην Παλμύρα, οι οποίοι έκαναν ακριβώς τα ίδια, με την ίδια πανομοιότυπη δικαιολογία των "ειδώλων"...

Β. Στα τουρκικά:  "Gökçepınar Kuran kursu öğrencilerini gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutlarım". Που σημαίνει (google): συγχαίρω τους μαθητές του Κορανίου Γλαύκης για την εξαιρετική τους απόδοση!

   Είναι φαίνεται "άξια συγχαρητηρίων" για την αναπαράσταση των σπαθιών του Ισλάμ, τόσο αυτά (αν και χωρίς να συνειδητοποιούν πώς και πόσο τα χρησιμοποιούν), όσο και ο Ιμάμης που τα φρόντισε όλα ως την τελευταία λεπτομέρεια, για να ευχαριστήσει το βαθύ γειτονικό κράτος, που εκπροσωπούσε ο Υποπρόξενος Κομοτηνής!

ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

  Είναι πάντως χαρακτηριστική όχι μόνο η η διγλωσσία των δύο μηνυμάτων, ενώ ο Βουλευτής ΣΎΡΙΖΑ προχώρησε και σε άλλη πρόκληση, γράφοντας την Γλαύκη όχι με το ελληνικό της όνομα (Glafki), αλλά με την τουρκική ονομασία "Gökçepınar"! Και πρόκειται για Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου!


  Και ρωτούμε ευθέως τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: θα τον διαγράψετε επιτέλους από το κόμμα σας κύριε Τσίπρα; Ή θα τον ανεχθείτε επιβραβεύοντας τις συμπεριφορές του; Θα τιμωρήσετε επιτέλους, με μια διαγραφή τουλάχιστον, τέτοιες προκλήσεις ή θα εξακολουθείτε να τον αφήνετε να προβάλει την παρακάτω κοινή φωτογραφία σας, την οποία έχει ως καμαρωτό εξώφυλλο στο προσωπικό του Facebook;

  Θα τον αφήνετε να σας διασύρει με "συγχαρητήρια" σε παράσταση ανήλικων "Τζιχαντιστών" και με τουρκική ονοματοδοσία της Γλαύκης ή θα τον σύρετε εσείς μια και καλή έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ;

  Και κάτι ακόμη: θα ανταμείψετε και τον παριστάμενο στην παράσταση Ψευτομουφτή, με αναβάθμιση;

  Οι ακρίτες της Θράκης και όλος ο Ελληνισμός περιμένουν! Γιατί οι Εκλογές έρχονται!


"ΑΣΚΗΣΗ"
   Η όλη υπόθεση και η "τζιχαντιστική" όσο να 'ναι εικόνα της φωτογραφίας, θυμίζει  εκείνο που έλεγαν οι Αμερικάνοι στη Χούντα και η Χούντα στους στρατιωτικούς μας στην Κύπρο, όταν  το 1974 έστελναν αγωνιώδες σήμα στην Αθήνα πως έρχεται ολόκληρος τουρκικό στόλος προς την Κερύνεια: "μην ανησυχείτε. Άσκηση κάνουν"...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου