ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ: ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΕ!


  Όχι μόνο τον "πάγο", αλλά και τα πιάτα έσπασε κυριολεκτικά ο Αντιπρόεδρος της Σερβίας και ΥΠΕΞ ταυτόχρονα Ίβιτσα Ντάτσιτς, φιλοξενώντας τον ομολογό του της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά! (δείτε το βίντεο πιο κάτω)

  Γεμάτος Ελλάδα μέσα του, αλλά και τύψεις για την παλαιά στάση της Σερβίας στο Σκοπιανό, που πριν πολλά χρόνια είχε αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν "Μακεδονία", ο Ίβιτσα Ντάτσιτς ζήτησε για άλλη μια φορά "συγνώμη" με τον τρόπο του, ομολογώντας στη συνέντευξη τύπου:

ΝΤΑΤΣΙΤΣ: "Ήταν λάθος που η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας αναγνώρισε τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα"!

   Άλλωστε και πέρυσι ο Σέρβος ΥΠΕΞ, είχε τομλήσει να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την Ελλάδα και τους Έλληνες για την στάση της Σερβίας στο Σκοπιανό! (δείτε εδώ)

   Αλλά δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Πέρασε και στα έργα, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη στον Κοτζιά. Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ξαφνικά μπροστά του το "μη μου θυμώνεις μάτια μου", με πολύ ωραίο τρόπο, ωραία φωνή και σε άψογα ελληνικά! Δείτε το βίντεο:



   Ο Ίβιτσα Ντάτσιτς μας συγκινεί για άλλη μια φορά όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τουw Μακεδόνες! Απέδειξε πως είναι πραγματικός Φιλέλληνας, ο πιο αγαπητός ξένος πολιτικός, ένας αδελφός κυριολεκτικά, μέσα στην "εθνική μας μοναξιά", που όχι μόνο μας υπενθυμίζει τα εθνικά μας δίκαια, την ώρα που κάποιοι πάνε να παραδώσουν το Όνομα, αλλά μας θυμίζει και την μεγάλη νεοελληνική μας μουσική κληρονομιά, εκείνη των χρυσών δεκαετιών 1960 και 1970, που στην Ελλάδα είναι εντελώς χαμένες από τις νεότερες γενιές, που συνήθισαν το πλαστικό φαγητό, τους πλαστικούς ανθρώπους, τις πλαστικές σχέσεις και τα πλαστικά τραγούδια...

   Να είσαι καλά Ίβιτσα! Ελλάδα - Σερβία αιώνια Συμμαχία!
  Και μην τολμήσει ποτέ κανείς Έλληνας πολιτικός να αναγνωρίσει το Κόσοβο! Όχι μόνο γιατί είναι αιώνια Σερβικό και Ορθόδοξο, αλλά και γιατί πάλι θα επανέλθει στην Σερβία, που τόσο πολεμήθηκε και αδικήθηκε, όπως στις μέρες μας η Συρία του Άσαντ...

 Ούτε καν "Εμπορικό" Γραφείο του Κοσόβου στην Αθήνα Νίκο Κοτζιά! Γιατί εκτός των παραπάνω, "Κοσόβο" σημαίνει τον άθλιο, αιμοβόρο και αδίστακτο UCK/ISIS των Βαλκανίων, που αύριο μέσω Αλβανίας και "Τσάμηδων" θα σημαδέψει εμάς και τη Βόρειο Ήπειρο...

   NOIAZOMAI
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου