ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΚΗΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!

    ( ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, κάτω)
    (Επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη - Δείτε στο τέλος του άρθρου)

   Πώς τα φέρνει η ώρα... 

  100 χρόνια πριν, ένας "Μίκης" θα θυσιαζόταν για τη Μακεδονία ξυπνώντας από τον λήθαργο ολόκληρο το έθνος, δονώντας τις ψυχές κλήρου, λαού και στρατού, οδηγώντας στο έπος του Ένοπλου Μακεδονικού Αγώνα (που με τη σειρά του θα έφερνε το 1909 και εκείνο το 1912-13, με την αξεπέραστη δόξα και τον διπλασιασμό της Ελλάδας)! Ο καπετάν Μίκης Ζέζας! Ο ίδιος ο Παύλος Μελάς! Ο Αρχηγός των Ανταρτικών Ελληνικών Σωμάτων Μακεδονομάχων Δ. Μακεδονίας!

  100 χρόνια μετά, ένας άλλος Μίκης, γιγάντιος μπροστάρης στον αγώνα κατά των Κατοχικών Μνημονίων και υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας, θα άναβε παντού "Σπίθες" και φωτιές στις καρδιές των Ελλήνων, ξυπνώντας από τον νέο λήθαργο τον λαό και τη χώρα! Ο Μίκης Θεοδωράκης! Ο μεγάλος Έλληνας μουσικός! Ο συνθέτης του "Άξιον εστί" του Οδυσσέα Ελύτη! Της "Ρωμιοσύνης" του Γιάννη Ρίτσου! Του "Χρυσοπράσινου φύλλου" του Λεωνίδα Μαλένη!

   Μεγάλες, ασύγχρονες διαδρομές, που καταλήγουν σε μια κοινή συνισταμένη: τη Μακεδονία, τη μία και μόνη και αιώνια ελληνική!

 Γιατί λίγοι γνωρίζουν, πως το 1991 - 1992, ο Μίκης Θεοδωράκης, Υπουργός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη  (για συμβολικούς λόγους εθνικής ενότητας), σηκώθηκε μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο, όταν τέθηκε το θέμα της ανεξαρτησίας τότε των Σκοπίων και είπε πως δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε ποτέ αυτό το κράτος σαν "Μακεδονία"! Όπως έκανε και ο Αντώνης Σαμαράς, τότε ΥΠΕΞ! Πρωτοχαράσσοντας έτσι την ορθή, πάγια εθνική θέση και κόκκινη γραμμή: καμμία αναγνώριση των Σκοπίων με ονομασία που θα εμπεριέχει σε οποιαδήποτε μορφή, γραφή ή γλώσσα την λέξη "Μακεδονία".

   Και ανέκαθεν, σταθερά και αμετακίνητα από τότε, ο Μίκης λέει και εκφράζει κάθε τόσο τη λαϊκή ψυχή, τις καρδιές και τους τάφους, την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη! Την ίδια τη Μακεδονία!

   Δικαιούται λοιπόν να είναι στο Σύνταγμα! Δικαιούται να μιλήσει και πάλι ο μεγάλος Έλληνας, που ούτε κόμματα, ούτε "ιδεολογίες", ούτε αθεΐες, μπόρεσαν να ελέγξουν και να δέσουν ποτέ!

  Δικαιούται να μιλήσει ο Μίκης των σύγχρονων Ελλήνων, στα 93 του χρόνια!

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

 Και μαζί με τον Μίκη, ο πιστός του σύντροφος, ο μεγάλος Γιώργος Κασιμάτης, ο φιλόπατρης Συνταγματολόγος, που πρώτος στάθηκε μπροστά στα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις, αφυπνίζοντας την κοινή γνώμη και ξεσκεπάζοντάς τα ως Αντισυνταγματικά και παράνομα

  Γιατί και τυχόν αναγνώριση των Σκοπίων με τον ιστορικό ελληνικό όρο "Μακεδονία" (εμείς σταθήκαμε - και σαν ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και σαν Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα - απέναντι και στο απαράδεκτο FYRO"M"), είναι επίσης αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική, αντεθνική και παράνομη!

ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ
   Στο μεγάλο Συλλαλητήριο της Αθήνας στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία, θα παραβρίσκονται επίσημα και εκ μέρους Ιεράς Συνόδου, οι Μητροπολίτες Σύρου, Χίου και Δράμας, αλλά και πολλοί άλλοι! Ιεράρχες, κλήρος και λαός, μια γροθιά όλοι μαζί για τη Μακεδονία!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
   Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ και το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (διοργανωτές του Συλλαλητηρίου που είχε γίνει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί ντε Σπορ) στις 5-3-2008 μαζί με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μακεδονομάχων "Παύλος Μελάς", τον Μακεδνό, την Κίνηση Πολιτών για τη Μακεδονία, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και απειλές, στις παραμονές της Συνόδου ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ που θα καθόριζε το αποτέλεσμα στο Βουκουρέστι - δείτε εδώδηλώνουν πως υποστηρίζουν και το Συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018 στο Σύνταγμα και ζητούν από τα μέλη και τους φίλους τους να είναι όλοι εκεί, με μόνη σημαία τη γαλανόλευκη, για την Μακεδονία την ξακουστή, την αιώνια Ελληνική και Αδιαπραγμάτευτη!

   Μην το χάσετε. Θα γράψει Ιστορία!

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
                      ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Εξέλιξη 3-2-2018: Αναρχικοί επιτέθηκαν με κόκκινες μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, προκειμένου να τον εκφοβίσουν για να μην παραβρεθεί στο μεγάλο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, όπου ολόκληρη η Ελλάδα θα κρεμαστεί από τα χείλη του! Όπου ολόκληρη η Ελλάδα θα είναι εκεί γεμάτη φως που θα σκορπίσει επιτέλους τους Εφιάλτες!


   
Κουράγιο Μίκη! Στα 93 σου χρόνια, είσαι ο πιο πλούσιος πατέρας του κόσμου, γιατί έχεις εκατομμύρια παιδιά! Εκατομμύρια Έλληνες που θα είναι την Κυριακή μαζί σου, όλοι εκεί!


 Έλληνες, πάμε επιτέλους να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου