Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ "ΜΕΛΑ"! ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


 Ναι! Η Μακεδονία έχει κι άλλον "Μελά"! Ένα παιδάκι από τη Βλάστη Κοζάνης, που στα χρόνια του "ΟΧΙ", στην ευεργετική κολυμβήθρα του Χριστού μας, στο λυτρωτικό και παραδείσιο Άγιο Βάπτισμα, του έδωσαν για όνομα το επώνυμο του Παύλου!

   Όταν ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής, που μεγάλωσε στην έρημο με μέλι και ακρίδες (τρυφερές άκρες φυτών) μιλούσε κάποτε προφητικά για τον ερχομό του ταπεινού και γλυκού μας Χριστού, είχε πει πως ο ίδιος "δεν ήταν άξιος ούτε να λύσει τα κορδόνια από τα υποδήματά Του"...

   Τα ίδια λόγια θα μπορούσε επίσης να πει για τον εθνικό ήρωα Παύλο Μελά και ο Μελάς Γιαννιώτης, με την μετριοφροσύνη και την διακριτικότητα που τον διακρίνει, χωρίς να έχει περάσει ούτε μια μέρα στη ζωή του, που να βγάλει από το προσκεφάλι του το "βιβλίο" και τη μορφή και προσφορά του Παύλου!

   Όταν κάποτε συνειδητοποίησε τι σήμαινε το "Μελάς" που του είχαν δώσει για όνομα ζωής οι δικοί του, ένοιωσε ευθύς το μεγάλο κάλεσμα! Ένοιωσε πως θα είχε να παίξει κάποιο ρόλο στην υπεράσπιση της Μακεδονίας!
   Έτσι στην μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία του, την "Ιντερσαλόνικα" έβαλε περήφανα να δεσπόζει σαν σήμα ο Ήλιος των Μακεδόνων Βασιλέων, ο λεγόμενος και Ήλιος της Βεργίνας! Και ας ενοχλεί τους Σκοπιανούς και κάποιους άλλους μίζερους...

   Δείτε εδώ πώς κατόρθωσε να κατοχυρώσει παγκόσμια ότι η Μακεδονία είναι στην Ελλάδα, στον Διεθνή Ασφαλιστικό Κλάδο!

   Ασταμάτητη η δράση του και μέσα από την Ένωση Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος, που συχνά παρεμβαίνει στα τρέχοντα και ιδίως όταν πρόκειται για σημαντικά εθνικά θέματα!

   Μα και τώρα ήταν και πάλι παρών ο νέος "Μελάς", ο Μελάς Γιαννιώτης, στηρίζοντας οικονομικά (εξέδρες) τα νέα, μεγάλα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία του 2018, όταν άλλοι επιχειρηματίες, δεν θέλησαν να δώσουν, έστω εθελοντικά, από μόνοι τους, ούτε "δραχμή", σε αντίθεση με παλαιότερους ευαίσθητους επιχειρηματίες που έδωσαν τα πάντα για να γίνει εκείνο το τεράστιο Εθνικό Συλλαλητήριο του 1992 στην Πλατεία Αριστοτέλους, που είχε πλημμυρίσει ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη!
Το συγκινητικό ιστορικό της παρέμβασης Μελά Γιαννιώτη στα Συλλαλητήρια, χάρη στην πάντα ευγενή και ευαίσθητη γραμματέα του
   Αλλά και πόσες φορές δεν στήριξε ηθικά και το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και τον γράφοντα και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ της οποίας αποτελεί τιμητικό Μέλος, όταν επί χρόνια ολόκληρα δίναμε μόνοι τον Αγώνα, χωρίς την συμπαράσταση κανενός από όλους αυτούς που εμφανίστηκαν τώρα ξαφνικά και απουσίαζαν επιδεικτικά ακόμη και από το Συλλαλητήριο που κάναμε το 2008 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί ντε Σπορ) για τη Μακεδονία με τον Παναγιώτατο (δείτε εδώ), για  Βέτο στο Βουκουρέστι! Βλέπετε οι περισσότεροι ήταν, τότε τουλάχιστον, προσκείμενοι στη ΝΔ, που είχε εκδώσει "απαγορευτικό απόπλου" και απειλές "διαγραφής" για όποιον τολμούσε να παραβρεθεί... Βέβαια κάλλιο αργά παρά ποτέ... Άλλωστε θέλουν χρόνο οι σπόροι της λευτεριάς για να καρπίσουν...

  Ο Μελάς Γιαννιώτης, που αξίζει να ηγηθεί του Δήμου Θεσσαλονίκης* και να καθαρίσει την ιστορία της πόλης από την ανθελληνική-αντιμακεδονική και αντιχριστιανική περίοδο Μπουτάρη, δεν θα ομολογούσε ποτέ δημόσια όλα τα παραπάνω. Ποτέ! Όμως είναι καιρός να τα πούμε εμείς, παραθέτοντας παρακάτω και ένα ολόφρεσκο πύρινο άρθρο του, που γράφηκε πάνω στη μορφή του Παύλου Μελά, μέσα στη φωτιά των Συλλαλητηρίων και μάλιστα μετά το μεγάλο Συλλαλητήριο της Αθήνας, όπου ήταν και πάλι εκεί, μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή του, όπως δείχνει παρακάτω φωτογραφία.

   Νέε Μελά, η Θεσσαλονίκη σε περιμένει*! Εκεί, στο Δημαρχείο της, εκπληρώνεται πλήρως η ονοματοδοσία του Βαπτίσματός σου, που σου έδωσε θαυμαστά η Πρόνοια του Θεού! Για να κάνεις πράξη και το μεγάλο όραμα του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και του ΜΑΚΕΔΝΟΥ για το Μουσείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλατάκι Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ)!

   Για να εκπληρωθεί επίσης το αγαπημένο σου σύνθημα, που ελαφρώς παραλλάξαμε: "γερά, γερά για Δήμαρχο Μελά"!

                                ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

«Όλβιος όστις Ιστορίης έσχε μάθησιν»
Ευριπίδης
Θεσαλονίκη, 7 Φεβρουαρίου 2018

«Γερά, γερά στα χνάρια του Μελά»!

    Το σύνθημα αυτό ακούσθηκε πολλές φορές στην Πλατεία Συντάγματος Αθηνών την 4/2/2018 και μεταδόθηκε πανελληνίως αλλά και παγκοσμίως.

   Επειδή οι νεότερες γενεές αλλά και οι ξένοι δεν το κατανόησαν και δεν γνωρίζουν τι ακριβώς λέγει και πως καθοδηγεί, είναι επιβεβλημένο κάποιος να το επεξηγήσει και στην καλύτερη περίπτωση κάποιος να το υπενθυμίσει επειδή εδώ και περίπου έναν αιώνα είναι άγνωστο, αν όχι πρωτάκουστο, ειδικά στην πολυσυμβολική Πλατεία Συντάγματος Αθηνών.

 Φέρω ως βαπτιστικό μου όνομα το επίθετο του πρωτομάρτυρα Αγωνιστή για την απελευθέρωση της όλης Μακεδονίας Παύλου Μελά, το τιμώ και το σέβομαι, οπότε αισθάνομαι ότι είμαι κατά καθήκον υποχρεωμένος να το πράξω αυτό, επειδή η μεγάλη εθνική μας αδυναμία είναι ότι το κάθε θαύμα, αν και όταν το πετυχαίνουμε, κρατά μόνον τρείς μέρες και επειδή θα είναι νέο εθνικό έγκλημα, αν η αυθόρμητη εξέγερση και αφύπνισή μας για την προστασία του ονόματος της Μακεδονίας μας, κρατήσει μόνο τρεις μέρες όπως ήδη επιχειρείται και όλοι απαθέστατα το βλέπουμε.
   Θα αποδείξω αμέσως, πως και γιατί, αυτό το Μήνυμα ήταν και θα παραμείνει πλέον, ως το συγκλονιστικότερο και το καθοδηγικότερο όλων για τις επόμενες εξελίξεις, αποφάσεις και δράσεις.

   Αρχίζω από την ακατάλυτη διαχρονική αξία της αρχαιοελληνικής σοφίας, που λέγει:

   «Προς το τελευταίον εκβάν έκαστον περί των πριν υπαρξάντων κρίνεται».

  Έτσι κρίθηκε ήδη ο κεντρικός ομιλητής Μίκης Θεοδωράκης από αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπων επί γης, φίλων και οπαδών του, που έκριναν όχι τα πολιτικά και κομματικά φρονήματά του, αλλά το ίδιο το Όνομά του και την σπάνια στον κόσμο Μουσική Δημιουργία του, που εκφράζει το Όνομά του.

   Θα δεχόσασταν, μήπως, άλλο ψευδές, πλαστογραφημένο και κλεμμένο από τον ίδιο Όνομα, άλλου δήθεν «Μουσουργού», να είναι και λέγεται διεθνώς και επίσημα ως «Μίκης Θεοδωράκης»;

   Αυτό το μέγα και μοναδικό στον κόσμο Όνομά του ο Μίκης Θεοδωράκης και ως «τελευταίο εκβάν» στην μακρά και πολυδημιουργική ζωή του επέλεξε ο ίδιος να το συνταυτίσει και να το κάνει ένα, ίδιο και ταυτόσημο, με το μεγάλο και ιερό όνομα της Μακεδονίας ως Ελλάδας.

   «Μίκη, άλλαξες την Ιστορία» του απαντούσε ο λαός και ο ίδιος, δια της γραμμένης Μουσικής Ιστορίας του, εκείνης που πάντα σκορπούσε και πάντα θα σκορπά ρίγη ενθουσιασμού και διέγερσης ψυχής κάθε έντιμου και δίκαιου ανθρώπου με τον «Ήλιο της Δικαιοσύνης» και «Αυτό το χώμα είναι δικό μου και δικό σου», όχι όμως και το όνομά μου και η ταυτότητά μου, συνέχισε στα «χνάρια του Μελά», γερά-γερά και με τσαμπουκά, όπως ακριβώς πρωτοδίδαξε πριν από 115 χρόνια ο Παύλος Μελάς με τους συντρόφους του Μακεδονομάχους και μέσα σε ένα χρόνο τσάκισε και κατατρόμαξε τους κτηνώδεις σφαγείς, τρομοκράτες και ληστές κομιτατζήδες στην όλη υπόδουλη τότε Μακεδονία ανατρέποντας τα σχέδια της Ρωσίας για την δημιουργία μεγάλης Βουλγαρίας, που έκλεβε και αφάνιζε από τους γηγενείς Υπερέλληνες για να διαδεχθεί η ίδια Ρωσία την καταρρέουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία και να βγει στο καταγάλανο και ζεστό Αιγαίο της Μεσογείου.

  Τώρα, το ίδιο και αυτό εφεύρημα των τότε Ρώσων, που προσπάθησαν να τους μιμηθούν για τον ίδιο λόγο οι τότε ισχυροί Αυστρο-Ούγγροι και αυτούς οι Αγγλο-Γάλλοι και Πρώσοι Γερμανοί, τους μιμούνται και τους υποκαθιστούν οι Αμερικανοί και οι ΝΑΤΟΙ, «γλύφοντας εκεί ακριβώς που έφτυναν» ειδικά τις δηλώσεις του τότε Υπουργού των Εξωτερικών τους Στεττίνιους, κάνοντας τώρα ακριβώς τα αντίθετα από όσα φόρτωναν τότε στην Γιουγκοσλαβία και στην Βουλγαρία, για την ίδια πάντα Μακεδονία, αναγνωρίζοντες τότε ότι είχε δίκαιο η Ελλάδα για την Μακεδονία της και ότι «θα λάβουν μέτρα εναντίον όποιου δημιουργεί ανύπαρκτο θέμα Μακεδονίας και στρέφεται κατά της Ελλάδος»!

   Τώρα όμως και για να κόψει αποτελεσματικά τις βλέψεις και επιθυμίες καθόδου των βορείων προς το Αιγαίο, αλλά και την άνοδο κάθε είδους «πειρατών» εκ νότου προς βορρά, δεν έλαβε μέτρα η Αμερική του ΝΑΤΟ κατά του εαυτού της (!), αλλά εδώ και είκοσι πέντε τουλάχιστον χρόνια τα λαμβάνει και συνεχώς τα αυξάνει κατά της Ελλάδας, επειδή και όπως έγραψε ο ουδέτερος Γάλλος δημοσιογράφος Μ. Παγιαρές στο παγκόσμιας κυκλοφορίας βιβλίο του «Μακεδονική Θύελλα, τα πύρινα χρόνια 1903-1907» και έκδοση 1907, δεν υπάρχει το «γερά-γερά και με τσαμπουκά» του Παύλου Μελά, για να τρομάξει τους τρομοκράτες «και οι πολιτικοί των σαλονιών της πάντα αερολογούσας Ελλάδας κλαψουρίζουν υποτακτικά στις Πρεσβείες και στους ξένους Ηγέτες»! 

  Και διερωτήθηκε, ο ίδιος δημοσιογράφος, που όργωνε όλα τα τότε Βαλκάνια: «Τι να γράψω και τι ανταπόκριση να στείλω από το Μέτωπο, όταν οι Έλληνες κάθονται άπραγοι για να τους κατασφάζουν, να τους ξεκοιλιάζουν, να τους βιάζουν, να τους καταληστεύουν και να τους ξεριζώνουν από την πατρογονική τους γη, αν δεν δεχθούν να εκβουλγαριστούν και να απαρνηθούν την γλώσσα, τα ονόματά τους, τα σχολεία και την εκκλησία τους; Οι ξένοι του κόσμου θέλουν δράση και ενέργεια για την προστασία των δικαίων τους και για να υποστηριχθούν και όχι κλαψουρίσματα και υποκύψεις στα τέσσερα, που όλοι τα σιχαίνονται και αυτά και αυτούς τους ανάξιους».

   Πώς λοιπόν και γιατί να μας βοηθήσουν οι ξένοι και αδιάφοροι λαοί του κόσμου όταν εμείς οι ίδιοι τους διαβεβαιώνουμε, με τα ίδια και αιώνια κλαψουρίσματα και υποκύψεις μας, ότι είμαστε ανίκανοι να αμυνθούμε και να προστατεύσουμε τον εαυτό μας;

   Αυτή, σε γενικές γραμμές, είναι η έννοια και η καθοδήγηση του υπέρτατου όλων των συνθημάτων των αυθόρμητα εξεγερθέντων Ελλήνων για την προστασία ιερών και οσίων τους, με το Υπερσύνθημα «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά».

   Αυτό το Υπερσύνθημα και μετά τον Ηρωικό θάνατο του Παύλου Μελά, εδώ στην εξεγερμένη και πάντα υπόδουλη Μακεδονία στα όρια της αρχαίας και αυθεντικής Μακεδονίας της Δόξας και Τιμής του όλου Ελληνισμού, αμφιβάλλω αν ξανακούσθηκε και αν εκστομίσθηκε από συγκεντρωμένη λαοθάλασσα Νεοελλήνων στην πολυσυμβολική Πλατεία Συντάγματος Αθηνών, πλην ίσως της εποχής του Ίωνα Δραγούμη και μέχρι το έτος 1920.

  «Φταίγουμε και έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας στην δημιουργία του άλυτου Μακεδονικού» είπε ο νέος ειρηνικός Εθνεγέρτης Μίκης Θεοδωράκης, υπό την «διπλωματική» διευκρίνιση του εθνικισμού αυτού ως πατριωτισμού.

  Αυτά όμως μας πλήγωσαν και μας πληγώνουν, επειδή ο επιβαλλόμενος και από το Σύνταγμα των Ελλήνων πατριωτισμός είναι ταυτόχρονα και Ελληνικός εθνικισμός, άλλως είναι τοπικισμός αρχαίων πόλεων-κρατών που επικαλέσθηκε και ο ίδιος μέχρι του Κολοκοτρώνη (4-2-1843) όπου και σταμάτησε! Αυτήν την μεγάλη μας εθνική τρύπα εκμεταλλεύονται όλοι οι γυρολόγοι άρπαγες, που έμπρακτα μας λέγουν «είδα φως και μπήκα»!

  Τον εξέφρασε και τον υπερκάλυψε όμως η αυθόρμητη λαοθάλασσα με το Υπερσύνθημα-διαφώτιση-καθοδήγηση «στα χνάρια του Μελά» δηλώνοντες με τον τρόπο αυτόν ότι μετά τον Απελευθερωτή μέρους της Ελλάδας και ένδοξο Κολοκοτρώνη, ακολούθησε και άλλος νέος «Κολοκοτρώνης» απελευθερωτής μέρους της Υπερελληνικής Μακεδονίας Παύλος Μελάς, με τους άξιους και ένδοξους συνεχιστές Μακεδονομάχους του, για να ακολουθήσουν τα Έπη 1912-1913, όπως και του 1940, όπου και «κολλήσαμε» και μέχρι τα νέα Έπη, που θα γράψει η αληθής και όχι αλλοιωμένη Ιστορία, της 21ης Ιανουαρίου 2018 για την Θεσσαλονίκη, Πρωτεύουσα της όλης Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης και της αλύτρωτης, και της 4ης Φεβρουαρίου 2018 για την Αθήνα, Πρωτεύουσας του όλου Ελληνισμού, συμπεριλαμβανομένου και του ακόμη αλύτρωτου, που ποτέ δεν χαρίσαμε σε κανέναν απολύτως, επειδή κανένας απολύτως, δεν μπορεί να το πράξει αυτό, πέραν από το «αμπέλι» του και το «πορτοφόλι του», αν τα έχει και αυτά.

  Αυτά εννοεί και σε αυτά οδηγεί η πρωτοφανής και αυθόρμητη ουρανομήκης ιαχή των Ελλήνων πατριωτών «Γερά, γερά στα χνάρια του Μελά» και κανενός άλλου, όπως τα εξηγεί παρακάτω ο τελευταίος Εθνικός Διαφωτιστής Ίων Δραγούμης.

Η ομορφότερη και πλουσιότερη περιοχή του Κόσμου.

   Ένα άλλο, από τα πλέον εντυπωσιακότερα και μηνυματικότερα συνθήματα που πρόβαλλαν αυθόρμητα οργανώσεις και σωματεία για την προστασία του ονόματος Μακεδονία, έγραφε συνοπτικά την παρακάτω και πριν από έναν αιώνα διδαχή και προτροπή του Ίωνα Δραγούμη: «Έλληνες, αν σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει»!

   Γιατί και πώς θα έσωζε η Μακεδονία την Ελλάδα;

   Τότε και στις αρχές του εικοστού αιώνα (1900) η Ελλάδα ήταν ακόμη μικρή και δεν έφθανε στον Όλυμπο, των αρχαίων θεών των Ελλήνων, ενώ η Μακεδονία, που ζητούσε ο Ίωνας Δραγούμης να τρέξουν και να σώσουν οι Έλληνες για να σωθούν και οι ίδιοι, ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη, ομορφότερη και πλουσιότερη από την μικρή «ελεύθερη» Ελλάδα, που και τότε ήταν πάμφτωχη, καταχρεωμένη και δήθεν ελεύθερη, όπως ακριβώς και σήμερα.

  Αυτήν την Μακεδονία και στα όρια όμως της αρχαίας, από την σημερινή Κορυτσά, Μοσχόπολη, Πήλιο, Ρέσνα και Αχρίδα, μέχρι Ανατολική Ρωμυλία του Αίμου, Φιλιππούπολη και Πύργο στην Μαύρη Θάλασσα, αλλά και μέχρι την ίδια την Κωνσταντινούπολη της Θράκης και των γηγενών Υπερελλήνων όλου αυτού του Άνω Ελληνικού Τόξου, είχε επισκεφθεί και την είχε οργανώσει σε Τοπικές Κοινότητες αγνών Ελλήνων ο ίδιος ο Ίων Δραγούμης, αξιοποιώντας εθνικά την Διπλωματική του ιδιότητα και κυρίως την μοναδική του Πατριωτική φλογερότητα, που έλειπε απελπιστικά μέχρι σήμερα, αλλά - ώ του θαύματος - την ξαναζωντάνεψε ο Μίκης Θεοδωράκης στην Αθήνα την 4-2-2018.

  Όλα αυτά τα περιγράφει στο πρώτο βιβλίο του, που για τους αγνούς και άδολους Έλληνες είναι το Εθνικό Ελληνικό Ευαγγέλιο, με τίτλο «Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα», χρονολογίας 1907 και μετά το βιβλίο του Γάλλου Παγιαρές, που γράφηκε το έτος 1906.

   Στο ίδιο βιβλίο του αναφέρει και αποδεικνύει το παρακάτω καταλυτικό, που από τότε (1907) όλοι οι, κάθε φορά διατεταγμένοι, Σκοπιανοί και Σκοπιανίζοντες «Ντοπιανοί», όπως τους αποκαλεί ο εκ Θεσσαλίας Πατριώτης και Αγωνιστής στην Αμερική Χρήστος Σπύρου (Chris Spirou) αγωνίζονται να το «δολοφονήσουν» και αυτό, αφού αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αποτελεσματική η πραγματική δολοφονία με πυροβολισμό, απέναντι από το σημερινό ξενοδοχείο «Χίλτον» της Αθήνας, τον Ιούλιο του έτους 1920 και στα 42 χρόνια, του Ίωνα Δραγούμη.

  Γράφει, λοιπόν, στο ίδιο βιβλίο του (σκόπιμο το πολλές φορές επαναληπτέο ίδιο βιβλίο) και επαναλαμβάνει ποιητικά στο επόμενο με τίτλο «Σαμοθράκη» (1909) και μεθεπόμενο «Όσοι ζωντανοί» (1912) τα εξής, κατά συνοπτική απόδοσή τους:

  «Η ομορφότερη και πλουσιότερη περιοχή του Κόσμου, με βουνά, δάση, πεδιάδες, ποταμούς, αμέτρητες λίμνες, αλλά και θάλασσα γαλάζια και ζεστή, μοναδικό και ανεξάντλητο υπέργειο και υπόγειο πλούτο, με Ιστορία και Πολιτισμό, είναι η Μακεδονία»!!!

   Κατανοητότατο, γενικά και από όλους, πως και γιατί αυτή η Μακεδονία (των γηγενών Υπερελλήνων επί σειρά χιλιάδων ετών και ιδιαίτερα κατά τους τελευταίους δύο αιώνες, δηλαδή της πτώσεως, διαλύσεως και διαδοχής του τελευταίου εισβολέα και κατακτητή της, που ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία και αυτή που υποκατέστησε, αντί των Ελλήνων, την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, που και αυτή είχε υποκαταστήσει την Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και αυτή την Ελληνομακεδονική Αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των προγόνων του μέχρι βάθους άγνωστης Ιστορίας) είναι ο μοναδικός τόπος και περιοχή του κόσμου που όλοι οι κατά εποχές, γυρολόγοι και μακρυχέρηδες, θέλουν να έχουν και να κατέχουν για τις εμπορίες και την εκμετάλλευσή της

   Οι μέθοδοι και τρόποι που χρησιμοποιούν είναι από χιλιάδες χρόνια ίδιοι και απαράλλαχτοι, δηλαδή χρήμα, όπλα, βία, κατοχή, σφαγή και εκδίωξη των γηγενών Υπερελλήνων, με φθηνά και κατάπτυστα κόλπα και τερτίπια κατά τους τελευταίους δύο αιώνες περί άλυτου «Ανατολικού Ζητήματος», περί δήθεν «Μακεδόνων» κάθε είδους άστεγων εθνικά και τυχοδιωκτών επιβιωτικά, μέχρι το νεότερο εφεύρημα του μωσαϊκού και αλληλοσφαζόμενου μεταξύ τους απατηλό μόρφωμα των διατεταγμένων και με βάφτιση των Σκοπιανών ως…Μακεδόνων!

   Αυτό είναι και το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Ανέκδοτο της όλης και μέχρι τώρα Ιστορίας επί γης, με στόχο και σκοπό την κατάκτηση και κατοχή της Υπερελληνικής Περιοχής της όλης Μακεδονίας και αυτής που είναι η ομορφότερη και πλουσιότερη επί γης, κατά την κατασυντριπτική αποκάλυψη του πνευματωδέστατου Διαφωτιστή Ίωνα Δραγούμη.

Διδάγματα και χρήσεις για το μακρινό «αύριο».

   «Γερά, γερά στα χνάρια του Μελά». Αυτό και τίποτε άλλο.

   Μόνον αυτό καταλαβαίνουν και αυτό φοβούνται όλοι.

   Συγκολλητική ουσία, των ασυγκόλλητων λαών του σημερινού χώρου και καμίας απολύτως «χώρας και έθνους ή λαού ή γλώσσας» και άλλα παρόμοια Ανέκδοτα, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ το όνομα Μακεδονία. Απέτυχαν οι Ρώσοι δια των Βουλγάρων, απέτυχε ο Χίτλερ για την εξαγορά των Βουλγάρων ως συμμάχων του με «δώρο» το όνομα Μακεδονία, απέτυχε ο Τίτο κλέβοντας το ίδιο «δώρο», απέτυχαν οι Αγγλοι-Γάλλοι και Ιταλοί του Μουσολίνι, απέτυχε ο διάτρητος ΟΗΕ και οι Συνήγοροί του, απέτυχαν οι Ευρωζωνάρχες και τώρα με την αυθόρμητη έκρηξη και αντίδραση του Ελληνικού Λαού απέτυχαν και οι Πενταγωνιστές του ΝΑΤΟ και της ΣΙΑ.

   Έπεσαν πάνω στο απρόβλεπτο και απρόσμενο θεωρητικά «Γερά, γερά στα χνάρια του Μελά»!

   Δεν το γνώριζαν και δεν το περίμεναν;

   Αδύνατο και μέχρι απίστευτο για την ικανότητά τους!

   Συνεπώς μία μπορεί να είναι η λογική ερμηνεία, που όμως ούτε γράφεται και ούτε επεξηγείται δημοσίως:

   Η πλέον φθηνή και οικονομική «συγκολλητική ουσία» για την κατοχή του χώρου αυτού είναι το αιώνιο παιχνίδι με την ονομασία δήθεν «χώρας» και δήθεν «έθνους» του ασυγκόλλητου μωσαϊκού και πάντα ετοιμόρροπου.

  Όλα τα άλλα απαιτούν χρήμα και παρά με ουρά, άρα αντιεμπορικά! Αυτό θα το βεβαιώσει και η συνήθης «νεκροψία» που πάντα ακολουθεί σε παρόμοιες Επιχειρήσεις.

   Είθε και μακάρι να μας προκαλούν συνεχώς με τις Επιχειρήσεις αυτές για να μην ξανακοιμηθούμε και για να μένουμε συνεχώς αγρυπνώντας, γερά και με τσαμπουκά, στα χνάρια του Μελά. Και αυτό θα το δούμε λίαν συντόμως.

Για την Ιστορία και μόνον: Αθήνα, Σάββατο αργά το βράδυ, 3-2-2018. Μακεδόνες μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και μέλη της Ένωσης Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος μεταξύ τους.

_________________________________________________________________________________
* Η ανάληψη του Δήμου Θεσσαλονίκης από έναν άνθρωπο που υπερασπίζεται από βαπτισιμιού του αποδεδειγμένα την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, θα αποτελέσει τεράστιο εμπόδιο στα σχέδια των έξω και μέσα για την παράδοση του ιερού μας Ονόματος! Η Θεσσαλονίκη πρέπει να ελευθερωθεί από τα χέρια του Μπουτάρη! Η Θεσσαλονίκη πρέπει να ξαναγίνει η μεγάλη δυνατή πρωτεύουσα πόλη της Μακεδονίας και η μεγάλη ζωντανή συν-πρωτεύουσα της Ελλάδας, αλλά και της Βυζαντινής - Ελληνοχριστιανικής μας Αυτοκρατορίας, άχρι καιρού, της οποίας αποτελούσε την αιώνια Συμβασιλεύουσα, με φύλακα - προστάτη και πρωτοπολέμαρχο τον Άγιο Δημήτριο!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

3 comments:

  1. Από το άρθρο: Στην παράγραφο "Τα ίδια λόγια θα μπορούσε επίσης να πει για τον εθνικό ήρωα Παύλο Μελά και ο Μελάς Γιαννιώτης, με την ταπείνωση και την διακριτικότητα που τον διακρίνει, χωρίς να έχει περάσει ούτε μια μέρα στη ζωή του, που να βγάλει από το προσκεφάλι του το "βιβλίο" και τη μορφή και προσφορά του Παύλου!"
    Ν' αντικατασταθεί παρακαλώ το ουσιαστικό "ταπείνωση" (που έχει συνώνυμο τον εξευτελισμό) διότι πιστεύω ότι ότι εκ παραδρομής τέθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά. Αντικαταστάθημε με το "μετριοφροσύνη". Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε η λέξη ταπείνωση είναι συνώνυμη με την λέξη εξευτελισμός;
    Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΓΙΟΥΣ,ΚΥΡΙΟΙ.....ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή