ΝΕΟΣ "ΚΑΝΑΡΗΣ" ΥΨΩΝΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΒΩΜΕΝΟ "ΓΑΥΔΟΣ"! Βίντεο


 Μια απίστευτη λεπτομέρεια που δεν είδε "κανείς", γεμάτη παλικαριά και Ελλάδα, αναδεικνύει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, μεγεθύνοντας προσεκτικά το βίντεο του εμβολισμού του ΛΣ 090 "Γαύδος", από το τουρκικό 703 "Umut" στα ελληνικότατα Ίμια.

  Όπως φαίνεται ήδη στην παγωμένη εικόνα, κάποιο μέλος του ελληνικού πληρώματος, ίσως και ο ίδιος ο Κυβερνήτης του, δευτερόλεπτα μετά τον εμβολισμό, υψώνει απειλητικά τη γροθιά του προς τους Τούρκους, φωνάζοντας με μεγάλη ένταση, προφανώς ότι "θα το πληρώσουν πολύ ακριβά οι άνανδροι"!

  Η γροθιά - φωτιά, ο ρυθμός, η ένταση και παλμός της, που φανερώνει μια γενναία και αντρίκια ψυχή που την πνίγει το δίκαιο αλλά και η οργή, θυμίζει μονομιάς την γροθιά του Κανάρη, όταν ακόμη έσωζε Χιώτες κυνηγημένους από τα ακρογιάλια της μεγάλης φρίκης, αλλά και όταν κατάφερε, με την μοναδική τόλμη και τον δαυλό του, να τινάξει στον αέρα την φονική τουρκική Ναυαρχίδα του σφαγέα της Χίου Καρά Αλή!

 Η γροθιά του παλικαριού, είναι η γροθιά ολόκληρης της Ελλάδας και της Κύπρου, που σε λίγο θα χτυπήσει σαν κεραυνός τους αιώνιους βάρβαρους εχθρούς του Γένους και της Χριστιανοσύνης!

 Οι Τούρκοι κάνουν βέβαια το μεγάλο λάθος να προκαλούν και να μας ετοιμάζουν ψυχικά και στρατιωτικά για το τελικό ξεκαθάρισμα των παλιών λογαριασμών μας! Και κάνουν το λάθος των Ιταλών του Μουσολίνι, που είχαν την φαεινή ιδέα να μας πειράξουν την Έλλη, ανήμερα της Παναγιάς στην Τήνο... Και μετά από τρία χρόνια, ολόκληρος ο τεράστιος και υπερσύγχρονος Ιταλικός Στόλος, παραδιδόταν με σκυμμένο κεφάλι στο θρυλικό μας "Βασίλισσα Όλγα", το οποίο οι Σύμμαχοι έθεσαν τιμητικά πρώτο στην ναυτική πομπή παραδόσεως!

  Γιατί εμείς ξέρουμε τι θα γίνει και πώς ο στόλος τους θα χαθεί εξ ουρανού τη μέρα εκείνη... Που ίσως να είναι και Πάσχα ακόμη...

 Αλλά αυτοί δεν ξέρουν τίποτα. Βλέπουν μόνο το "τυρί" και όχι τη "φάκα", που τους έχουμε στήσει σε Κύπρο, Αιγαίο και Έβρο...

  Αυτό το παλικάρι λοιπόν του "Γαύδος" μας συγκίνησε! Η γροθιά του είναι η ψυχή του και την εκφράζει τόσο μοναδικά και αληθινά, καθώς βλέπει ολοζώντανα, με τα ίδια του τα μάτια, την πρώτη τουρκική, άνανδρη και παραλίγο φονική επίθεση εναντίον πλοίου μας! Εναντίον του πλοίου του! Κάτι που τον κάνει να εκραγεί και να φωνάξει:

  "Θα το πληρώσετε άνανδροι! Όλη η Ελλάδα και η Κύπρος θα σας το πληρώσει! Πολύ ακριβά! Πολύ ξαφνικά! Πολύ δυνατά"!

  Δεν ξέρουμε ποιος ήταν. Είναι όμως ο κάθε ένας από εμάς! Είναι ένας Ναύτης του Αιγαίου! Ένας νέος μπουρλοτιέρης που γεννήθηκε εκείνη τη νύχτα, μέσ΄ τα Ίμια, μέσα στο αιώνια ελληνικό Αρχιπέλαγος, όταν άκουσε το στρίγκλισμα της λαμαρίνας και είδε το τουρκικό "μαχαίρι" να βγαίνει και πάλι αλαζονικά απ΄ το βρώμικο θηκάρι των βαρβάρων!

  Δεν ξέρουμε ποιος ήταν! Και όμως ξέρουμε! Ήταν ένας νέος "Κανάρης"! Και οι Τούρκοι έκαναν το λάθος να τον "ξυπνήσουν"... 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δείτε το βίντεο σε μεγέθυνση




Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου