ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ: ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ! Βίντεο Βόμβα "μεγατόνων" έριξε ο ικανότατος και ευφυής - όπως έχει αποδείξει - Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στην "Επόμενη μέρα" της ΕΡΤ1 (18-12-2017) με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και καλεσμένους άλλους τρεις δημοσιογράφους, τον Νίκο Μελέτη (ΕΡΤ), τον Βασίλη Σκουρή (Real News) και τον Μανόλη Κωττάκη (ΕΣΤΙΑ - Δημοκρατία)

   Ο Έλληνας ΥΠΕΞ αποκάλυψε ότι η Ελλάδα πρώτα θα επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη της (χωρικά ύδατα) στα 12 μίλια και μετά θα ανακηρύξει την ΑΟΖ της!

   Η επέκταση αυτή θα γίνει μάλιστα τμηματικά, αρχίζοντας από περιοχές που δεν μπορεί να παρέμβει η Τουρκία (ούτε φυσικά να επικαλεστεί το "casus belli" με το οποίο μας απειλεί εδώ και χρόνια). 

   Τέτοιες περιοχές είναι π.χ. τα νότια της Κρήτης και το Ιόνιο, όπου εκκρεμεί η από κοινού οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αλβανία (επιτεύχθηκε επί Καραμανλή και Μπερίσα το 2009, αλλά τα Τίρανα υπαναχώρησαν εξ αιτίας του Ράμα - δείτε εδώ) και με την Ιταλία, όπου - όπως είπε ο Υπουργός - η Ρώμη συνάντησε προβλήματα από τη Γαλλία και έτσι δεν έχει προχωρήσει ακόμη η οριοθέτηση με την Ελλάδα.

  Ο Έλληνας ΥΠΕΞ, που παραδίδει μαθήματα διπλωματίας με την επιστημονικότητα, οργανωτικότητα και μεθοδικότητά του (ξεμπρόστιασε διεθνώς την αλαζονεία της Τουρκίας στο Κυπριακό, υποχρέωσε την Αλβανία να ξαναχτίσει την Εκκλησία μας στις Δρυμμάδες, τον Ερντογάν να αναγνωρίσει Πομάκους και Ρομά στη Θράκη και άλλα*) είπε επιτέλους το αυτονόητο, εκείνο που υποστηρίζουμε και εμείς από χρόνια, ότι δηλαδή δεν μπορείς να πας σε συμφωνία για Υφαλοκρηπίδα ή οριοθέτηση της ΑΟΖ, χωρίς να έχεις επεκτείνεις την Αιγιαλίτιδα Ζώνη σου (χωρικά ύδατα) στα 12 μίλια, διότι - όπως τόνισε - Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ είναι "δικαιώματα", ενώ Αιγιαλίτιδα Ζώνη είναι εθνική κυριαρχία!

   Ο Νίκος Κοτζιάς, έδειξε ότι υπάρχει απόλυτος σχεδιασμός και ετοιμότητα για όλα αυτά, τονίζοντας με νόημα:
 "Η Ελληνική Πολιτεία έχει έτοιμο το πώς θα μεθοδεύσει όλη αυτή τη διαδικασία"!

  Επομένως το συμπέρασμα είναι, ότι πριν την μονομερή ανακήρυξη της ΑΟΖ μας και πριν την τυχόν από κοινού οριοθέτησή της με Αλβανία και Ιταλία, θα υπάρξει ξαφνική ανακοίνωση της Ελλάδας για επέκταση των χωρικών υδάτων (και εναέριου χώρου) στα 12 μίλια, τουλάχιστον στο Ιόνιο!

   Δείτε την δήλωση - βόμβα:ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

*Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ως ιδρυτικό και πρωταγωνιστικό μέλος της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, διατηρεί ακέραιες τις επιφυλάξεις του στο χειρισμό του Σκοπιανού, αναγνωρίζοντας παράλληλα με την ικανότητα του ΥΠΕΞ και το αποκλειστικό δικαίωμα και αδιαπραγμάτευτο προνόμιο του Ελληνισμού να μην επιτρέπει την χρήση του ιστορικού και δοξασμένου ονόματος της Μακεδονίας και των Μακεδόνων από τα Σκόπια - Άλλωστε σε αυτό το θέμα θα υπάρξει ειδική Ανακοίνωση του πολιτικού φορέα της Επιτροπής, που είναι το Μακεδονικό Κόμμα
Share on Google Plus

About Noiazomai Nea

15 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 σχόλια: