ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΪΚΟΝΟΥΡ! Βίντεο


   Δείτε στο βίντεο πώς γίνεται ο Αγιασμός στο Διαστημικό Σκάφος, τους Κοσμοναύτες και το προσωπικό της Ρωσικής Βάσης εκτόξευσης πυραύλων στο Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ του Καζακστάν!

   Με τι χαρά, λαχτάρα και τι ποσότητα αγιαμένου ύδατος κατά ριπάς, ραίνονται όλα και όλοι, ακόμη και δημοσιογράφοι και κάμερες!

   Και αυτό συμβαίνει πριν κάθε εκτόξευση! Η ευσέβεια και η επιστροφή της Ρωσίας στην Ορθοδοξία την απογείωσε οικονομικά, στρατιωτικά και την ξαναέκανε την πιο μεγάλη Διεθνή Δύναμη, γιατί δύναμή της είναι πλέον η Πίστη στον Χριστό!


   Όχι σαν εμάς, που ντρεπόμαστε να πούμε πως είμαστε Χριστιανοί, ντρεπόμαστε να κάνουμε τον Σταυρό μας, ντρεπόμαστε να κάνουνε Αγιασμό για κάθε έργο και ξεκίνημα, σε σπίτι, δουλειά, αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, σκάφος, μην μας πουν "καθυστερημένους" οι Φραγκενένοι και Νεόφραγκοι, όπως και οι Απολιθωμένοι Κομμουνιστές, Σοσιαλιστές και λοιποί άθεοι Σύντροφοι...

  Οι 6χρονιστές Σοσιαλιστές μάλιστα - για να το μάθουν τα νέα παιδιά - όταν κυβερνούσαν έφταναν στο σημείο να "απαγορεύουν" σε Ιερείς μας να λένε το "νίκα τοις βασιλεύσι", αλλάζοντας ακόμη και τον πατροπαράδοτο Βυζαντινό μας Ψαλμό του "Εν τούτω Νίκα"...

   Στην Ρωσία του Πούτιν και του Μεντβέντεφ όμως, κάτι τέτοιο είναι καμάρι, περηφάνια και τελικά ευλογία!


   Στο τέλος μάλιστα ο Ορθόδοξος Ιερέας, μοίρασε σε όλους πασχαλινά κόκκινα αβγά για το "Χριστός Ανέστη"!

  Στο διαστημόπλοιο επιβαίνει αυτή τη φορά και για πέμπτη φορά ο Έλληνας Κοσμοναύτης Θεόδωρος Γιουρτσίχιν Γραμματικόπουλος (δείτε εδώ). Ο Θεός μαζί του.

   Δείτε το βίντεο:

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου