Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!


   (Getty images)
   Ο Πραξικοπηματικός Στρατός κρατά τις γέφυρες της Κωνσταντινούπολης που οδηγούν στη Μικρασία και χωρίζουν στα δύο τη χώρα, ενώ σε προσπάθεια πολιτών να τις ανοίξουν ακούστηκαν πυρά!

   Αντιθέτως το Αεροδρόμιο της Πόλης έχει ελευθερωθεί από εκατοντάδες πολίτες, ενώ στην Άγκυρα τα πράγματα φαίνονται να είναι πιο σοβαρά, ενώ πριν λίγο φέρεται να έχει ελευθερωθεί ο κρατούμενος Α/ΓΕΕΘΑ, απαγορεύοντας την προσγείωση πραξικοπηματικών 2 Αεροσκαφών και 4 Ελικοπτέρων, με εντολή κατάρριψης από Ερντογάν!

  Φήμες αναφέρουν πάντως ότι εκτός από Γερμανία, ο Ερντογάν έχει ζητήσει άσυλο από Ιταλία, περιμένοντας από τον λαό να αναγκάσει το Στρατό να γυρίσει πίσω, ύστερα από το μήνυμά του μέσω Skype, που φαίνεται πως άλλαξε τη ροή των γεγονότων.
  
     Μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις παίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση κάποιου συγκεκριμένου επιφανούς "Πραξικοπηματία", ενώ αντιθέτως υπάρχουν συνεχείς δηλώσεις υπέρ Ερντογάν από Γκιούλ, Νταβούτογλου και μερίδα συγκεκριμένων Ανώτατων Αξιωματικών!

   Σε απόλυτη επαγρύπνηση βρίσκονται οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες των δικών μας Αξιωματικών, επειδή "ξέρουμε" τι προέβλεπε το Σχέδιο "Βαριοπούλα" και τι πήγε να γίνει πριν ένα μήνα στη Νησίδα "Παναγιά" στις Οινούσσες!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου