ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΟΥΧΟΪ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!


  Πραξικοπηματίας είναι ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό Σουχόι (Su-24) τον Νοέμβριο του 2014 στην Συρία, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti από την Τουρκία, επικαλούμενο δηλώσεις του Δημάρχου της Άγκυρας Γκιολίχ Γκιοκτσέκ, που κατήγγειλε την ύπαρξη "παράλληλης δομής" στο Στράτευμα, μέλος της οποίας ήταν ο πιλότος!

  Στο συμβάν της κατάρριψης "συμμετείχε ένας από τους πιλότους αυτής της "δομής" και το λέω εκατό τοις εκατό» δήλωσε ο Γκιοκτσέκ και πρόσθεσε κατηγορηματικά:
   "Ο πιλότος αυτός ήταν ένας από αυτούς που συμμετείχαν στο πραξικόπημα. Μέχρι σήμερα δεν το λέγαμε, το κρατούσαμε μυστικό. Αλλά εγώ, ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, σας λέω ότι τις σχέσεις μας με τη Ρωσία την χάλασαν αυτοί οι παλιάνθρωποι»!

   ΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩN ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ;
   Και το ερώτημα τώρα είναι ποιοι ετοίμαζαν την Εισβολή και κατάληψη της Νησίδας Παναγιά (Πασάς) των Οινουσσών, η οποία απεφεύχθη την τελευταία στιγμή από θαύμα, με την αστραπιαία τοποθέτηση Ελλήνων Κομμάντος και την προσγείωση ελληνικών ελικοπτέρων με τον ίδιο τον Α΄/ΓΕΕΘΑ. Πράγμα για το οποίο είχε προειδοποιήσει από το Πάσχα Αγιορείτης Γέροντας ότι μπορεί να συνέβαινε, κάνοντας συνεχώς προσευχή για να εμποδιστεί όπως και ευτυχώς έγινε (δείτε εδώ).

  Μήπως λοιπόν την εισβολή και κατάληψη της ελληνικής νησίδας ετοίμαζαν και εδώ οι σημερινοί Πραξικοπηματίες Αξκοι πιστοί στο σχέδιο "Βαριοπούλα" που περιλάμβανε την κατάληψη Νησιών μας, ώστε να κηρυχθεί Στρατιωτικός Νόμος στην Τουρκία και να τεθεί έτσι εκτός ο Ερντογάν;


 Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Το Τουρκικό Στρατιωτικό Ελικόπτερο στο Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - Πώς τα φέρνει ο καιρός...

   Ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός της παραβίασης του Εθνικού Εναέριου Χώρου από Τουρκικό Στρατιωτικό Ελικόπτερο, το οποίο έφτασε ως την Αλεξανδρούπολη ζητώντας να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Αεροδρόμιό μας, ώστε να ζητήσουν άσυλο οι 8 επιβαίνοντες Τούρκοι Στρατιωτικοί που υποστήριξαν το Πραξικόπημα!

   Γιατί άραγε δεν το πήγαν στην κοντινότερη Βουλγαρία; Γιατί επέλεξαν να έλθουν σε μια χώρα για την οποία συνεχώς κάνουν ασκήσεις πολέμου και θεωρείται απολύτως "εχθρική" για Τούρκους Στρατιωτικούς; 'Εχουν εγγυήσεις από τίποτε κέντρα των "ΗΠΑ" ότι δεν θα τους στείλουμε πίσω; Θέλουν να εμπλέξουν τυχόν την Ελλάδα; Ή πρόκειται για κίνηση απελπισίας;

  ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
 Πάνω από 250 οι νεκροί και 2.500 οι τραυματίες από την δραματική εξέλιξη του αιματηρού Πραξικοπήματος στην Τουρκία. Από την πλευρά των υπερασπιστών Ερντογάν οι νεκροί υπολογίζονται σε 190 και ανάμεσά τους 41 Αστυνομικοί και δύο Στρατιώτες.


   Ξηλώνονται ήδη 2.745 Τούρκοι Δικαστικοί ύποπτοι για σύνδεση με τους Πραξικοπηματίες, ενώ  έχουν συλληφθεί 1.500 Στρατιωτικοί, μερικοί από τους οποίους δέχονται την οργή του κόσμου, προηλακισμούς, ακόμη και βασανιστήρια ή λυντσάρισμα. Είναι τραγική κυριολεκτικά η εικόνα τους.


   100 Στρατιωτικοί συνελήφθησαν και στην Βάση Ιντσιρλίκ, όπου υπάρχει θέμα με τις πτήσεις ή την τροφοδοσία μαχητικών που βρίσκονται στα χέρια των Χουντικών, ενώ ακούγεται ότι υπήρξαν και αερομαχίες ανάμεσα στις δύο πλευρές.


  Στην Άγκυρα παραδόθηκαν σε Εισαγγελείς 150 Στρατιωτικοί, ανάμεσά τους και 13 Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού!

Πολίτες καταλαμβάνουν τα τανκ


Ο βομβαρδισμός του Κοινοβουλίου στην Άγκυρα

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου