ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ BREXIT 52% - ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


   
 Σεισμός στην Ευρώπη από την μεγάλη "ανατροπή" του Βρετανικού λαού, που με 52% ψήφισε "ΟΧΙ" στην παραμονή στην Ε.Ε., έναντι 48% που ψήφισαν "ΝΑΙ"! Ενώ πριν λίγο ο Κάμερον ανακοίνωσε την παραίτησή του, με τις Εκλογές της νέας αγγλικής πορείας να γίνονται τον Οκτώβριο του 2016!

   ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΖΕΙ
 Το παιχνίδι αλλάζει πλέον, όπως ακριβώς περιμέναμε, καθώς η μεγάλη αυτή γεωπολιτική και οικονομική αλλαγή στην Ευρώπη ανατρέπει συσχετισμούς και δεδομένα και θα επαναφέρει δυναμικά στη διεθνή σκηνή την Αγγλία, διψασμένη για νέες συμμαχίες και νέους συμμάχους, με πρώτο και ακρογωνιαίο λίθο της σταθερότητάς της την "μικρή" και πάλι Ελλάδαο εγκέφαλος του γιγάντιου εμπορικού στόλου της οποίας εδρεύει στο City! Ενώ θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για την Σερβία και φυσικά αντίστροφη τώρα "αγγλική ομπρέλα" στην Κύπρο μας!

   ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
   Ταυτόχρονα και η Γερμανία θα αναζητήσει πλέον πιστούς συμμάχους, αλλά πού να τους βρει μέσα σε μια Ευρώπη και ιδίως έναν ευρωπαϊκό νότο που ποδοπάτησε, με κύριο θύμα την στρατηγική γεωπολιτικά Ελλάδα! Έτσι εκτιμάται ότι θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την Ρωσία...  Στέλνοντας αντιστοίχως τις ΗΠΑ στο πλευρό της Αγγλίας κ.ο.κ..

   ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ
 Η δε Μεγάλη Βρετανία, αποδεικνύεται πραγματικά "Μεγάλη" επειδή δεν υποτάχτηκε στην κυριαρχία του Βερολίνου όπως η Γαλλία, με τους Άγγλους να διατηρούν ακόμη ψηλά την εθνική τους συνείδηση και αξιοπρέπεια. Αυτή που αρχικά δεν τους επέτρεψε να μπουν στο γερμανικό ευρώ και τώρα με το BREXIT, τους βάζει σε πορεία πραγματικής εθνικής ανεξαρτησίας.
   Τα μεγάλα ΟΧΙ, κάνουν μεγάλους τους λαούς...

  Πρέπει πάντως να επαινεθεί η απερχόμενη Κυβέρνηση Κάμερον επειδή - και οφείλουμε να θυμίσουμε - πως το πρώτο μέτρο και ο πρώτος της Νόμος όταν είχε αναλάβει, ήταν να καταργήσει τις ηλεκτρονικές ταυτότητες με το τσιπ και να καταστρέψει τις τεράστιες βάσεις δεδομένων με τα στοιχεία κατασκοπείας των πολιτών.  
   Η δε στάση της σχετικά με το δημοψήφισμα ήταν σχεδόν ήπια, λες και ήταν μόνο "για τα μάτια του κόσμου", ενώ και το Παλάτι ήταν υπέρ της εξόδου, η οποία και τελικά έγινε...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

   
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου