ΠΑΡΤΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΦΥΤΙΛΙ! Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας γονάτισε ενώπιον του Θεού που θέλουν να σβήσουν από τα Σχολεία


  Μετά το ευσεβές και συγκινητικό γονάτισμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου την Κυριακή της Πεντηκοστής στην Κρήτη, κατά την ανάγνωση των υπέροχων ευχών της γονυκλισίας, ενώπιον των Πατριαρχών και Αρχιεπισκόπων της Πανορθοδόξου Συνόδου και κυρίως ενώπιον του Θεού, ο Υπουργός (α)Παιδείας Νίκος Φίλης, σφοδρός πολέμιος των Θρησκευτικών και των Προσευχών στα Σχολεία, θα έχει πλέον μέγα πρόβλημα!

 Άντε τώρα να πει σε Εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς να μην προσεύχονται, να μη θέλουν τα Ορθόδοξα Θρησκευτικά και να τολμήσει να απαγορεύσει στον Πατριάρχη, τον Αρχιεπίσκοπο και τους Μητροπολίτες να μην μπαίνουν στα Ελληνικά Σχολεία!

  Άντε τώρα κύριε Φίλη να ξεριζώσεις την ευσέβεια και την θρησκευτικότητα, την αγία Ορθοδοξία από τους Έλληνες, όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο άξιος Προκόπης Παυλόπουλος, γονατίζει δημόσια μπροστά στον Θεό, με ταπείνωση και ευλάβεια!

   Άντε τώρα κύριε Φίλη, να πείσεις τους Δασκάλους να μην κάνουν προσευχή το πρωί στο σχολειό τους, όταν κάνει δημόσια ο Πρόεδρος Δημοκρατίας!

  Άντε τώρα κύριε Φίλη, να πείσεις τα παιδιά, ότι ο Μάρξ και ο Λένιν είναι σπουδαιότερος από τον Χριστό!

  Άντε τώρα κύριε Φίλη, να πείσεις τους μαθητές, ότι τα βιβλία της Κομμουνιστικής διεθνούς και του άθεου Σοσιαλισμού, είναι χρησιμότερα από το αθάνατο Ευαγγέλιο!

  Άντε τώρα κύριε Φίλη, να πείσεις τον κόσμο, ότι τα ψέμματά σας για σκίσιμο Μνημονίων και Φόρων, είναι πιο δυνατά από την Αλήθεια του Ευαγγελίου!

  Άντε τώρα κύριε Φίλη, να πείσεις τους συντρόφους σου, ότι το εφήμερο πέρασμα από ένα Υπουργείο και ένα Μαξίμου, είναι πιο "αιώνιο" από τη Βασιλεία και τη Δύναμη του Θεού!


   Δες την φωτογραφία κύριε Φίλη... Και αναφώνησε όπως ο Πάπας στη Φερράρα -Φλωρεντία: τίποτα δεν εκάναμε αφού γονατίζει Ορθοδόξως ο Πρόεδρος...

   Δες την φωτογραφία, του γονατιστού, ευλαβούς, άξιου και ταπεινού Προέδρου που γονατίζει ενώπιον του Χριστού και πάρτα κυριολεκτικά!

   Πάρτα Φίλη και γίνε φυτίλι!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου