ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ: H VODAFONE ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ! Ντοκουμέντα


Χωρίς τέλος είναι ο κατήφορος της ΝΔ, που στην μετά Καραμανλή και Σαμαρά εποχή, έχει απολέσει κάθε αξία και ιδανικό, ντροπιάζοντας όχι μόνο τον αείμνηστο ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή, όχι μόνο μια μεγάλη μερίδα Στρατιωτικών που την εμπιστεύονταν μέχρι πρόσφατα, αλλά και την πλειοψηφία των παλαιών ψηφοφόρων της, που συνταράσσονται από τις τελευταίες επιλογές και εκπτώσεις της, που φθάνουν ως τα ζωτικά εθνικά θέματα!

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε ως γνωστόν τις εσωκομματικές Εκλογές της στη Vodafone, μέσω της οποίας όμως κατασκοπευόταν ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής και η Ελλάδα από τους Αμερικανούς τους Μπους (δείτε εδώ), αλλά τις έδωσε και στην Vodafone που στο διεθνές της δίκτυο αναγνωρίζει και συνεργάζεται στενά και ευλαβικά  με το Κατοχικό Ψευδοκράτος του Αττίλα στην Κύπρο! Με τους Τούρκους που εισέβαλαν και κατέχουν παράνομα το βόρειο μέρος της Κύπρου μας, προβαίνοντας σε σφαγές - ομαδικές εκτελέσεις, βιασμούς και αμέτρητες κλοπές και ληστείες των αστικών, πολιτιστικών, τουριστικών και θρησκευτικών μας θησαυρών και μνημείων! 


TELSIM...
Η Vodafone, όπως αγόρασε την Panafone στην Ελλάδα, έτσι αγόρασε και την TELSIM στα παρανόμως Κατεχόμενα στις 26-8-2006, βάζοντας φαρδιά πλατιά το σήμα της και το "Vodafone Group"! Αναγνωρίζοντας έτσι όχι μόνο το παράνομο καθεστώς του Αττίλα, αλλά και συνεργαζόμενη πλήρως και απολύτως μαζί του!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ"
Η πρόκληση Vodafone φτάνει σε τέτοιο σημείο, ώστε φέτος, πριν ένα μήνα, στις 15 Νοεμβρίου 2015, κυκλοφόρησε αφίσα της στο facebook της Telsim, ευχόμενη "ευτυχισμένα γενέθλια στην Ημέρα της Δημοκρατίας" του Ψευδοκράτους, με την προκλητική σημαία της παράνομης "Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου" ("KKTC"), του ίδιου δηλαδή του Αττίλα,  να κυματίζει ...περήφανα κάτω από το σήμα της Vodafone! (το Ψευδοκράτος αυτοανακηρύχθηκε παρανόμως στις 15-11-1983) Δείτε το αδιάψευστο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ:



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ VODAFONE - TELSIM ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΜΑΛΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Η παραπάνω δεν είναι όμως η μόνη μεγάλη πρόκληση, αφού εκτός από τους διαγωνισμούς "Ατατούρκ" που χορηγεί και διοργανώνει, προβάλει διαφημιστική αφίσα με την κατεχόμενη αρχαία Σαλαμίνα της Κύπρου μας, που βρίσκεται σκλαβωμένη στα νύχια του Αττίλα δίπλα στην Αμμόχωστο! Κάνοντας διαφήμιση με τις κατεχόμενες, αιχμάλωτες, κλεμμένες αρχαίες κολώνες του Ελληνισμού! Καταπατώντας ολόκληρο τον ΟΗΕ και την UNESCO! Και κάθε έννοια δικαίου και οικονομικής ηθικής!
Δείτε το ντοκουμέντο του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ:

"Vodafone Grup" και με τα αρχικά "kktc" του Ψευδοκράτους στην κατεχόμενη Αρχαία Σαλαμίνα


ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
Η χρησιμοποίηση της Vodafone από τη ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές της, τη στιγμή που η κοινή μητρική Vodafone αναγνωρίζει το Κατοχικό Τουρκικό Ψευδοκράτος και τον Αττίλα, είναι πρόκληση μεγατόνων, αισχίστη κατάντια και εθνική ντροπή την οποία μόλις τώρα θα πληροφορηθούν τα περισσότερα στελέχη και φίλοι του κόμματος, τη στιγμή μάλιστα που ο Κώστας Καραμανλής αρνήθηκε να υιοθετήσει το άθλιο Σχέδιο Αννάν, ενώ και ο Αντώνης Σαμαράς προσπάθησε να θωρακίσει τη μαρτυρική μεγαλόνησο με την Τριμερή Κύπρου, Αιγύπτου, Ελλάδας για τις ΑΟΖ!

Τι είναι λοιπόν για τη σημερινή ΝΔ και τους υποψήφιους αρχηγίσκους της πιο πάνω; Η Πατρίδα ή το κόμμα; Η εθνική Αξιοπρέπεια ή πολυεθνική δουλεία; Οι ομαδικοί τάφοι των Κυπρίων αιχμαλώτων, οι ματωμένες πληγές της ΕΛΔΥΚ, οι τάφοι της Μακεδονίτισσας, οι Αγνοούμενοι ή οι ψήφοι που θα μετρήσει η Vodafone; 

Ας απαντήσουν, πριν το τελευταίο σκαλοπάτι, που θα είναι και το οριστικό πολιτικό τους φέρετρο!

Επειδή, εκτός των άλλων, με τέτοιες κινήσεις, ρίχνουν νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής, που καραδοκεί να αλέσει κανονικά και τη ΝΔ και δυστυχώς τη χώρα...

Από την άλλη η Κυβέρνηση, οφείλει να κινητοποιήσει όλους τους μηχανισμούς της Ε.Ε., για την άρση αδείας της Vodafone, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και πανευρωπαϊκά, από τη στιγμή που αποδεδειγμένα συνεργάζεται, λειτουργεί, αδειοδοτείται και αναγνωρίζει το παράνομο Κατοχικό Καθεστώς των Τζιχαντιστών του Αττίλα! Του εισβολέα "ISIS" του 1974!

Οι πολυεθνικές δεν πρέπει να κυβερνούν επιτέλους τα κόμματα και το έθνος! Και η ευκαιρία όλων είναι εδώ και αυτή, για να το αποδείξουν!


Εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο 1974 - Επιχείρηση "Αττίλας" - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Η δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και του Σολομώντα Σολωμού 1996 - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Οι βιασμοί από τους Τούρκους Τζιχαντιστές του Αττίλα - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου