ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΕΙΡΙΑΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΜΕ TOW ΧΤΥΠΟΥΝ ΡΩΣΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!


 Ντοκουμέντο: Με αμερικανικό αντιαρματικό BGM-71 TOW κατασκευασμένο στις ΗΠΑ, με πεντακάθαρους τους σειριακούς αριθμούς "208520",  Τουρκμένοι Ισλαμιστές καταστρέψαν σήμερα ρωσικό ελικόπτερο διάσωσης Mi-8, που αναζητούσε τους πιλότους του Σοχόι που κατέρριψαν νωρίτερα οι Τούρκοι! 

Το ελικόπτερο αυτό μαζί με ένα ακόμη, είχαν βγει σε αναζήτηση των μοιραίων πιλότων του ρωσικού Su-24, το οποίο είχαν μόλις καταρρίψει οι Τούρκοι με πύραυλο αεροσκάφους F-16. Τότε οι Τουρκμένοι Ισλαμιστές τουρκικής συνείδησης, αφού πρώτα σκότωσαν στον αέρα τους δύο πιλότους του Σουχόι καθώς έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους, μόλις βλέπουν τα ρωσικά ελικόπτερα διάσωσης αρχίζουν να βάλουν εναντίον τους με μικρά όπλα.

Καθώς αυτά πετούσαν σχετικά χαμηλά αναζητώντας τους συναδέλφους τους, τα ελαφρά όπλα των ισλαμιστών χτύπησαν τον ένα MI-8 με αποτέλεσμα να κάνει αναγκαστική προσγείωση! Τότε έφεραν αμέσως το αμερικανικό αντιαρματικό Tow με τα αμερικανικά πλαίσια και σφραγίδες κατασκευής και σημαδεύοντας το ακίνητο ρωσικό ελικόπτερο το εξαύλωσαν κυριολεκτικά, σκοτώντας τον Ρώσο χειριστή του!

Οι απώλειες πιλότων και ενός βομβαρδιστικού Su-24 και ενεός ελικοπτέρου Mi-8 είναι λοιπόν μεγάλες σήμερα για τη Ρωσία, ενώ από την άλλη διαφαίνεται ολοκάθαρα από τα πλαίσια και τους σειριακούς αριθμούς, ποιος τροφοδοτεί με όπλα τον Ισλαμισμό και τους Τζιχαντιστές! Και μάλιστα με πανάκριβα όπλα! Μόνο ο ένας πύραυλος του Tow έχει 58.000 δολάρια!

Από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που δημοσιεύουμε ειδικοί μπορούν να βρουν ακόμη περισσότερα για την συγκεκριμένη παρτίδα των Tow, και τυχόν ενδιάμεση χώρα, ενώ ελπίζουμε να ψάξουν το θέμα Αμερικανοί Γερουσιαστές, για να ξεσκεπαστεί μια καλή το ποιος κρύβεται πίσω από τον ISIS... 

Δείτε το βίντεο της ανατίναξης του ρωσικού ελικοπτέρου!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου