ΙΔΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! Βίντεο - ντοκουμέντο


Παγκόσμιος σεισμός από το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα Δημοσιογράφοι της τουρκικής εφημερίδας Τζουμχουριέτ, όπου φαίνονται τουρκικά φορτηγά γεμάτα όπλα και πυρομαχικά που στέλνονται από την Τουρκία προς το Ισλαμικό Κράτος των κτηνωδών Τζιχαντιστών!

Τα φορτηγά εκτελούσαν οργανωμένη αποστολή της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT) με εντολή Νταβούτογλου - Ερντογάν τον Ιανουάριο του 2014 και εντοπίστηκαν στη νότια Τουρκία, όπου και τραβήχτηκαν τα πλάνα!


Η Τζουμχουριέτ αποκάλυψε φέτος στις 29 Μαΐου την υπόθεση, οπότε κατέθεσε μήνυση εναντίον των συντακτών της ο ίδιος ο Ερτνογάν!

Προχθές ο Τούρκος εισαγγελέας 
διέταξε τη σύλληψη του Διευθυντή της εφημερίδας Τζουμχουριέτ, Καν Ντουντάρ και του ανταποκριτή στην Άγκυρα, Ερντέμ Γκιουλ με την κατηγορία ότι ...βοηθούν τρομοκρατικές ομάδες... Οπότε αντιμετωπίζουν ποινή ακόμη και ισόβιων δεσμών!

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Διευθυντής της Τζουμχουριέτ μόλις την περασμένη εβδομάδα τιμήθηκε στο Στρασβούργο με το βραβείο για την Ελευθερία του Τύπου των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα (RSF) και του TV5 Monde.

Χιλιάδες πάντως πολίτες υπερασπίζονται την εφημερίδα με συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία της, εκνευρίζοντας το καθεστώς...

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο της Τζουμχουριέτ που τινάζει την Τουρκία στον αέρα και θα οδηγήσει στον ίδιο τον διαμελισμό της, σαν Φιλοτζιχαντιστικό Κράτος....


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου