ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ SU-24! Βίντεο


Τουρκμένοι ισλαμιστές γαζώνουν κυριολεκτικά στον αέρα τους ηρωικούς Ρώσους πιλότους την ώρα που πέφτουν με τα αλεξίπτωτά τους δίπλα στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας, ύστερα από την κατάρριψη του Ρωσικού SU - 24 από πύραυλο τουρκικού F-16!

Σε βίντεο που έδωσαν οι πιστοί και φανατικοί σύμμαχοι των Τούρκων, οι Τουρκμένοι της Συρίας, φαίνεται να γαζώνουν στον αέρα τους Ρώσους πιλότους, που μόλις είχαν εγκαταλείψει επιτυχώς το φλεγόμενο Σουχόι! Αλλά όπως φαίνεται και σε άλλο βίντεο παρακάτω, o ένας εκ των δύο δεν πάτησε ζωντανός στη γη, για την ελευθερία της οποίας πολέμησε εναντίον στο φανατικό Ισλάμ και την Τουρκάλα μάνα του! Ο άλλος όμως διασώθηκε τελικά...

ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν λίγο ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν επιβεβαίωσε ότι το ρωσικό Su-24 καταρρίφθηκε από τους "συμμάχους των τρομοκρατών", δηλαδή τους Τούρκους, ενώ ήταν εντός της Συρίας, αφού πράγματι έπεσε 4 χιλιόμετρα από την τουρκο-συριακή μεθόριο:
«To SU-24 κατερρίφθη από πύραυλο τουρκικού F-16 και πραγματοποιήθηκε ενώ το ρωσικό μαχητικό πετούσε 1 χλμ μακριά από τα τουρκικά σύνορα, συνεπώς δεν συνιστούσε σε καμία περίπτωση, απειλή για την Τουρκία» και αφού τόνισε ότι πρόκειται για "πισώπλατη μαχαιριά" πρόσθεσε με οργή και νόημα:
"Η φρικαλεότητα που διέπραξε η Τουρκία δεν θα μείνει αναπάντητη»!




Η πτώση του φλεγόμενου ρωσικού SU-24


Ισλαμιστές γύρω από το ματωμένο σώμα του Ρώσου πιλότου, να λυπούνται που δεν μπόρεσαν να τον κάψουν ζωντανό...

Οι δηλώσεις οργής Πούτιν κατά τη συνάντησή του με τον Βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου