ΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΦΙΛΗΣ! Τι έκαναν οι Τούρκοι!


Μόνο σε μια τραγική χώρα, που την κυβερνά μια τραγική Κυβέρνηση, την οποία έχει ψηφίσει (με 50% αποχή) ένας τραγικός, επιλήσμων και απελπισμένος λαός, ο Υπουργός Παιδείας δεν θα είχε απολυθεί κακήν κακώς από τη θέση του, αρνούμενος τη Γενοκτονία του λαού του από άλλη γειτονική χώρα!

Μόνο στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ (Ανεύθυνοι Έλληνες;) ο Υπουργός Παιδείας θα συνεχίζε να κάθεται στην καρέκλα του, αρνούμενος τους 353.000 νεκρούς του Πόντου, τα τάγματα θανάτου, τις σφαγές, τους βιασμούς, τις ομαδικές εκτελέσεις και ολοκαυτώματα των Τούρκων κατά του Ελληνισμού, που θρηνεί 1.500.000 συνολικά θύματα Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολής! Χώρια η άγνωστη Γενοκτονία του Θρακικού και Μακεδονικού Ελληνισμού από τους Βουλγάρους! 

Ο τραγικός Υπουργός Παιδείας που έβαλε στόχο να καταργήσει τα Ορθόδοξα Θρησκευτικά από τα Σχολεία, στοχεύει τώρα ολοκάθαρα και την Ελληνική Ιστορία, εξαφανίζοντας την ιστορικά επιβεβαιωμένη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, θυμίζοντας τη Ρεπούση και τον "συνωστισμό" της Σμύρνης...

Ο Φίλης, υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Σταρ (2-11-2015), ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία στον Πόντο, ενώ για να μπερδέψει τον κόσμο, πρόσθεσε ότι συνέβη "Εθνοκάθαρση"¨...

Όμως  διεθνώς νομικά αναγνωρισμένος όρος "Εθνοκάθαρση" δεν υπάρχει, αλλά μόνο ο διεθνώς νομικά αναγνωρισμένος όρος "Γενοκτονία" η οποία αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και προβλέπονται απόδοση ευθυνών και  ποινές! 

Πάντως στη μεν Γενοκτονία έχουμε αποτέλεσμα άμεσους κυρίως μαζικά νεκρούς, στην δε λεγόμενη Εθνοκάθαρση έχουμε διωγμό και διωγμένους χωρίς άμεσα μαζικά νεκρούς...



Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
Στην "Σύμβαση για την Πρόληψη και Καταστολή του Εγκλήματος της Γενοκτονίας" του  ΟΗΕ - που αποδέχεται και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης - στο Άρθρο 2, ορίζεται το τι θεωρείται Γενοκτονία, για να το μάθει και ο Υπουργός Παιδείας:

"Άρθρον ΙΙ.- Εις την παρούσαν Σύμβασιν ως γενοκτονία νοείται οιαδήποτε εκ των κατωτέρω πράξε­ων, ενεργουμένη με την πρόθεσιν ολικής ή μερικής καταστροφής ομάδος, εθνικής, εθνολογικής, φυλετι­κής ή θρησκευτικής, ως τοιαύτης : α) Φόνος των μελών της ομάδος. β) Σοβαρά βλάβη της σωματικής ή διανοητικής ακεραιότητος των μελών της ομάδος. γ) Εκ προθέσεως υποβολή της ομάδος εις συνθήκας διαβιώσεως δυναμένας να επιφέρωσιν την πλή­ρη ή την μερικήν σωματικήν καταστροφήν αυτής. δ) Μέτρα αποβλέποντα εις την παρεμπόδισιν των γεννήσεως εις τους κόλπους ωρισμένης ομάδος. ε) Αναγκαστική μεταφορά παίδων μιας ομάδος εις ετέραν ομάδα"

Βάση των ορισμών και περιπτώσεων αυτών, στον Πόντο έχουμε καθαρή, φρικτή και εκ προθέσεως και κατ΄ εξακολούθηση Γενοκτονία του Ελληνισμού! Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στην παρακάτω γραπτή καταγγελία των κορυφαίων  Ελλήνων Διανοουμένων της εποχής εκείνης προς τη διεθνή κοινότητα, τον Νοέμβριο του 1921, για να πάρει μια μόνο εικόνα της τρομακτικής Γενοκτονίας που αρνείται ο Φίλης και τον διατηρούν ακόμη Υπουργό -Συνήγορο του Κεμάλ!


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ, 22 Νοεμβρίου 1921
"Μετά βαθυτάτης συγκινήσεως οι συγγραφείς και καλλιτέχναι της Ελλάδος απευθύνονται προς τους διανοουμένους του πεπολιτισμένου κόσμου όπως γνωστοποιοήσουν εις αυτούς την τραγωδίαν χιλιάδων οικογενειών του Ελληνικού Πόντου. Ξηρά, εξηκριβωμένα και αναμφισβήτητα τα γεγονότα είναι τα εξής:

Οι Τούρκοι εφόνευσαν όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της πόλεως Μερζιφούντος, αφού την ελεηλάτησαν και την επυρπόλησαν. Τους προσπαθήσαντας να διασωθούν ετυφέκισαν και εθανάτωσαν καταλαβόντες τας διόδους.

Μετετόπισαν όλον τον άρρενα πληθυσμόν των πόλεων Τριπόλεως, Κερασούντος, Ορδούς, Οινόης, Αμισού και Πάφρας και καθ΄ οδόν κατέσφαξαν τους πλείστους εξ αυτών.

Έκλεισαν εντός του ναού του χωρίου Ελεζλη εν Σουλού - Τερέ 535 Έλληνας και τους κατέσφαξαν διασωθέντων μόνον τεσσάρων. Πρώτους έσφαξαν 7 ιερείς διά πελέκεως προ της θύρας του ναού.

Απηγχόνησαν εν Αμασεία 168 προκρίτους Αμισού και Πάφρας.

Εβίασαν όλας ανεξαιρέτως τας γυναίκας, τας παρθένους και τα παιδία των άνω πόλεων, τας ωραιοτέρας δε παρθένους και νέους έκλεισαν εις τα χαρέμια. Πλείστα βρέφη εφόνευσαν, σφενδονίζοντες αυτά κατά των τοίχων.

Οι υπογεγραμμένοι θέτουσι τα ανωτέρω υπ΄ όψιν των διανοουμένων της Ευρώπης και της Αμερικής θεωρούντες ότι όχι μόνον τα γεγονότα ταύτα αλλά και η ανοχή αυτών αποτελεί πένθος της ανθρωπότητος

Αθήναι, 22 Νοεμβρίου 1921

Αννινος Χ., Αυγέρης Μ., Βλαχογιάννης Ι., Βώκος Γερ., Γρυπάρης Ι., Δούζας Α., Δροσίνης Γ., Ζάχος Α., Θεοδωροπούλου Αύρα, Θεοτόκης Κ., Ιακωβίδης Γ., Καζαντζάκης Ν., Καζαντζάκη Γαλ., Καμπάνης Αρ.,Καμπούρογλους Δ., Καρολίδης Π., Κόκκινος Δ., Κορομηλάς Γ., Μαλακάσης Μ., Μαλέας Κ., Μέναδρος Σ., Νικολούδης Θ., Νιρβάνας Π., Ξενόπουλος Γρ., Παλαμάς Κ., Παπαντωνίου Ζ., Παράσχος Κ., ΠασαγιάννηςΚ., Πολίτης Φ., Πωπ Γ., Σικελιανός Αγγ., Σκίπης Σ., Στρατήγης Γ., Ταγκόπουλος Δ., Τσοκόπουλος Γ., Φυλλύρας Ρ., Χατζιδάκις Γ., Χατζόπουλος Δ., Χορν Π., Σβορώνος Ι…"!

Αλλά αυτά δεν πρέπει να τα διδάσκονται τα Ελληνόπουλα, μην ξυπνήσουν και μάθουν τι έγινε, τι τα κρύβουνε, πόσο τα κοιμίζουν, για να είναι η νέα σκλαβιά τους απόλυτη και άλυτη για πάντα!
Όμως και αυτό "Γενοκτονία" είναι! Η "Γενοκτονία της Μνήμης"!

Περιμένουμε την παραδειγματική αποπομπή του Υπουργού και τη δημόσια συγνώμη του Πρωθυπουργού για την ολέθρια επιλογή του!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ







Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου