30.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


Θεσσαλονίκη 1-11-2015: Αποστομωτική απάντηση δίνει για άλλη μια φορά στους κάθε είδους, κακοπροαίρετους συνήθως, επικριτές της η Εκκλησία μας και το Άγιον Όρος, με την χρηματική βράβευση 600 αριστούχων παιδιών οικογενειών του δραστήριου Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης "οι Άγιοι Πάντες"!


Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ο πατήρ Γερβάσιος Ραπτόπουλος με την Αδελφότητα "Οσία Ξένη", είναι οι χορηγοί των χρηματικών βραβείων 600 παιδιών πολυτέκνων, που παρά τις δυσκολίες, την Κρίση και τη γενική διάλυση, με πίστη και ελπίδα στον Θεό και πολύ προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν να αριστεύσουν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Θεσσαλονίκης! 
Γεμάτα ευσέβεια τα περισσότερα, με αρχές και αξίες, με Πίστη και Πατρίδα, με αγάπη και σεβασμό σε οικογένεια και συνάνθρωπο, αποτελούν τη μοναδική και τελευταία ελπίδα της Ελλάδας... 



Την όμορφη σημερινή εκδήλωση Βράβευσής τους στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ που παραχωρήθηκε ευγενικά, άνοιξε η υπέροχη, διεθνώς καταξιωμένη και βραβευμένη Παιδική Χορωδία του Ι. Ναού Αγίων Κυρίλλων και Μεθοδίου, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Έμμας Μελιγκοπούλου!







ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
 Ο δυναμικός Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης "οι Άγιοι Πάντες", Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, κατήγγειλε την εχθρική στάση της Πολιτείας και της Κυβέρνησης κατά των Πολυτέκνων, αναφέροντας ότι Πολύτεκνος με 14 παιδιά πληρώνει ίδιο φόρο με άγαμο χωρίς παιδί, ενώ Πολύτεκνος με 10 παιδιά, πληρώνει ΕΝΦΙΑ σε σπίτι που πήρε από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και είναι 150 μέτρα λόγω των 10 παιδιών.... Χώρια η μεγάλη αδιαφορία της πολιτείας για τις Μεταγραφές Πολυτέκνων, που δεν της κοστίζουν τίποτα...

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΕΚΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ
Ο κ. Θεοτοκάτος έκρουσε ηχηρά τον κώδωνα του κινδύνου για τον επαπειλούμενο Δημογραφικό Θάνατο της χώρας, τονίζοντας ότι με την Κρίση γεννήθηκαν 58.000 Έλληνες λιγότεροι, με τους θανάτους να υπερτερούν κατά πολύ! Είναι σαν να χάθηκε τόνισε μια ολόκληρη πόλη ελληνικού πληθυσμού και κανείς δεν πενθεί και δεν προβληματίζεται!

Ήδη, συνέχισε, με τα στοιχεία των πρώτων μηνών που έχουμε φέτος, οι θάνατοι είναι κατά 5.000 περισσότεροι από τις γεννήσεις (το 2013 είχαμε 17.660 θανάτους περισσότερους από τις γεννήσεις)...

Την ίδια ώρα χιλιάδες Μουσουλμάνοι μπαίνουν στην Ελλάδα, άλλοι φεύγουν άλλοι μένουν, ενώ είναι περίεργο, συμπλήρωσε αναφερόμενος σε άρθρο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, ότι ενώ είναι μουσουλμάνοι δεν πηγαίνουν σε καμμία από τις πλούσιες Μουσουλμανικές χώρες όπως Εμιράτα, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, αλλά προωθούνται πολλές φορές με τη βία προς την Ευρώπη. Οι 8 στους 10 μάλιστα είναι άνδρες νέοι στην ηλικία... (Και το Ισλαμικό Χαλιφάτο είχε προαναγγείλει ότι θα γεμίσει 500.000 Ισλαμιστές "πρόσφυγες" την Ευρώπη...)

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ
Και η Ελλάδα αργοπεθαίνει, τιμωρώντας και εκδικούμενη τους Έλληνες Πολυτέκνους, οι οποίοι είναι στο στόχαστρο των ξένων δανειστών, επειδή κρατούν ακόμη όρθια Πατρίδα και Ορθοδοξία, δηλαδή τον αυθεντικό Ελληνισμό, που αποτελεί και το μεγάλο εμπόδιο για τα τοπικά και διεθνή σχέδιά τους...

Και η απόδειξη γι΄ αυτό είναι πως στις δικές τους χώρες οι Δανειστές, υπερπροστατεύουν και φυλούνε σαν τα μάτια τους τους δικούς τους Πολυτέκνους, με τεράστια επιδόματα, ύψους κανονικού μισθού και πολύ μεγάλες παροχές και διευκολύνσεις, για να διατηρηθούν σαν λαοί και έθνοι!
Οι Ορθόδοξοι όμως Έλληνες Πολύτεκνοι πρέπει να εκλείψουν...
Αλλά ευτυχώς υπάρχει και η Εκκλησία μας, η αληθινή και στοργική μάνα του Έθνους!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ









Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου