ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ!



Ποιος να το πίστευε ότι ο υβριστής της Ορθοδοξίας και των αγίων Λειψάνων, θα γινόταν Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας, όταν μόλις πριν μερικούς μήνες, τον Μάιο του 2015 και με αφορμή την υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, ο Νίκος Φίλης, αποκαλούσε "μορφή ειδωλολατρίας" την επίσκεψη των αγίων λειψάνων σε Νοσοκομείο, κάνοντας λόγο και για "εμπόριο λειψάνων"!

Απαράδεκτες δηλώσεις Νίκου Φίλη 11-5-2015

Ο κύριος Φίλης, ο Διευθυντής από το 2008 της Εφημερίδας "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί πάντως στο νέο του γραφείο, για όσες μέρες θα είναι Υπουργός Παιδείας (;), να διαβάσει πώς στην Παλαιά Διαθήκη τα λείψανα (οστά) του Αγίου Προφήτη Ελισσαίου ανέστησαν νεκρό (Βασιλειών Δ΄, 13, 20-21) και πώς στις Πράξεις των Αποστόλων, ακόμη και η σκιά του Πέτρου (5,12-16), αλλά και μαντήλια ή περιζώματα (ζωνάρια) από το σώμα του Παύλου (19,11-12) εθεράπευαν θαυμαστά όλους τους ασθενείς και όλες τις ασθένειες! Με την ενοικούσα σε αυτά Χάρη του Αγίου Πνεύματος... Δηλαδή με τη Χάρη του Θεού!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ
Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ο νέος Υπουργός Παιδείας, έχει ανάγκη πριν καθίσει στα
Υπουργεία, να καθίσει πρώτα στα Θρανία και να κάνει μάθημα Θρησκευτικών! Για να μάθει τι είναι Ορθοδοξία, τι είναι Αθεΐα της οποίας είναι θύμα και τι Ειδωλολατρεία με τη  οποία καθυβρίζει την Πίστη μας, από άγνοια φυσικά του ορθού.

Όπως είπε δε χθες βράδυ κάποιος Ιερέας, σε μια αγρυπνία στη Θεσσαλονίκη, "ας προσευχηθούμε γονατιστοί στην Παναγιά μας, να ελεηθεί και να φωτιστεί ο νέος Υπουργός Παιδείας Φίλης, για να σωθεί και να μην χαθεί η ψυχή του"...
Αυτό είναι Ορθοδοξία! Η αγάπη και η προσευχή για τον άλλο, ακόμη και εάν είναι ο πλέον ενάντιος...

Αλλά από την άλλη, η Άγνοια δεν μπορεί να ηγείται της Παιδείας μας! Η Παιδεία μας πρέπει να ηγείται της Αγνοίας, ώστε να την μετατρέψει σε Γνώση και κυρίως σε Αρετή! Για να φύγει το Σκότος και να έρθει το Φως! Και το Φως του Κόσμου είναι ο Χριστός!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου