ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!


ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΝ "ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΟΥ! (Ανακοίνωση Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα 1-9-2015 μ.Χ.)

Στο Νοσοκομείο έστειλαν χθες την Κατερίνα Περιστέρη (31-8-2015) η στεναχώρια, το άγχος και η υπερκόπωση, μέσα στο κλίμα γενικού πολέμου που της κήρυξαν ο Σύριζα, η Αυγή του και το βαθύ αντεθνικό σκοτάδι του, μαζί με το  μίσος κάποιων για τη Μακεδονία μας, αλλά και η αντιζηλία  κάποιων άλλων για το τεράστιο και πρωτόγνωρο Μνημείο, που ανακάλυψε με την αξίνα της και την αξία της η μεγάλη μας Αρχαιολόγος, αποτέλεσμα της επίπονης και σκληρής εργασίας και μελέτης της! (δείτε εδώhttp://noiazomaiblog.blogspot.gr/2015/08/blog-post_11.html

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με ενοχλήσεις στην καρδιά και έντονη αδιαθεσία, ενώ ετοίμαζε τα τεκμηριωμένα και αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν πως είναι Μακεδονικό, δηλαδή Ελληνικό το Μνημείο και όχι Ρωμαϊκό, όπως θέλουν κάποιοι και κάποιες, για να το και την ακυρώσουν!

Η μεγάλη αυτή καρδιά, που τόσο πόλεμο έχει δεχθεί, κουράστηκε! Πικράθηκε! Αηδίασε όπως όλοι μας από τον τόσο μικροπρεπή και άθλιο πόλεμο που της γίνεται, ενώ πριν λίγες μέρες, με Ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα (δείτε εδώ), είχε καταγγείλει επικείμενο Πραξικόπημα κατά της θαρραλέας Αρχαιολόγου των Σερρών, από το σύστημα "Αθήνα" και από το σύστημα "ΣΥΡΙΖΑ", επειδή δεν μπορούν να συγχωρέσουν την άφιξη ενός Έλληνα Πρωθυπουργού στην Αμφίπολη (Σαμαράς) και δεν μπορούν να συγχωρέσουν ότι όλη η Ελλάδα και ολόκληρος ο κόσμος, μίλησε πάλι για Μακεδονία, πάλι για Μέγα Αλέξανδρο, πάλι για Ρωξάνη, πάλι για μια Ιστορία Αθάνατη και Δοξασμένη και Ελληνική!  http://noiazomaiblog.blogspot.gr/2015/08/blog-post_14.html

Μα αυτή η ίδια καρδιά, θα βρει και πάλι τη δύναμη και την ψυχή της, γιατί όλοι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ θα αποδώσουμε "Δικαιοσύνη"!

Και αποδίδουμε ταυτόχρονα τιμή, σεβασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη στην Κατερίνα Περιστέρη, που μόνη, σε πείσμα όλων και πέρα από κάθε "αθηνοϋπουργική" λογική, πέρα από κάθε αρχαιολόγο-βεντέτα ή "ντίβα", έσκαψε στα ύφαλα του λόφου και βρήκε τον τεράστιο και πρωτόγνωρο περίβολο και το τεράστιο Μνημείο, με τις πελώριες σφίγγες, με τις εξαίσιες Μαινάδες/"Καρυάτιδες" και με το ανυπέρβλητο ψηφιδωτό!

Κουράγιο Κατερίνα της Μακεδονίας! 
Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την Αλήθεια! 
Κανείς δεν μπορεί να κρύψει πια το μεγαλειώδες Μνημείο που ανακάλυψες! 
Και κανείς τους δεν μπορεί να κρυφτεί για όσα λέει ή κάνει, εκεί, στη "Σατραπεία" των Δαρείων...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.facebook.com/worldmacedonia
https://twitter.com/WORLDMACEDONIA



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου