"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ CNN ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!


 Ακόμη και το δράμα των προσφύγων και χιλιάδων εγκλωβισμένων, διψασμένων και πεινασμένων παιδιών που βρίσκουν καταφύγιο στην αληθινή και αυθεντική Μακεδονία, εκμεταλλεύεται το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ προκειμένου να διαστρέψουν την ιστορική αλήθεια και να πληγώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, που καταβάλουν πέρα από τα όρια προσπάθειες φιλοξενίας, χωρίς υποδομές και χωρίς χρήματα, εν μέσω της 5χρονης οικονομικής κρίσης.

Η Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Πολιτισμού και της Ανθρωπιάς, δεν θα επιτιθόταν όμως ποτέ σε παιδιά και γυναίκες, σε απεγνωσμένους πατέρες και ανυπεράσπιστους ανθρώπους!

Ο Μέγας Αλέξανδρος και οι αληθινοί Μακεδόνες με την ελληνική τους παιδεία και γλώσσα, εκπολίτισαν την Ανατολή, πρόσφεραν Δημοκρατία σε όλες τις Πόλεις και σιγουριά, εξασφάλιση και ειρήνη σε Συρία, Ιράκ, Περσία, Αίγυπτο, Πακιστάν και Αφγανιστάν, αφήνοντας αξεπέραστη φήμη, ευγνωμοσύνη και ευημερία στους λαούς και την ιστορία! Εξασφάλισαν τους λαούς και δεν εξαφάνισαν τους λαούς!

Οι ψευτοπρόσωποι όμως των Σκοπίων και οι Ψευταλέξανδροι, ακόμη και εδώ αποκαλύπτονται πραγματικά, ρίχνοντας δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πλαστικές σφαίρες σε παιδιά, γυναίκες και πατέρες, που νομίζουν πως αντίκρυ η "Μακεδονία" τους επιτίθεται!
Αλλά η Μακεδονία τους φιλοξενεί! Εδώ και όχι εκεί! Σε Ειδομένη και αλλού και όσο μπορεί τους βοηθά, τους ξεδιψά και τους κοιμίζει...

Η Μακεδονία δεν είναι τα Σκόπια!
Η Μακεδονία είναι η Ελλάδα του Βορρά!
Είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες του Μεγαλέξανδρου και του Φιλίππου! Των Αιγών, της Πέλλας, της Πύδνας, της Αμφίπολης! Της Θεσσαλονίκης, του Αποστόλου Παύλου, του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Όρους! Της Χαλκιδικής, των Ευζώνων, της Ειδομένης.

Η Μακεδονία που δυσφημεί με τέτοια προκλητική αμάθεια το CNN, αγνοώντας όχι μόνο την στοιχειώδη ιστορία, αλλά και την στοιχειώδη γεωγραφία, γελοιοποιώντας το κύρος και την αξιοπιστία του!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.facebook.com/worldmacedonia
https://twitter.com/WORLDMACEDONIA



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου