ΟΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ιστορικές ρήσεις που δικαιώθηκαν απόλυτα


 Ο γνωστός πολιτικός, κοινωνιολόγος και συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ένα ίσως από τα μεγαλύτερα πολιτικά κεφάλαια της Ελλάδας, ο μόνος πολιτικός τον οποίο εμπιστευόταν και θαύμαζε ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο άνθρωπος που ξεκίνησε μόνος κάποτε και κατάφερε να καθιερώσει και στην Ελλάδα και διεθνώς πλέον την Αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας, ο οραματιστής της πόλης Ρωμανίας στη Θράκη που θα είχε ανασχέσει την τουρκική προπαγάνδα και την δημογραφική καταστροφή, ο συγγραφέας της περίφημης Αγροφιλίας για μια νέα Αγροτική Αναγέννηση, ο στοχαστής της Πολυκεντρικής Ελλάδας, ο πολιτικός άνδρας που το 1996 προέβλεψε με εκπληκτική ακρίβεια την Γερμανοποίηση της Ελλάδας (Μνημόνια), είχε από πολύ νωρίς αποδομήσει πλήρως και την Αριστερή Αυγή δηλαδή τον Σύριζα και την Χρυσή Αυγή δηλαδή τον νεοΝαζισμό, με δύο ρήσεις του που πέρασαν πια στην Ιστορία!



ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ"

 Μετά το "θρίλερ" του 2015, με το Δημοψήφισμα του ΟΧΙ που αμέσως έκαναν ΝΑΙ, του κλεισίματος των Τραπεζών και την παραίτηση Τσίπρα (βράδυ 20-8-2015) για διενέργεια νέων Εκλογών, ο Μιχάλης Χαραμπίδης είχε δηλώσει την επομένη (21-8-2015) για τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινό:

 "Όταν τις καθυστερημένες, χωριστές από την κοινωνία και την οικονομία Σταλινικές γιάφκες, τις συντηρείς, τις ονομάζεις και τις παρουσιάζεις ως πολιτικό κόμμα.

 Όταν τις κάνεις αντιπολίτευση παρ΄ όλο που είναι απαίδευτες και μετά Κυβέρνηση τότε εγκληματείς εις βάρος της χώρας"!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ"

 Για την Χρυσή Αυγή και τον άθλιο ρόλο της, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είχε πει από τον Οκτώβριο του 2013 και πάλι "προφητικά":

"Η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον αυτή είναι τα προϊόντα, τα πιλοταρισμένα δημιουργήματα μιας εξαρτημένης από τους ξένους και τις τοπικές μαφίες μπλοκαρισμένης και ελεγχόμενης εξωθεσμικά Δημοκρατίας...

 ...Την δημιούργησαν για να συκοφαντήσουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα εδώ, στην Ευρώπη, Διεθνώς. Ελληνικότητα ίσον Χρυσή Αυγή. Πολλά μάλιστα παπαγαλάκια, απόγονοι και συνεχιστές αποικιοκρατικών, ναζιστικών και ληστρικών ομάδων εκτός Ελλάδος συγχρονίστηκαν μαζί τους.

 Την δημιούργησαν για να καλύψουν τον δεξιοαριστερό Κεμαλοφασισμό τους. Αυτήν την μεταπολιτευτική ευλογιά που κατέλαβε τους εκπαιδευτικούς και τους πολιτικούς θεσμούς. Αποτέλεσε τον νέο μηχανισμό γεωπολιτικής και γεωπολιτισμικής εξάρτησης της χώρας

 Ένα μέρος του ανθρώπινου υλικού, του προσωπικού που στρατολογήθηκε ήταν «αριστερό», «σοσιαλιστικό», «κομμουνιστικό». Οι μεν λατρεύουν τον Κεμάλ. Οι δε τον Χίτλερ. Έχουμε δηλώσεις λατρείας προς τον Κεμάλ αρχηγών «κεντροαριστερών κομμάτων» εκτός από τα προσκυνήματα.

 Δυστυχώς για όλους αυτούς ο κριτής είναι η ιστορία"!

ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ

 Τα λόγια του Μιχάλη Χαραλαμπίδη δεν είναι ποτέ τυχαία... Απόδειξη πως από το 1996 ακόμη, είχε δει με το πολιτικό αισθητήριό του την τραγική κατάληξη της "τουρκομπαρόκ" Ελλάδας του 2010, που θα καταντούσε όπως είχε πει, ή ένα Τουρκικό Βιλαέτι ή ένα Γερμανικό Κρατίδιο, όπως είδαμε όλοι έκπληκτοι να συμβαίνει με την προσφυγή Γιωργάκη το 2010 στο ΔΝΤ και την Γερμανοκρατούμενη Τρόικα του Σόιμπλε και της Μέρκελ! 

  Και μάλιστα αυτή τη φορά να την υπηρετεί πιστή ορντινάντσα ο ...ψευτοαντιμνημονιακός φον ΣΥΡΙΖΑ...


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. me afto pou lete diladi ta tote kibernonta komata nea dimokratia kai pasok kserane pou mas pigenane apo tin xounta kai meta douli tis europis kai proxorisane sto sxedio afto i apoliti prodosia

    ΑπάντησηΔιαγραφή