ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ: ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!


 "Θα προσπαθήσουμε να εκφράσουμε το 62% που ψήφισε ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα" τόνισε στην πρώτη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του νέου Αντιμνημονιακού Κόμματος "Λαϊκή Ενότητα" Παναγιώτης Λαφαζάνης, που έχει αποδειχθεί αγνός και πιστός στις ιδέες του αγωνιστής, ο οποίος εγκατέλειψε Υπουργείο και αξιώματα και εξουσία και δεν δίστασε να σχίσει τον ίδιο τον Τσίπρα που κορόιδεψε λαό και χώρα και μας έριξε σε νέο, σκληρό και αδιέξοδο υφεσιακό Μνημόνιο.
"Το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε" υπογράμμισε ο Λαφαζάνης, στο πλάι του Στρατούλη, ζητώντας ένα λαϊκό μέτωπο για την κατάργηση των Μνημονίων, την Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του Χρέους, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την κοινωνικοποίηση των Τραπεζών και ένα δίκαιο κοινωνικά φορολογικό σύστημα, επειδή δεν μπορεί να γινόμαστε συνεχώς θύματα εκβιασμών, όπως είπε, ακόμη και εάν χρειαστεί να φύγουμε από την Ευρωζώνη, αλλά με σχέδιο και Πρόγραμμα!

Η Λαϊκή Ενότητα, είναι το τρίτο πλέον Κόμμα, με 25 Βουλευτές και αναμένεται σωρεία ακόμη προσχωρήσεων, αλλά και συμμαχιών με άλλα πρόσωπα και δυνάμεις.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου