"ΓΚΑΡΑΖ" ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!


ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ 28-5-2015: Σε νέα πρόκληση προβαίνει ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, με προσωπικό μήνυμά του στο twitter, αποκαλώντας "γκαράζ" την Εκκλησούλα του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες Χειμάρρας Βορείου Ηπείρου, την οποία ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα να γκρεμίζουν συνεργεία του αγαπημένου του νέου "Δημάρχου"!


ΡΑΜΑ 1: "ΓΚΑΡΑΖ" Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
Η αρχική Εκκλησία είχε γκρεμισθεί το 1972 από τον αντίθεο Χότζα και οι πέτρες της χρησιμοποιήθηκαν για να φτιαχτεί ...υδραγωγείο, ενώ μόλις το 1992 οι Έλληνες γηγενείς Ορθόδοξοι κάτοικοι, με χίλιους κόπους και φτώχεια κατάφεραν να φτιάξουν μια νέα στη θέση της, την οποία τώρα ξεκίνησε να κατεδαφίζει το καθεστώς Ράμα! Το καθεστώς ενός νέου ανθέλληνα και φιλότουρκου Χότζα, που αποκαλεί "γκαράζ" την Εκκλησούλα του Αγίου Αθανασίου, για να την κατεδαφίσει γρηγορότερα, ενώ είναι χώρος λατρείας της Ορθοδόξου Εκκλησίας Αλβανίας!

Αλλά ο Ελληνισμός ξέρει καλά εδώ και αιώνες, πως όλοι οι Τύραννοι, όλοι οι Κατακτητές, όλοι οι εγχώριοι Εφιάλτες, το πρώτο και κύριο που πολεμούν για να μας αφανίσουν και να μας κάμψουν, είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, οι Ναοί, τα Μοναστήρια, οι Ιερείς μας! Γιατί αυτά τους εμποδίζουν πάντα! Γιατί αυτά μας γεμίζουν εκ Θεού δύναμη! Γιατί αυτά τους νικούν και θα τους νικούν αιωνίως, δίνοντάς μας εξουσία "να πατάμε επί όφεων και σκορπιών" και τίποτα να μην μας εξοντώνει!

ΡΑΜΑ 2: ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σε άλλο πάλι τουίτ του, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με της αντιδράσεις της ελεύθερης Ελλάδας για τον γκρέμισμα του Ιερού Ναού, ο Έντι Ράμα απαντά:
«Το κάνανε συχνά στο παρελθόν, το κάνουν ακόμα, αλλά πιο σπάνια. Θα τους χρειαστεί λίγος ακόμη χρόνος να το συνειδητοποίησουν»!
Με άλλα λόγια "να το συνηθίσουμε" ότι θα γκρεμίζουν και θα κλείνουν Εκκλησίες, κάνοντας Εθνοκάθαρση, όπως εκείνη που έκαναν οι Αλβανοί στο Κοσσυφοπέδιο κατά των Σέρβων!

Αλλά δεν θα το συνηθίσουμε κύριε Ράμα...
Γιατί και ο Ελληνισμός έχει πολλά Ράμματα για τη γούνα σας...
Τα δικαιώματα της Βορείου Ηπείρου είναι ανοικτά επισήμως στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών των 4 Μεγάλων Δυνάμεων, νικητριών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι ΗΠΑ, Αγγλίας, Ρωσίας, Γαλλίας...
Και η συγκυρία έρχεται, επειδή κάτι Ράμα την φέρνουν τάχιστα...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δείτε σχετικά

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου