ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!


Δύο άνθρωποι-σύμβολα για την νεότερη Ελλάδα, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος, θα κρίνουν με τη στάση τους το αποτέλεσμα των Εκλογών!

Το τι θα πράξουν θα έχει μεγάλη και βαρύνουσα σημασία για τους πολίτες της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της Αντιμνημονιακής στάσης, για όλους ειδικότερα τους ψηφοφόρους του Σύριζα που προδόθηκαν από Τσίπρα, αλλά και για χιλιάδες αναποφάσιστους και προβληματισμένους!

Και θα έχει ιδιαίτερη σημασία το αν απλά υποστηρίξουν με μια γραπτή δήλωση ή εάν θα συμμετέχουν και οι ίδιοι προσωπικά στις Εκλογικές Λίστες και την Εκλογική μάχη, έστω και συμβολικά, αλλά ενεργά!

Εάν π.χ. Μίκης και Γλέζος κατέβουν υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας, όπως φημολογείται προς το παρόν, αλλάζουν τα πάντα στο πολιτικό βαρόμετρο και σκηνικό, καθώς θα προκληθούν σεισμικές μεταβολές και μετατοπίσεις πολιτών και πολιτικών...

Ο Μίκης πάντως πιέζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στη ΛΑΕ (ΛΑϊκή Ενότητα) και να γίνει ο μεγάλος Αρχηγός του ΟΧΙ, το οποίο ο ίδιος ξεκίνησε τότε, μαζί με Κασιμάτη και έπειτα Γλέζο...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου