ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ!


 Ο γνωστός κολυμβητής της Τουρκίας Αλπέρ Σουνάτσογλου, ισχυρίστηκε με τη βοήθεια μερικών τουρκικών ΜΜΕ, ότι κολύμπησε από τα Δίδυμα της Μικράς Ασίας απόσταση 5 χλμ., αποβιβάστηκε στο φρουρούμενο σαν αστακός ελληνικό Φαρμακονήσι και ύψωσε την Τουρκική Σημαία, διαμαρτυρόμενος για την Ελληνική "κατοχή" των νησιών του Αιγαίου!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Όπως αποδεικνύει όμως το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ πρόκειται για ένα ακόμη καλοστημένο παραμύθι των Τούρκων, προκειμένου να προκαλέσουν ένταση και εντυπώσεις, εν όψει και των νέων κρίσιμων Τουρκικών Εκλογών!

Ο Αλπέρ Σουνάτσογλου ποτέ δεν έφτασε κολυμπώντας στο Φαρμακονήσι που φυλούν 60 πάνοπλοι Έλληνες Κομμάντο, τρία σκάφη, ηλεκτρονικά συστήματα και παρατηρητήρια, για τον απλούστατο λόγο, ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φωτογραφήσει εκεί μόνος τον εαυτό του και μάλιστα με κινητό μέσα από την θάλασσα!

ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ
Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι τραβήχτηκαν από άλλο άτομο που συνόδευε τον Σουνάτσογλου και μάλιστα όταν αυτός ήταν στα βράχια! Δηλαδή οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα από τη θάλασσα, χωρίς να έχει σταγόνες η κάμερα. Τραβήχτηκαν επομένως από βάρκα-σκάφος!

ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ...
Πράγματι, στην έρευνά μας, ανακαλύψαμε ότι την Πέμπτη 20 Αυγούστου που υποτίθεται ότι ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα ο Σουνάτσογλου από τα Μικρασιατικά Δίδυμα, υπάρχει φωτογραφία ενός φουσκωτού που τον περιμένει, τραβηγμένη από το ίδιο κινητό! Αυτό ακριβώς είναι και το σκάφος από όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες!

Αν λοιπόν έφτανε ποτέ στο Φαρμανονήσι, δεν θα έφτανε ποτέ κολυμπώντας μόνος του, αλλά με συνοδεία σκάφους, το οποίο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην γίνει αντιληπτό από την άγρυπνη φρουρά μας, μέσα σε άπλετο μάλιστα φως αλλά και ήχο εξωλέμβιας μηχανής που ακούγεται από μακριά!

Η απόβαση λοιπόν στήθηκε σε κάποια μικρασιατική ακτή ή νησίδα, όπου τραβήχτηκαν οι προβοκατόρικες φωτογραφίες, για να προκαλέσουν ένταση και εντυπώσεις! Όπως είχε γίνει και με τις δήθεν φωτογραφίες των τούρκων κομμάντος στα Ίμια, που είχαν τραβηχτεί σε τουρκικές βραχονησίδες!


 ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ
Περαιτέρω έρευνά μας δειχνει πως ο Τούρκος Κολυμβητής και η δήθεν ενέργειά του, δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο ίδιος είναι θερμός οπαδός των Γκρίζων Λύκων, όπως αποδεικνύεται από άλλη φωτογραφία του, όπου κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων της Τουρκίας, της ακραίας εθνικιστικής οργάνωσης, που έβαζε κάποτε φωτιές στα δάση των νησιών του Αιγαίου!

Οι Γκρίζοι Λύκοι θεωρούν τουρκικά τα νησιά και ιδίως το Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, προσπαθώντας κάθε καλοκαίρι να γεννούν ζητήματα και να διατηρούν το θέμα στον "αφρό"...

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
Ο Τούρκος προβοκάτορας, ήθελε μάλιστα να έρθει πέρυσι (2014) κολυμπώντας από τη Σμύρνη στον Πειραιά και από εκεί με ποδήλατο ως τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να φτάσει και να "προσκυνήσει" στο ψευτοσπίτι του Κεμάλ, ανήμερα της 19ης Μαϊου, δηλαδή ανήμερα της μαύρης επετείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αφού 19 Μαΐου του 1919 είχε αποβιβαστεί ο Κεμάλ (Γκρίζος Λύκος) στην Σαμψούντα αρχίζοντας την Β΄ φάση της Γενοκτονίας 353.000 Ελλήνων του Πόντου!

Ο Σουνάτσογλου έψαχνε τότε Τούρκους Χορηγούς, αλλά επειδή τον ξέρουνε δεν του έδιναν μία, ούτε ο Ερντογάν και τότε ο άθλιος προβοκάτορας ζήτησε από την Ελλάδα να του κάνει τα έξοδα, για χατήρι δήθεν της "ΕλληνοΤουρκικής Φιλίας" όπως είχε πει...
Και ευτυχώς δεν δόθηκαν...

Γιατί τώρα φαίνεται τι εννοούν οι Τούρκοι όταν λένε "Φιλία"... Ή λεφτά ή αρπαγή...
Αυτά ας τα δούνε καλά κάποιοι αφελείς ή κατά το τουρκικόν κάποιοι δικοί μας "μπουνταλάδες"...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου