ΑΝΟΙΓΟΥΝ "ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ UCK ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

 
Σε ντε φάκτο Αναγνώριση του παράνομου κρατιδίου του Κοσσόβου προχώρησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛμε την πρώτη στην ιστορία επίσκεψη Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στην Πρίστινα, την συνάντησή του με τον Αρχιεγκληματία των Βαλκανίων Χασίμ Θάτσι,  την απόφαση - άκουσον άκουσον - ανοίγματος Γραφείου του Κοσσόβου στην Αθήνα, σαν ένα είδος άτυπης Πρεσβείας, αλλά και την προσφορά ελληνικής βοήθειας για ένταξη των Αλβανών Κοσσοβάρων στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.! Κάτι που ξεσήκωσε ήδη κύμα διαμαρτυριών στη Σερβία!



ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ UCK


Η επίσημη επίσκεψη του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στην Πρίστινα, είναι η πρώτη στην ιστορία
επίσκεψη Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στο Κόσσοβο, που από μόνη της αποτελεί ντε φάκτο Αναγνώριση του κρατιδίου του UCK!Πολύ περισσότερο που τους προσφέρθηκε και άνοιγμα Γραφείου (άτυπης Πρεσβείας) στην Αθήνα!



ΘΑΤΣΙ: Ο "ΧΙΤΛΕΡ" ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ


Αλλά δεν είναι μόνον αυτά τα απίστευτα που συνέβησαν στα πλαίσια ενός διπλωματικά "υψηλού" ανοίγματος, αλλά εθνικά και ηθικά καταστροφικού, καθώς το να φωτογραφίζεται ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας να σφίγγει το χέρι του Αρχιεγκληματία των Βαλκανίων Χασίμ Θάτσι, είναι από μόνο του πρόκληση, όχι μόνο προς τον Ελληνισμό και τη Σερβία που πετάχτηκε ως επάνω από το σοκ, όχι μόνο πρόκληση προς την Ορθοδοξία την οποία πολέμησε σαν σκληρός Τζιχαντιστής ο Θάτσι και οι άνθρωποί του, αλλά αποτελεί πρόκληση προς την ίδια τη Μνήμη και τη Δικαιοσύνη!


Ο Αντιπρόεδρος και ταυτόχρονα Υπουργός Εξωτερικών του Κοσσόβου Χασίμ Θάτσι, ήταν ο Αρχηγός του UCK (KLA), των δολοφόνων του Σερβικού λαού  και των Τζιχαντιστών καταστροφέων δεκάδων Εκκλησιών και Ιερών Μοναστηριών της Σερβικής Ορθοδοξίας στο Κοσσυφοπέδιο, όπως είναι το ορθό όνομα της κατεχόμενης Σερβικής Επαρχίας!

Ο Χασίμ Θάτσι, είναι ένα είδος "Χίτλερ" των Βαλκανίων, αφού υπό τις διαταγές ή την ανοχή του έχουν γίνει τα σκληρότερα και πιο απάνθρωπα εγκλήματα στα Βαλκάνια, όπως τώρα γίνονται από τους Τζιχαντιστές στη Συρία!



ΤΟ "ΦΙΔΙ" ΤΟΥ UCK


Ο Θάτσι είχε το χαρακτηριστικό κωδικό όνομα "Φίδι" και έτσι τον ήξεραν όλοι οι UCKάδες των οποίων έγινε μετά Αρχηγός το 1999



ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εν τω μεταξύ τον Ιούλιο του 1997 καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης ερήμην από Σέρβους Δικαστές στο δικαστήριο στην Πρίστινα, κατηγορούμενος για Τρομοκρατία...



 ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Το Γραφείο του Εισαγγελέα της Σερβίας στις 5 Ιουλίου 2002, κατέθεσε μήνυση κατά των Αγκίμ
Τσέκου (Διοικητής Επιτελείου UCK), Χασίμ Θάτσι και του ηγέτη της ομάδας "Ντουκαγκίν" Ραμούς Χαραντινάι στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, για το σχεδιασμό, την υποκίνηση και διάπραξη Γενοκτονίας εις βάρος της Σερβικής Κοινότητας στο Κοσσυφοπέδιο! Όλως τυχαίως και οι τρεις εγκληματίες - κεφαλές του UCK, έγιναν Πρωθυπουργοί του Κοσσόβου...

Στην παραπάνω κατηγορία της Γενοκτονίας συμπεριλαμβανόταν στοιχεία για εφαρμογή σχεδίου δολοφονίας των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου, τρομοκρατικών ενεργειών και επιθέσεων, ύπαρξη στρατοπέδων και φυλακών όπου Σέρβοι υποβάλλονταν ή αναγκάζονταν να παρακολουθήσουν φόνους, σεξουαλική κακοποίηση, βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς!

 
Επίσης κατά των παραπάνω ηγετών του UCK, περιλαμβανόταν κατηγορία για την καταστροφή και βλάβη Ορθοδόξων Εκκλησιών, Μοναστηριών και Μνημείων της Σερβικής Εθνικής Κληρονομιάς, προκειμένου να "εξαλειφθούν όλα τα ίχνη της ύπαρξης των Σέρβων στην επαρχία»!



ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Στις 16-12-2010 κατατίθεται Έκθεση του Ειδικού Εισηγητή του Συμβουλίου της Ευρώπης Ελβετού Ντικ Μάρτι, για το οργανωμένο έγκλημα στην περιοχή, με στοιχεία από πηγές του FBI και άλλες Υπηρεσίες, σύμφωνα με τα οποία ο Θάτσι εμπλέκεται σε υπόθεση Εμπορίας Ανθρωπίνων Οργάνων Σέρβων του Κοσσόβου! Παράλληλα κατηγορήθηκε για λαθρεμπόριο Όπλων και Ναρκωτικών... 



ΤΟ "ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΠΙΤΙ"


Η περίφημη Εισαγγελέας του Διεθνούς Δικαστηρίου Κάρλα Ντελ Πόντε, η δεινή διώκτης των Σέρβων, που φυλάκισε Μιλόσεβιτς και Κάρατζιτς, αποφάσισε φεύγοντας από την υπόθεση, να βγάλει λίγη από τη βρωμιά που έκρυβαν τόσα χρόνια οι Δυτικοί και ανεχόταν η ίδια, κατηγορώντας, μειώνοντας, ταπεινώνοντας και συκοφαντώντας αποκλειστικά τους Σέρβους Ορθοδόξους, παίζοντας ένα από τα άθλια παιχνίδια κατά της ανθρωπότητας και της ίδια της Δικαιοσύνης!

Στο βιβλίο της "Το Κυνήγι: εγώ και οι εγκληματίες πολέμου", η Κάρλα Ντελ Πόντε αποκαλύπτει πως η ηγεσία του Κοσόβου και ο ίδιος ο Θάτσι, έκαναν περιουσία με το εμπόριο ανθρωπίνων  οργάνων, που είχαν αφαιρεθεί από Σέρβους!

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει πως το καλοκαίρι του 1999 είχαν απαχθεί 300 νεαροί Σέρβοι από το Κόσοβο, που μεταφέρθηκαν στην Αλβανία για την αφαίρεση από το σώμα τους εσωτερικών οργάνων! Και από εκεί τα μοσχεύματα προωθούνταν στην παγκόσμια «μαύρη αγορά»!

Το ανθρώπινο σφαγείο ήταν σε ένα "Κίτρινο Σπίτι" μέσα στην Αλβανία, 15 χλμ. από το Μπούρελ! Εκεί γινόταν η αφαίρεση των οργάνων των Σέρβων, που άρπαζαν από τα σπίτια τους στο Κοσσυφοπέδιο άνδρες με στολές του UCK! Και επειδή μεταφέρονταν μέσα στην Αλβανία και στέλνονταν αεροπορικά από εκεί στους "πελάτες", εμπλέκεται και το Αλβανικό Κράτος, τα ίδια τα Τίρανα!


Η Σερβία προσπαθούσε να πετύχει από το Διεθνές Δικαστήριο έρευνα όλων αυτών των Εγκλημάτων των Αλβανών Κοσοβάρων. Γι΄αυτό το σκοπό οι Σέρβοι έδιναν στους Εισαγγελείς λεπτομερείς χάρτες των τάφων και στρατοπέδων συγκέντρωσης στο Κόσσοβο και την Βόρεια Αλβανία, τεκμήρια των απάνθρωπων βασανιστηρίων και εξόντωσης ειρηνικών κατοίκων, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών και εγκύων γυναικών! Όμως τίποτα δεν ερευνήθηκε! Δεν το επέτρεπαν οι μεγάλοι της Δύσης...

Όπως παραδέχτηκε κατόπιν εορτής στην Πρες του Βελιγραδίου η ίδια η Κάρλα Ντελ Πόντε, η αποστολή του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ δεν επέτρεπαν την έρευνα, όπως δεν επέτρεπε και η ίδια η Αλβανία, που θεωρείται μαζί με το Κόσσοβο "σφαγείο ανθρώπων" και "κέντρο εμπορίου οργάνων", όπως τώρα οι Τζιχαντιστές στη Συρία, όπου συμμετέχουν αρκετοί Αλβανοί Ισλαμιστές του UCK, σφάζοντας ανθρώπους και πουλώντας τα όργανά τους!

Παράλληλα δε, η Κάρλα Ντελ Πόντε, αποκάλυψε ότι καταστράφηκαν τα αποδεικτικά στοιχεία! Αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο, απλά καλύφθηκαν... Και το "Κίτρινο Σπίτι" το έβαψαν άσπρο, κάλυψαν τους τοίχους, αλλά αποκαλύφθηκαν με ειδική μέθοδο τα αίματα, για τα οποία οι Αλβανοί δικαιολογήθηκαν ότι ήταν από "τελετουργικές σφαγές ...αγελάδων", ενώ βρέθηκαν θαμμένα φάρμακα και ψαλίδια χειρουργείου!




ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ Ο ΘΑΤΣΙ


Τσέκου, Θάτσι και Χαραντινάι, συνελήφθησαν πολλές φορές από την Ιντερπόλ με διεθνές 
ένταλμα, κρατήθηκαν για μια ή δύο ημέρες, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι και ουδέποτε εξεδόθησαν στη Σερβία όπου καταζητούνταν για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και Γενοκτονία!
Για τις συνεχείς συλλήψεις τους μόλις έβγαιναν από το Κοσσυφοπέδιο, αναγκάστηκαν κάποιοι από αυτούς να εγκαταλείψουν την Πρωθυπουργία του Κοσσόβου, την οποία και οι τρεις εγκληματικοί ηγέτες του UCK μοιράστηκαν...

Ο  Θάτσι σήμερα, δεν είναι Πρωθυπουργός, αλλά σχεδόν Πρωθυπουργός, ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του κατεχόμενου Κοσσυφοπεδίου και ταυτόχρονα Υπουργός Εξωτερικών! Με αυτές τις ιδιότητες υποδέχθηκε τον Κοτζιά στην Πρίστινα...


Το δε ένταλμα σύλληψης για τον Θάτσι έχει "ξεθωριάσει" με παρέμβαση των Δυτικών και ιδίως των Αμερικάνων που πρωταγωνίστηκαν με τον Τζωρτζ Μπους όχι μόνο στην Εκπαίδευση, τον Εξοπλισμό του UCK και την δημιουργία "Κράτους", αλλά και στον σφοδρό και ανηλεή ΝΑΤΟΪΚΟ βομβαρδισμό του περήφανου σερβικού λαού ακόμη και ανήμερα του Πάσχα, ακόμη και εναντίον εκκλησιών, μοναστηριών, έργων υποδομών και αμάχων...


ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΘΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δια του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, που έκανε το ασυγχώρητο λάθος να δώσει υπόσταση και κύρος στους Ισλαμιστές "Ναζί", "Χίτλερ", Τζιχαντιστές και "Μέγκελε" ταυτόχρονα των Βαλκανίων, όχι μόνο τους  έταξε υποστήριξη για ένταξη στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. ξεσηκώνοντας σάλο στη Σερβία που διαμαρτύρεται ήδη εντονότατα, όχι μόνο τους προσέφερε Γραφείο-Άτυπη Πρεσβεία στην Αθήνα, αλλά κάλεσε και τον ίδιο τον Θάτσι να επισκεφθεί επίσημα την Ελλάδα, προσβάλλοντας κάθε κύτταρο ανθρωπιάς, δημοκρατίας, αρετής, δικαιοσύνης και ορθοδοξίας του λαού μας, που ποτέ στην ιστορία του δεν αποδέχθηκε Χασάπηδες και Τυράννους, Εγκληματίες Καταζητούμενους και ταυτόχρονα προστατευόμενους από το διεθνές σύστημα, λερώνοντας τη φήμη, την υπόληψη και την ιστορία της πατρίδας μας.



ΓΡΑΦΕΙΟ-ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ UCK ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Η δε δημιουργία Γραφείου-Άτυπης Πρεσβείας του κρατιδίου UCK στην Αθήνα, στο μόνο που μπορεί να βοηθήσει ίσως τελικά, είναι η εξάπλωση και καλύτερη διεύθυνση του Οργανωμένου Αλβανικού Εγκλήματος στην Ελλάδα, των αμέτρητων πάνοπλων Αλβανικών Συμμοριών, που διακινούν, γυναίκες, παιδιά, όπλα, ναρκωτικά, μαζεύοντας συνάμα χρήματα για την Μεγάλη Αλβανία! 

Και ίσως να αρχίσουν να αναζητούν πλέον τα νεφρά και τις καρδιές των ίδιων των Αθηναίων και των παιδιών τους...



ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ


Το Υποκατάστημα UCK στην Αθήνα δεν πρέπει να υπάρξει!

Η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να αναγνωρίσει το Κρατίδιο των Δολοφόνων του Κοσσόβου, που καλύπτει ασυγχώρητα και εγκληματικά η Διεθνής Άδικη Δικαιοσύνη!

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν μαρτυρήσει στα χέρια τους! Εκατοντάδες Εκκλησίες και Μοναστήρια έχουν καταστραφεί! Δεκάδες χωριά αποτεφρώθηκαν! Χιλιάδες αθώες κοπέλες και παιδιά προωθούνται παρά τη θέλησή τους στη Σωματεμπορία! Χιλάδες ψυχές έχουν πέσει στα ναρκωτικά που αυτοί διακινούν και προμηθεύουν! Χιλιάδες κραυγές αθώων ανθρώπων μας προστάζουν να τους εμποδίσουμε! Γιατί και εμείς θα έχουμε στο τέλος την ίδια τύχη! Αφού ετοιμάζουν πυρετωδώς τη Μεγάλη Αλβανία, την εξόντωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και την αρπαγή της Ελλάδας ως την Άρτα και Πρέβεζα! (δείτε εδώ)

Ο δε κύριος Κοτζιάς, ας επανορθώσει άμεσα το φοβερό του λάθος, και αντί  να ψάξει από που θα περάσουν οι Αγωγοί Φυσικού Αερίου, ας ψάξει πρώτα μην του λείπει κανένας ...όργανο από την επίσκεψη-πρόκληση στην Πρίστινα...



ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ

Και κάτι ακόμη: η Σερβία θα ξαναγυρίσει νικήτρια στο Κόσσοβο, σύμφωνα με τον φωτισμένο Σέρβο Γέροντα Θαδδαίο της Βιτόβνιτσα... Ίσως ύστερα από νέο Πόλεμο με τους Αλβανούς, μετά την αποχώρηση των Νατοϊκών...(δείτε εδώ)

Και ο Άγιος Παΐσιος τόνισε ξεκάθαρα ότι η μεγάλη απειλή για την Ελλάδα θα είναι από την Αλβανία!  (δείτε εδώ)

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

>> ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ TOY UCK (KLA):   1   2

Βίντεο από το Αλβανικό Πογκρόμ κατά των Σέρβων σε Κόσοβο - Μετόχια



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου