ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΑΠΟ SPIEGEL: ΜΕΡΚΕΛ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


Δεύτερο θαύμα της ημέρας πρέπει να θεωρηθεί η ανέλπιστη στήριξη προς την Ελλάδα παρέχει άρθρο-έκπληξη του γερμανικού Spiegel, που καλεί την κυρία Μέρκελ να σταθεί στο ύψος της, αποτρέποντας ένα Grexit! Τονίζοντας μάλιστα πως η σημερινή είναι η σημαντικότερη μέρα της Καγκελαρίου, ενώ τα βάζει με τους χειρισμούς Σόιμπλε!

Με τίτλο "Καγκελάριος της Ελληνικής Κρίσης: Σταθείτε στο ύψος σας κυρία Μέρκελ" το Spiegel παρεμβαίνει ευθέως στα πράγματα και σημειώνει κάτω από την χαρακτηριστική φωτογραφία της Μέρκελ:
"Αυτή είναι η πιο σημαντική μέρα της Ανγκελα Μέργκελ στην Καγκελαρία. Διαπραγματεύεται σήμερα όχι μόνο το μέλλον της Ελλάδας αλλά ολόκληρο το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης"!

Το Spiegel ζητά από την Σιδηρά Κυρία του Βερολίνου να αφήσει στην άκρη τα νούμερα του Σόιμπλε και να θυμηθεί ότι η Ε.Ε. έγινε για να εδραιώσει την Ειρήνη στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, καλώντας την να δώσει Νέο Πακέτο Βοήθειας στην Ελλάδα, ακόμη και με τον κίνδυνο να μην επιστραφεί ποτέ, παρά να συμβάλει στην διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου