ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΔΟΚΤΩΡ ΣΟΪΜΠΛΕ - ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ


 Πανικόβλητο το Βερολίνο από τα μαντάτα των Γερμανικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, που κινδυνεύοντας λόγω του μεγάλου Πανελλήνιου και εν μέρει Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ να χάσουν τους Έλληνες πελάτες τους και να υποστούν ζημιές εκατομμυρίων, προχωρούν σε απελπισμένες διαφημίσεις και "προσφορές"... που ακόμη και εάν τις δούμε στο διαδίκτυο από αυτόματες διαφημίσεις ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε κλικ!

Καμμία όμως προσφορά δεν αξίζει όσο το αύριο των παιδιών μας, όσο η Τιμή και Αξιοπρέπεια της Ελλάδας!

Οι γερμανικές επιχειρήσεις στη χώρα μας θα χάσουν τα πάντα, εάν χάσουν ΕΣΕΝΑ! Και γι΄ αυτό οφείλουν να πιέσουν άμεσα Μέρκελ και Σόιμπλε να χαλαρώσουν τα μέτρα, τις ετήσιες δόσεις, τις περικοπές και το Χρέος, ώστε να ανασάνει η ελληνική οικονομία και η τσέπη του Έλληνα, που ως τώρα αποτελούσε άριστο πελάτη των Γερμανικών Προϊόντων και Καταστημάτων και να σταματήσει έτσι και το Μποϊκοτάζ Ελληνικής Αξιοπρέπειας!


Η Γερμανία όμως χρωστάει στην Ελλάδα και τα 3 Μνημόνια μαζί επί 2,5 φορές, από τις Γερμανικές Οφειλές, Αποζημιώσεις, Κατοχικά Δάνεια και Τόκους, από τον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Και τα Χρέη πρέπει να καταβάλλονται, αρχίζοντας από το αρχαιότερο, σε ετήσιες δόσεις, που τελικά θα επιστρέφονται κατά μεγάλο μέρος ως κατανάλωση στη Γερμανική Οικονομία, αξιοποιώντας την Ελληνική...
Τότε δεν θα υπάρχει πια κανένα πρόβλημα...

Οι Έλληνες, οι Ελληνίδες και τα Ελληνόπουλα, σαν τον Γιώργο Θαλάσση, τον Μικρό Ήρωα, την Κατερίνα και τον Σπίθα, έχουν Πατρίδα, Τιμή και Αξιοπρέπεια! Και συστήνουν Δυναμικό, Σαρωτικό, Μαζικό Μποϊκοτάζ όλων των Γερμανικών Προϊόντων, Καταστημάτων, Αυτοκινήτων, Μηχανημάτων, Ανταλλακτικών, Φαρμάκων, Συσκευών, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Μέχρι να αλλάξει εμπράκτως Πολιτική ο Σόιμπλε και η Μέρκελ! 
Μέχρι η Γερμανία να πληρώσει αυτά που οφείλει!

Είναι η Χώρα μας, είναι η Ζωή μας και δεν τα παραδίνουμε. Αντιστεκόμαστε! 
Κανείς πια Γερμανικά! 
Ούτε ένα ευρώ στον Σόιμπλε! 
Ούτε ένα ευρώ στους Δυνάστες της Ελλάδας! 
Δώστε όλοι οι Έλληνες το ηχηρό μήνυμά σας! 
Το μόνο που λογαριάζει ταμειακά το Βερολίνο!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Νέα αφίσα-εξώφυλλο για το facebook (κλικ)
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου