ΣΕΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ!


Σεισμός στα ποδοσφαιρικά δεδομένα της Ευρώπης, από τις δύο χρυσές πράγματι μεταγραφές που κατάφερε ο Πρόεδρος του Μνημονιακού Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, με την αμέριστη υποστήριξη των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, της Άγκελα Μέρκελ και του Δρ Σόιμπλε!

Η είδηση σκάει σαν βόμβα, επειδή ως γνωστόν οι δύο μεγάλοι επιθετικοί, ο Πάνος Ανελάκης και ο Αλέξης Συριζάκης, ήταν τα δύο μεγάλα αστέρια της αντιπάλου ομάδας, του Αντιμνημονιακού!

Ήδη υπάρχει μεγάλη αναταραχή στους Οπαδούς του Αντιμνημονιακού, με τον Λαφαζανάκη να δηλώνει έτοιμος να κλείσει τον διεθνή άσσο Γιάννη Βαρουφάκη, για έξω αριστερά προωθημένο επιθετικό, προκειμένου να κρατήσει την ομάδα μέσα στην κορυφή του Πρωταθλήματος και να αντιμετωπίσει τον αναβαθμισμένο πλέον Μνημονιακό!

Φήμες φέρουν επίσης την Ζωή Κωνσταντινοπουλάκη, να αναλαμβάνει Πρόεδρος του Αντιμνημονιακού, φέρνοντας και νέους παίκτες, ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή και να βγει στην Ευρώπη με μεγάλες αξιώσεις και ψηλά το κεφάλι!

Στον δε Μνημονιακό, ήδη οι φίλαθλοι σπεύδουν στο νέο, ολοκαίνουριο γήπεδο της Ομάδας, στην οδό "Τείχος Βερολίνου 3", προκειμένου Γιούνκερ, Μέρκελ και Σόιμπλε να παρουσιάσουν τους νέους παικταράδες, που από εδώ και πέρα θα παίζουν με την φανέλα του Μνημονιακού!
Οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι και φωνάζουν κιόλας συνεχώς "Μνημονιακάρα Ομαδάρα"!

Η συνέχεια προβλέπεται πάντως συναρπαστική!

Τι θα συμβεί στον αγώνα Αντιμνημονιακός - Μνημονιακός; Πώς θα αντιδράσουν οι Ανελάκης και Συριζάκης απέναντι στην πρώην φανατική ομάδα τους; Ποια στάση θα κρατήσει τελικά ο κόσμος; Η Αστυνομία θα μπορέσει να συγκρατήσει τους Φιλάθλους; Ο διαιτητής Προκοπάκης Παυλόπουλος θα μπορέσει να επιβληθεί και να διευθύνει τον Αγώνα ή θα τον διακόψει γιατί βλέπουμε άρχισαν ήδη τα καπνογόνα;

Μείνετε κοντά μας κυρίες και κύριοι για την απευθείας περιγραφή του Μάτς της Χρονιάς!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου