ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Ή ΨΗΦΙΖΕΤΕ Ή ΦΕΥΓΩ!


Τελεσίγραφο έστειλε με τη σειρά του ο Τσίπρας στους Βουλευτές, ζητώντας να τον στηρίξουν αλλιώς δεν θα είναι Πρωθυπουργός την επόμενη ημέρα:
"Αν δεν έχω τη στήριξη από την ΚΟ τότε δυσκολεύομαι να είμαι Πρωθυπουργός και την επόμενη ημέρα"!

Το τελεσίγραφο αυτό δείχνει την εκτεταμένη επανάσταση συνείδησης που υπάρχει ήδη σε δεκάδες Βουλευτές, στελέχη της Κ.Ε., Νομαρχιακές Επιτροπές, που θεωρούν απαράδεκτη την Συμφωνία!

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ;
Υπάρχει ενδεχόμενο να αφήσει να καταψηφίσουν τη Συμφωνία όλους αυτούς τους Βουλευτές του και επειδή θα έχει χαθεί η δεδηλωμένη, θα ζητήσει Ψήφο Εμπιστοσύνης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πατάνε σε δύο βάρκες, για να διατηρηθεί στην εξουσία!

Πάντως κατά το Σύνταγμα Πρόταση ψήφου Εμπιστοσύνης δεν γίνεται δεκτή εάν την αποδεχθούν λιγότεροι από 120 Βουλευτές! 

Εάν λοιπόν στην αποψινή ψηφοφορία της Συμφωνίας, ο Τσίπρας δεν συγκεντρώσει από δικούς του και ΑΝΕΛ 121 ψήφους, αναμένεται να παραιτηθεί αμέσως!

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΖΗΤΑ ΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ;
Ένα ακόμη ερώτημα είναι εάν όντως ο Πρωθυπουργός επιθυμεί ενδομύχως το ΝΑΙ ή τελικά το ΟΧΙ, που μπορεί να τον απαλλάξει από όλο το βάρος της ΣυμφωνίαςΚαθώς ήδη προειδοποίησε ότι θα παραιτηθεί από Πρωθυπουργός.. Και ενημέρωσε παράλληλα τηλεφωνικά τον Πρόεδρο Δημοκρατίας να παραμείνει στο γραφείο του ως αργά, για κάθε ενδεχόμενο...

Κάτι τέτοιο θυμίζουμε πως είχε συμβεί με το πρόσφατο Δημοψήφισμα, όπως το αποκάλυψε ο Βαρουφάκης, καθώς ο Τσίπρας ζητούσε να βγει ΝΑΙ για να απαλλαγεί από το παγόβουνο, αλλά βγήκε ΟΧΙ...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου