ΕΜΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ! ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΚΡΙΜΑΙΑ"!


Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Εμπρός! Στείλε τη χώρα που σε εκπολίτισε και σου δώρισε γράμμα και πνεύμα, στη Ρωσία!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Στείλε στη Μόσχα, τη χώρα που έδωσε ποταμούς αίματος, ως ασπίδα αιώνια της γηραιάς ηπείρου, πολεμώντας πότε στους Πέρσες, πότε το Τουρκικό βάρβαρο Ισλάμ, για να έχεις εσύ σαλόνια και βιβλιοθήκες και ποιότητα ζωής και αξίες που ξέχασες!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Στείλε στην Λευκή Άρκτο, τη μικρή μας χώρα που σταμάτησε τον γιγάντιο Ναζιστικό Άξονα, νικώντας ολομόναχη την Αυτοκρατορία του Μουσολίνι, καθυστερώντας θανάσιμα τον Χίτλερ, αλλάζοντας την τύχη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Βγάλε την Ελλάδα από το Ευρώ και την Ε.Ε.! Βγάλε την από τη Δύση και στείλε την στην Ανατολή!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Οδήγησε την περήφανη μας να βγει από το ΝΑΤΟ και να σπεύσει ακαριαία στον Πούτιν και τις Στρατιές των Ρώσων!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Πρόσβαλε κι άλλο τον Πρωθυπουργό μας! Κόψτου τις γέφυρες! Κόψε τη χρηματοδότηση στο λαό μας! Άσε τους Έλληνες επί μέρες σε ατέλειωτες ουρές έξω από τις Τράπεζές τους που έκλεισες! Κάνε τους ¨Ελληνες να σε αποστραφούν! Κάνε τους Έλληνες να φωνάξουν στις πλατείες τη λέξη "Ρωσία"!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Κατέβασε τη σημαία της Ε.Ε. από τους δεύτερους ιστούς μας! Κι ανέβασε αμέσως εκεί τη σημαία των BRICS, επειδή δεν είμαστε PIGS!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Μη διαγράφεις το Ελληνικό Χρέος, που δημιούργησαν οι μίζες των Ευρωπαϊκών σου Εταιρειών, Siemens και Εξοπλιστικών, για να αγοράζουμε πια τεχνολογία, στρατιωτικό υλικό, πολεμικά αεροπλάνα και πολεμικά πλοία από τη Ρωσία και την Κίνα!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Το πιο στρατηγικό σημείο του κόσμου, την Ελληνική Χερσόνησο, κάντην τώρα "Κριμαία"! Δώρισέ την στον "Τσάρο" Βλαδίμηρο!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Κάνε το βράδυ της Κυριακής τους Έλληνες που προδίδεις, να καλέσουν τη Ρωσική Βοήθεια!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Κάνε τα λιμάνια μας αγκυροβόλια του Ρωσικού Πολεμικού Στόλου και τα Αεροδρομία μας γέμισε Σουχόι!

Έλα λοιπόν, κάντο! Πυροβόλησε την Ελλάδα! Βάψε για άλλη μια φορά στην ιστορία τα χέρια σου με  ελληνικό αίμα!

Έλα! Όργισέ μας! Κάνε μας να ξυπνήσουμε! Ανέστησέ μας! Ρίξε μας από την κούνια! Και είναι βέβαιο, ότι θα βοηθήσεις να ξαναγεννηθεί μια Μεγάλη Ελλάδα!

Εμπρός λοιπόν Ευρώπη! Κόψε μας το Ευρώ και κάνε τη Δραχμή μας το νέο Παγκόσμιο Νόμισμα των BRICS! Και να ΄σαι σίγουρη, πως θα έρθει η ημέρα που εσύ παρακαλεστή θα ζητά τα Δάνειά μας!

Γιατί να ξέρεις! Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Και έχει δυνάμεις απίστευτες και αστείρευτες από την αρχαία και τη βυζαντινή της ρίζα! Και αυτές Ευρώπη, ποτέ δεν θα μπορέσεις να αγγίξεις! Γιατί τις φύτεψε, τις φυλά και τις τρέφει ο Ουρανός!

Εμπρός λοιπόν! Κάνε εκείνο που τόσο θέλεις! Βοήθησε την Ιστορία να ξεγεννήσει! Κάνε την Ελλάδα μας και πάλι Φάρο Περήφανο του κόσμου!

Εμπρός!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου