ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!


 Δεν περνάει η εκβιαστική, μειωτική Συμφωνία- Σόιμπλε από τη Βουλή των Ελλήνων! 

Κάθε λεπτό που κυλάει όλο και περισσότεροι Βουλευτές αποστασιοποιούνται και αρνούνται να ψηφίσουν εκβιαστικά και προκαταβολικά την εκποίηση της Εθνικής μας Περιουσίας μας, για ένα Δάνειο-Γολγοθά, που θα δίνεται σταγόνα σταγόνα, μετά από βασανιστικά μαρτύρια και απαιτήσεις κάθε φορά, αφού θα προηγούνται "αξιολογήσεις" των "SS" του Βερολίνου!

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ
Ήδη από τον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν παραιτήσεις, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μια γενικότερη Βουλευτική Εθνική Αντίσταση, ένας Βουλευτικός Γοργοπόταμος, σε όλες τις τάσεις και αποχρώσεις, καθώς καλείται ιδίως η Αριστερά, να γίνει η Δεξιά της Μέρκελ και να παραδώσει ελληνική γη και ύδωρ, σε ένα Πρόγραμμα Ατιμωτικό, σε ένα Πρόγραμμα Άουσβιτς, που και πάλι δεν θα δώσει λύση, όταν θα έχει ήδη εκποιηθεί όσο όσο η Εθνική Περιουσία για πληρωμή Χρέους και δεν θα χρησιμοποιηθεί καν για Ανάπτυξη, αλλά για θανάτωση!

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 45 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Για να περάσει όμως το Ατιμωτικό Μνημόνιο Σόιμπλε, δεν φτάνουν ως γνωστόν οι ψήφοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, αφού όλοι αυτοί είναι μόλις 106!

Με δεδομένο ότι ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΧΑ θα ψηφίσουν ΟΧΙ, απαιτείται να βρεθούν 45 Μνημονιακοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συμπράξουν και να φτάσει το ΝΑΙ στους 151..

Όμως 45 Αριστεροί Μνημονιακοί στην ίδια Βουλή, την ίδια μέρα, με όλο τον λαό και την ιστορία αντίθετα, είναι πολύ δύσκολο, για να μην πούμε ακατόρθωτο να βρεθούν!

ΤΟ ΜΕΓΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Σε μια τέτοια πολύ πιθανή πλέον περίπτωση με ένα βροντερό ΟΧΙ της Ελληνικής Βουλής, θα γίνει σεισμός στη Διεθνή Κοινή Γνώμη! Μετά μάλιστα το φρέσκο ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα και μετά το Πραξικόπημα Σόιμπλε και την Εκβιαστική και άθλια συμπεριφορά της Γερμανίας με τα προαπαιτούμενα και τους ατιμωτικούς όρους που δεν περιλαμβάνονταν στη Συμφωνία Γιούνκερ!

Θα ταραχθεί και η Ευρώπη και το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα που έχει καλμάρει τώρα και όλο, μα όλο το βάρος θα γυρίσει στο Βερολίνο, που για μια ακόμη φορά στην Ιστορία προχωρά στο Ολοκαύτωμα ενός λαού! Για άλλη μια φορά στην Ιστορία πάει να καταστρέψει ολόκληρη την Ευρώπη!

Και τότε θα αλλάξει ακαριαία η κατάσταση! Και θα γυρίσει η πλάστιγγα!
Το διεθνές βάρος και η διεθνής κατακραυγή κατά της Μέρκελ θα είναι πρωτόγνωρα και ασήκωτα και θα την αναγκάσουν να ανακαλέσει τη Συμφωνία Σόιμπλε και να αποδεχθεί τη Συμφωνία Γιούνκερ! Αλλιώς το πολιτικό, οικονομικό και ηγετικό κόστος για τη Γερμανία θα είναι τρομακτικό και μη αναστρέψιμο!

Εδώ υπάρχει και το ατράνταχτο επιχείρημα, ότι η Ελληνική Βουλή έχει ήδη ψηφίσει τη Συμφωνία-Μνημόνιο Γιούνκερ προκαταβολικά! 
Και δεν πρέπει, αλλά και δε αναμένεται να ανεχθεί να ψηφίσει τώρα, την εκβιαστική Συμφωνία - Μνημόνιο Χίτλερ αυτοκτονικά!

Εκτός και εάν βρεθούν 45 πρώην Αριστεροί και ΝεοΜνημονιακοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ... και δώσουν την Νίκη και την Ελλάδα στο Δ΄ Ράιχ!

Θα βρεθούν άραγε; Ή έχουν ζωστεί κιόλας τα "εκρηκτικά" περιμένοντας το γερμανικό 'τρένο";

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου