ΣΟΚ - ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!


 Ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο κύριος μοχλός του ΟΧΙ, εκείνος που πέτυχε την Έκθεση Μείωσης Χρέους του ΔΝΤ, ο πρωταγωνιστής της μεγάλης επιτυχίας του 61,31% Δημοψηφίσματος που αποπέμφθηκε την επομένη του θριάμβου του με περισσή αχαριστία, όχι μόνο δεν έχει πάει στην κρίσιμη Βουλή αλλά στην Αίγινα, αλλά έστειλε και "επιστολή ψήφο", όπου όπως φαίνεται ολοκάθαρα, ΔΕΝ εξουσιοδοτεί τον Πρωθυπουργό! Δεν παρέχει "ψήφο εμπιστοσύνης" στον Τσίπρα! Ούτε στον Δραγασάκη! Παρά μόνο στον Ευκλείδη Τσακαλώτο!

Ως γνωστόν, με την αποψινή κρίσιμη Ψηφοφορία στη Βουλή, ζητείται Εξουσιοδότηση - Έγκριση ταυτόχρονα προς τον Πρωθυπουργό, το Αντιπρόεδρο Δραγασάκη και τον Υπουργό Οικονομικών Τσακαλώτο, να διαπραγματευτούν με τους Δανειστές με βάση εκκίνησης τη Συμφωνία-Μνημόνιο που κατατέθηκε στο Κοινοβούλιο!

Όπως όμως είναι σαφές, ο δημοφιλής Γιάννης Βαρουφάκης δίνει Εξουσιοδότηση ΜΟΝΟ στον Ευκλείδη Τσακαλώτο! Αρνούμενος να παράσχει Εξουσιοδότηση σε Τσίρπα και Δραγασάκη, με ό,τι αυτό σημαίνει, συμβολίζει και κυρίως προμηνύει...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου