ΡΗΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ - 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!


ΕΞΕΛΙΞΗ 2: ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ

Βαθύτατο ρήγμα έχει προκληθεί στους ΑΝΕΛ με 4 τουλάχιστον Βουλευτές μέχρι τώρα να διαφοροποιούνται δημοσίως στρεφόμενοι κατά του Δημοψηφίσματος, που θεωρούν καταστροφικό!

Οι 4 Βουλευτές με αυτή την υπεύθυνη στάση τους, ανακαλούν στην ουσία την ψήφο που δώσανε στη Βουλή για να γίνει το Δημοψήφισμα, παρασυρόμενοι από διαβεβαιώσεις και πολύ βιασύνη...


ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΝΤ1:  Θα ψηφίσω "ανοιχτές τράπεζες" ξεκαθάρισε, ζητώντας παράλληλα να ακυρωθεί το δημοψήφισμα και να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
"Δεν έχουμε εντολή ούτε για κλείσιμο τραπεζών ούτε για κούρεμα καταθέσεων", ενώ κατήγγειλε  ότι "κάποιοι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν ευθέως για δραχμή"!

2. ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ Ράδιο 9,84 Κρήτη:"Είμαι υπέρ του "ναι"! Την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει "ΝΑΙ""! 
"Το διά ταύτα, έτσι όπως αποτυπώνεται, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής!...Αν τη Δευτέρα το πρωί πάρουμε αυτό το περήφανο "όχι" και πάμε να διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη και μάλιστα με τις αγορές να μην έχουν πάθει ζημιά... αν λοιπόν πάμε και μας ξαναπούνε "όχι", τι ακριβώς θα κάνουμε"; αναρωτήθηκε.

3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ με σημερινή γραπτή δήλωσή του: "ΖΗΤΩ την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ του δημοψηφίσματος και την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης με στόχο την επίτευξη συμφωνίας μέχρι το αργότερο τις 20 Ιουλίου (ημερομηνία λήξης της προθεσμίας πληρωμής ομολόγου ΕΚΤ ύψους 3,5 δις με συνέπεια άμεση χρεωκοπία με ενεργοποίηση του όρου cross default, σε περίπτωση μη πληρωμής του) που είναι η τελευταία δυνατή ημερομηνία ώστε να αποφεύγει μέγιστα δεινά ο τόπος μας. Είναι ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για ΟΛΟΥΣ μας. Η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην ΕΕ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ».

4. ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ στο Mega: "Ήταν λάθος η επιλογή του δημοψηφίσματος... Πρέπει να το διορθώσουμε", τόνισε αν και παραμένει στο "ΟΧΙ" αλλά σαφώς ζητά την ακύρωσή του.
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου