ΟΞΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΥΠΕΞ!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! (Οξύτατη Ανακοίνωση κατά του Ελληνικού ΥΠΕΞ)

Εξόχως προκλητική και προσβλητική είναι η αδιαφορία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και στη νέα αντίστοιχη προκλητική διαγωγή του Αντιπροέδρου της Βουλής των Σκοπίων, πρώην ΥΠΕΞ και στενού συνεργάτη του Γκρούεφσκι Αντόνιο Μιλόσοσκι, ο οποίος ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες του με το ελληνικό σύμβολο του Ήλιου της Μακεδονίας, σύμβολο αποτυπωμένο επάνω στην ολόχρυση λάρνακα του Φιλίππου Β', έμβλημα ολόκληρου του πανάρχαιου Οίκου των Μακεδόνων Βασιλέων και του ίδιου του Μεγαλέξανδρου!


ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 7 ΠΑΡ. 2
Η συμπεριφορά του Αντιπροέδρου της Βουλής Μιλόσοσκι αποτελεί άλλη μια κατάφωρη παράβαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας 13-9-1995, με την οποία ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου υποχρέωνε - προκαταρκτικά μάλιστα - τα Σκόπια να εγκαταλείψουν οριστικά τον Ήλιο της Βεργίνας "καθ΄ οιονδήποτε τρόπο", με το άρθρο 7, παράγραφος 2, που αναφέρει:


"Από την θέση σε ισχύ της παρούσας Ενδιάμεσης Συμφωνίας, το Δεύτερο Συμβαλλόμενο Μέρος θα παύσει να χρησιμοποιεί καθ' οιονδήποτε τρόπο το σύμβολο σε όλες του τις μορφές, που απεικονίζεται στην εθνική σημαία του πριν τη θέση σε ισχύ της παρούσας"!


Η ΧΛΙΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
Αντί λοιπόν μιας οργανωμένης και αυστηρής Ρηματικής Διακοίνωσης στον γ.γ. του ΟΗΕ, τον Μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ και όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς, κατά των Σκοπίων, για παράνομη, προκλητική και προσβλητική, αλυτρωτική χρήση Ελληνικού Ιστορικού Συμβόλου από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Σκοπίων και πρώην ΥΠΕΞ, η Αθήνα απάντησε δια του Εκπροσώπου του ΥΠΕΞ κ. Κ. Κούτρα, τα εξής: 

«Οι ενέργειες του κ. Milososki αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να έχει «15 λεπτά δημοσιότητας». Ας τον αφήσουμε στην πλάνη του»

Δηλαδή το Ελληνικό Υπουργείο όχι μόνο δεν υπερασπίζεται την Ελληνικότητα του Ήλιου της Μακεδονικής Δυναστείας Φιλίππου - Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά "αφήνει" (!!!) ανενόχλητο "στην πλάνη του" τον Μιλόσοσκι, να συνεχίζει δηλαδή να προσβάλει, να πλαστογραφεί, κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και κάθε Ιστορικής ΗΘΙΚΗΣ και στοιχειώδους Φιλοπατρίας!


ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ...
Εάν όμως ο Μιλοσόσκι έκανε το λάθος και φωτογραφιζόταν με κανένα κλεμμένο μαρμαράκι του Παρθενώνα, το ΥΠΕΞ θα ξεσήκωνε τη γη στο πόδι και όλοι οι Διπλωμάτες θα έπαιρναν φωτιά μαζί με τα καλώδια της υπηρεσίας από τις απανωτές και κατά κύματα Διεθνείς Διαμαρτυρίες και Συνεντεύξεις!

Εμείς οι Μακεδόνες, ως πιο συνειδητοποιημένοι και ευαίσθητοι εθνικά Έλληνες, υποστηρίζουμε και την άμεση επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, αλλά και την άμεση και ισότιμη Κυβερνητική μεταχείριση και αντίδραση και για τα κλεμμένα σύμβολα, ονόματα, μορφές και ήρωες της Μακεδονίας! Της μίας και μόνης και αιώνια Ελληνικής!

Απαιτούμε λοιπόν από το ΥΠΕΞ να αντιμετωπίζει στο εξής τα της Μακεδονίας, τουλάχιστον όπως τα Μάρμαρα του Παρθενώνα! 

Γιατί ένας Παρθενώνας δεν μπορεί να χτίσει μια Μακεδονία. Μια Μακεδονία όμως μπορεί να χτίσει δεκάδες Παρθενώνες! Όπως συνέβη με τον αξεπέραστο Μέγα Αλέξανδρο, απλώνοντας Ελλάδα, Γλώσσα και Πολιτισμό, ως την πιο ανέλπιστη άκρη της γης!

3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου