ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: "ΣΚΟΤΩΣΤΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ!


Το άμεσο κατ΄ουσίαν "θάνατο"  της Ελλάδας ζητά από τους Ευρωπαίους Εταίρους ο ανυπόμονος και νευρικός Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορισόφ, λέγοντας με αγανάκτηση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ:
"Αντιτίθεμαι κατηγορηματικά σε οποιαδήποτε καθυστέρηση και συμβιβασμό" έναντι της Ελλάδας!

Ο Μπορισόφ, πρώην Αξιωματικός Εθνικής Ασφάλειας και Προπονητής Καράτε, διαμαρτύρεται για τον συνεχή παραγκωνισμό των θεμάτων της Βουλγαρίας, ένεκα της Ελληνικής Κρίσης, γεγονός που τον οδήγησε σε "έκρηξη" στις Βρυξέλλες, παρότι όμως η Σύνοδος Κορυφής δεν εξέτασε το Ελληνικό, αλλά το Λαθρομεταναστευτικό!

"Όλες οι χώρες μας έχουν προβλήματα, αλλά δεν μένει χρόνος για εμάς καθώς η ημερήσια διάταξη καταλαμβάνεται από την Ελλάδα", παραπονείται ο Μπορίσοφ

"Κι εμείς θέλουμε να δαπανήσουμε περισσότερα για τους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά σεβόμαστε τη δημοσιονομική πειθαρχία", υπογράμμισε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής και πρόσθεσε:

"Αντιτίθεμαι κατηγορηματικά σε οποιαδήποτε καθυστέρηση και συμβιβασμό" έναντι της Ελλάδας!
Πράγμα που ισοδυναμεί με απαίτηση άμεσου "θανάτου" της χώρας μας! Κάτι που είναι και πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο! 

Αλλά και σε μια τέτοια περίπτωση ας γνωρίζει η Βουλγαρία πως όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, δεν θα γλιτώσει και το δικό της... Που έχει μάλιστα μέσα εκατομμύρια τουρκόφιλους μουσουλμάνους...

Άλλωστε όπως φέρεται να είπε και Γέροντας Ιωσήφ "με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία"...
Αλλά και τότε η Ελλάδα βεβαίως και θα σπεύσει να βοηθήσει, μη πέφτοντας στο επίπεδο Μπορισόφ...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

8 comments:

  1. είναι ο γνωστός φιλοαμερικανός καραγκιόζης που διέλυσε την Βουλγαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να του πω λοιπόν, Ai Gamisof !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σηκωθηκε και η χεστρα και διαμαρτυρεται που καταπινει τα σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πως μας κατάντησε η κυβέρνηση Τσίπρα και αυτοί που τον ψήφισαν, να μας φοβερίζει και ο βούλγαρος πρωθυπουργός. Είναι να απορείς με την λογική ορισμένων Ελλήνων, να κάνουν αυτά που μας οδηγούν εκτός Ευρώπης, μα στραβωμάρα έχουν και δεν βλέπουν πως άλλες χώρες θα θεωρήσουν μέγιστο γεγονός την ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή ένωση. Δεν βλέπουν τα δημόσια έργα που έγιναν από τον πακτωλό των Ευρώ που εισέρευσαν από την Ευρώπη και άλλαξαν την όψη της Ελλάδας, Γέφυρα Ρίο – Αντίρριο, μετρό, οδικοί άξονες που διασχίζουν όλη τη χώρα, συστήματα αποχέτευσης και έργα αναμόρφωσης όλων των πόλεων, κ.α. που θέλουν να μας πάνε; είμαστε μια χώρα που δεν παράγει, και ούτε ποτέ θα καταφέρουμε να έχουμε ισοσκελισμένο ισοζύγιο εισαγωγών- εξαγωγών, η μόνη μας ελπίδα είναι η Ευρώπη. Έχουν αρχίσει να μας σιχαίνονται, και ας μην το λένε φανερά, το ακούσαμε όμως από τον Βούλγαρο. Έλληνες βάλτε το μυαλό σας να πάρει στροφές πριν είναι αργά. Μια χώρα χρεωκοπημένη έξω από το Ευρώ με το νόμισμα της την δραχμή, θα είναι ένα νόμισμα κουρελόχαρτο, που δεν θα έχει καμία αξία, και θα κατρακυλά κάθε μέρα υποτιμούμενο. Θα γίνουνε πιο χειρότεροι από την Αργεντινή, γιατί η Αργεντινή χρωστά 70 δις δολάρια και το νόμισμα της το Πέσος έχει υποτιμηθεί 80%, ενώ εμείς χρωστάμε 350 δις Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ποιο (πακτωλό) χτημάτων συζητάς ρε άσχετε? Για τα δανεικά που θα πάρουν πίσω οι τοκογλύφοι διπλά και τριπλά? Θα ξυπνήσετε επιτέλους? Ο Τσίπρας σας έφτασε ως εδώ η οι πολιτικές που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 50 χρόνια. Πάλι λάδι θα μας τους βγάλετε τους προδότες. Ντροπή σας καραγκιόζηδες!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όσοι δεν έχουν επιχειρήματα γι’ αυτά που υποστηρίζουν να επιδίδονται σε ύβρεις. Η λογική μου δεν επιτρέπει να κατέβω στο επίπεδο σου. θέλω να μου υποδείξεις ένα μόνο ένα έργο που έγινε με Ευρώ του κρατικού ταμείου, και δεν προήλθε από την Ευρώπη, με τα προγράμματα, ΕΣΠΑ, πακέτα DELOR, ολοκληρωμένα μεσογειακά προγράμματα. Μην προβληματίζεσαι τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού δεν φθάνουν να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις, και υγεία.

      Διαγραφή
  6. χεστε τον το καριαγιοζει πουστι ,το ποιο μεγαλο μαλακα τις Βουλγαρια ειναι τον βριζονε μερα-νιχτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορίσοφ είναι ένα ανίδεο άνθρωπος . Ψηφίσει «όχι» για την ελευθερία και την soveregnity της Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή