ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΜΕΣΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ"! Διάλογοι και βίντεο


Εμμέσως πλην σαφώς υπέρ του "ΝΑΙ" τάχθηκε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας απαντώντας στις ανησυχίες του Αντώνη Σαμαρά πως είναι βέβαιος ότι την άλλη Κυριακή ο λαός θα επιδείξει μεγάλη ωριμότητα και αποφασιστικότητα!

ΣΑΜΑΡΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, από την τελευταία μας συνάντηση είχα να σας επαναλάβω τη γνώριμη θέση της παράταξης μου για την εθνική κόκκινη γραμμή, που είναι η υπεράσπιση της θέσεως της χώρας μας στην καρδιά της Ευρώπης. Μια θέση που πραγματικά στηρίζει την ύπαρξη της Ελλάδας. Γνωρίζω ότι συμφωνείτε με τη θέση αυτή, οφείλω όμως να σας πω ότι αυτή τη στιγμή η υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η θέση αυτής της κόκκινης γραμμής αυτή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο! Και ήθελα για αυτό το λόγο να σας δω σήμερα και επ΄ αυτού να συζητήσουμε.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε εκτιμώ ιδιαιτέρα για μια ακόμη φορά και την πρωτοβουλία σας αλλά και την ευαισθησία σας. Και την εκτιμώ τόσο περισσότερο, όσο έχω πει πως από τη μια πλευρά η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη, όσο και ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων! Και τούτη την ώρα είναι περισσότερο παρά ποτέ αναγκαίο. Και εν όψει της επικαιρότητας θέλω να επισημάνω άτι αυτό το διακύβευμα το γνωρίζει πολύ καλά και ο ελληνικός λαός και έχω εμπιστοσύνη ότι την άλλη Κυριακή ο λαός μας θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι στις κρίσιμες ώρες δείχνει τη μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα!


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου